0 oy
142 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Eşimin tayini Mardin'in ücra bir ilçesine çıktı. Bugün beraber oraya gittik ev falan baktık. Dilleri farklı karakterleri farklı ne yapacağım hiç bilmiyorum. Hiç gitmek istemiyorum. 

4 Cevaplar

0 oy
(29,713 puan) tarafından

Dilleri ve karakterine takılmaniz doğru değil aynı evde yaşamayacaksiniz sonuçta  onlarada siz farklı gelebilirsiniz . Mardin memleketimizin en güzel şehirlerinden güzel düşünün güzel olsun olumsuz bakışla bir yere varamazssiniz

tarafından
Daha ilk kez gittik oraya. Aşırı sert davrandılar. Yani normalleri mı o yoksa başka bir şey mi bilmiyorum. Baya olumlu şekilde gitmiştim ama böyle olunca üzüldüm açıkçası
(29,713 puan) tarafından
Olumsuz insanlara denk gelmeniz şehri ve bir çok insanı olumsuz göstermez ki
tarafından
Ne bileyim kendimi kötü hissettim böyle düşünmemiştim
(29,713 puan) tarafından
Güzel düşün hepsi olur
tarafından
Umarım güzel olur
-Reklam-
0 oy
(626 puan) tarafından
Karakterleri nasıldı mesela bir günde çözmüşsünüz?
tarafından
Aşırı sert davrandılar. Tartışma çıkarmak istercesine.
(626 puan) tarafından
Sana öyle denk gelmiştir belki. Mesela benimde eşim polis bizde sürekli tayinciyiz. Şu an batidayiz daha önce dogudaydik yemin ederim ki doğu insanı bana daha çok samimi geliyor bu benim düşüncem. Hepte diyorum keşke hiç gelmeseydim batıya yine doguda kalsaydık. O kadar dışarıdan gelen insanlara  iyi davranıyorlardi misafirperverdiler
tarafından
Bizde batıda idik doğuya geçtik. Herkes olumlu şeyler söylemişti. Biran böyle bir tavır ile karşılaşınca şok oldum. Gözüm korktu açıkçası. Umarım dediğiniz gibidirler
0 oy
(303 puan) tarafından
İlk kez gittiğinden sana öyle gelmiştir inan öyle yerlerden ağlayarak ayrılırsn insana çok değer verirler misafirperverlerdir 
tarafından
İnşaAllah ben yanlış anlamışımdır. Gözüm korktu açıkçası
0 oy
(1,210 puan) tarafından
Mardin belki de Türkiye'nin en güzel sehirlerinden biri
tarafından
Güzeldir ama ne bileyim o insanların tavrı beni korkuttu

İlgili sorular

+2 oy
9 cevap 294 göst.
0 oy
22 cevap 586 göst.