0 oy
1,164 göst.
Aile kategorisinde (87 puan) tarafından
Kızlar görümcemi birisi istemeye geldi bugün adam 57 yaşında görümcem 34 hiç evlilik yapmadi görümcem ailesi çok sıcak bakmıyor sizce böyle bir evlilik mutluluk getirir mi anlaşabilirler mi

48 Cevaplar

+2 oy
(394 puan) tarafından
Evliliklerde yas farki sorun olmuyor, ama belli yaşlarda misal; 18-28, 28-38 , 38-48 bu farklar da bireyler birbirine ayak uyduruyor. Fakat 37 ile 60 , 30 ile 50 vs bunlar kuşak çatışması yaşayan dönemler ve tolere edilmiyor. 
-Reklam-
+2 oy
(51,174 puan) tarafından
kiza kesin evde kalmış muamelesi yapiyorlar oda susturmak icin kabul etmek istiyor 

sacmalamasin sakin dedesi yasinda
(6,305 puan) tarafından
İkballlll kizz ne yapiyonn
(51,174 puan) tarafından
iyi canim benim sen nasilsin memom nasıl
+1 oy
(28,953 puan) tarafından

Dedesi yaşında tövbe ne kadar mantıklı adam 60 demiş nerdeyse saçma sapan görümcen daha hayatının başında 

(3,296 puan) tarafından
Annemin kuzeni 38 yaşında evlendi ve şuan fellik fellik geziyor adamlar
(87 puan) tarafından
Nasıl yani
(28,953 puan) tarafından
Geç kalmış mi kalmamış kalsa bile yaşıtı ile evlensin dedesi yaşındaki ile degil
(5,437 puan) tarafından
Ben 33 yasindayim babam 58 yasinda. Hic olacak sey mi
(28,953 puan) tarafından
Saçma sapan ya
+1 oy
(9,733 puan) tarafından
Arada 23 yaş var babası yaşında yaa ailesi sıcak bakmamakla haklı 
+1 oy
(9,653 puan) tarafından
Taptaze kızı tutupta 57 yasındaki adama vermek nedir. Gitmesin 
0 oy
(2,546 puan) tarafından
Adamın hayatına bağlı yalnız kimsesizse olur ama çoluğu çocuğu varsa adamın gorumcene yazık olur.hic evlenmemiş çünkü adam da yaşlı yaaa
(87 puan) tarafından
Gormcem istiyor çocukta istiyor
(2,546 puan) tarafından
E gitsin görsün orekesini madem
(87 puan) tarafından
Anlamadm
(2,546 puan) tarafından
Gitsin görsün yaşasın ozaman diyorum canim madem istiyor
(11,304 puan) tarafından
Ay eslemm :D
0 oy
(1,092 puan) tarafından
Tabiki mutluluk falan getirmez babası yaşında adamla ne mutlu olacak. Hatta dedesi yaşında bile olabilir 60 yaş 
0 oy
(2,324 puan) tarafından
Adamın yaşı çok çok büyük tahminimce büyük çocukları da vardır, görümcem uyum anlaşma konusunda sıkıntı yaşar 
0 oy
(12,381 puan) tarafından
Yani 32 yasindayim şuan dusunemedim 54 yasinda biriyle evli oldugumu. Resmen babam yasinda yani kaynanam 57 yasinda
0 oy
(310 puan) tarafından
Esim 39 ben 27 biz iyiyiz tabi sadece aile sorunu olunca aramiz bozuldu  
tarafından
Dış görünüş olarak farklılık oluyomu eşinle aranda
(7,685 puan) tarafından
12 yaş farkı nere 23 yaş farkı nere ..
(310 puan) tarafından
Esim evlenmeden gec gösteriyordu adami yaslandirdim
(149 puan) tarafından
Ay çok güldüm benimde öyle 12 yaş farkı var vız evlenmeden o kadar büyük gostermiyordu şuan saçlar bembeyaz yüzünde çizgiler 45 yaşına girdi ben aynıyım çünkü ben küçüktüm evlenince o büyüktü sonra neden saarij beyazlamis arkadaş şarkısını evde soyluyor
0 oy
(19,279 puan) tarafından
Getirmez. Kuşak farkı var arada. 5 10 yıl degil aradaki 23 yıl. Gorumcen daha gencecik. Hevesleri vardır. Ama adam orta yaş artık. 
0 oy
(15,538 puan) tarafından
Görümcenin ilk evliliği ve adamın bilmem kaçıncı evliliğidir mutlaka. Belki adamın torunları bile vardır. Hiç böyle saçma bir evliliğe kalkişmasin. İllaki başka biri çikar karşısına.  Yaşi kendisine yakın biri olmasa bile 40 45 yaşindaki biriyle olabilir 
(87 puan) tarafından
Görümcem çocukta istiyor
(15,538 puan) tarafından
Adam isteyecek mi bakalim çocuk. Bence adam kendine baktiracak birini arıyor.  Çocuk falanda istemez kesin.
0 oy
tarafından
Yok artık daha neler ben 31 yaşındayım eşim 38 o bile çok yani görümcen için en en fazla yaş 35-40 
(87 puan) tarafından
Çocukta istiyor bide
0 oy
(580 puan) tarafından
Ay çok yaşlı adam ya memleket birsürü genç sap dolu yaşlı dedeye mi kalmış 
(87 puan) tarafından
Kimse istemiyor ya kızı üzülyom
(580 puan) tarafından
Niye ıstemıyo sosyal hayatı yok mu huyu nasıl çevrede nasıl tanınır
(87 puan) tarafından
İyi biri ama nasip olmiyor
(580 puan) tarafından
Beklesin bence yaşlı adamla ne gelecek kuracak Allah aşkına
(87 puan) tarafından
Haklisnz
0 oy
tarafından
Adamın yaşı aşırı büyük 
0 oy
(2,790 puan) tarafından
23 yas var arada uyumsuzluk cok olur bence yarin birgun coluk cocuk sahibi olduklarinda adamin basj goturmez cocuk sesinj yeri gelir gorumcen ilgi sevgi bekler karsilayamaz olmaz bence
(87 puan) tarafından
Yok adamın 4 olacak
(2,790 puan) tarafından
Yuhh kesin bisey vardir bunda evlenmesin hadi 1 hatali 2 de hatali peki 3 neden ayrilmus iyi birisi olsa onlarda kalirdi evlenip evlenip bosanmazdi
(87 puan) tarafından
Öldüler ya
(2,790 puan) tarafından
3 taneside mi acaba adam mi bisey yapti tovbe yarabbim
(87 puan) tarafından
Bilmiyorum ki
0 oy
(5,213 puan) tarafından
Kızı yasinda resmen  yuh yani olmaz 34 yasta gec degil.kendine uygun birini elbet bulur
(87 puan) tarafından
Kimse istemiyor
(5,213 puan) tarafından
Illa.gorucu usulu mu olcak yok mu arkadas cevresi sunu suna yapalim dicek.biri bende 28 de evlendim evede gorucu gelmedi öyle ben zaten istemiyordum o zamanlar kimseyi bir tanidik vasitasiyla esimle tanistim baktik uyusuyoruz ailesine acti esim aileside halami taniyordu ona acti o babama soyledi bu sekilde evlendik biz illa biri birine yakistirir
0 oy
(14,491 puan) tarafından
Fikirler uyuyorsa neden olmasın ..
(87 puan) tarafından
Çocuk istiyor görümcem
(14,491 puan) tarafından
Adam o yaştan sonra istemez diye düşünüyorum,konuşmuşlar mi peki kendi aralarinda
(87 puan) tarafından
Yok konuşma olmadı aralarında adamın yaşından dolayı olur mu diye tereddüt ettim
0 oy
(2,311 puan) tarafından
Ay hayır tabikide ya 
(87 puan) tarafından
Neden
(2,311 puan) tarafından
Yaş farkı çok çok fazla10 falan olsa hadi neyse mesela olur denir de bu çok çok fazla bide görümcen çocuk istiyormuş doğursa adamın çocuğu gezdirmeye hali olmayacak bir iki sene sonra. Sonra dertlenir ağlar gezdirmiyor,iki tatlı söz etmiyor, anlayışlı davranmıyor, bazı konularda tatmin etmiyor  edemiyor, düşünceleri farklı vs. Gibi.
Net ileride ağlar yani
0 oy
(7,685 puan) tarafından
Bekâr anneanne babaanne varsa ona yönlendirme yapsınlar ölmeden mezara girmenin âlemi yok 

İlgili sorular

0 oy
50 cevap 898 göst.
23 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde gozdekaracaa (249 puan) tarafından soruldu
0 oy
82 cevap 2,889 göst.
28 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 559 göst.
7 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 521 göst.