0 oy
1,156 göst.
Aile kategorisinde (87 puan) tarafından
Kızlar görümcemi birisi istemeye geldi bugün adam 57 yaşında görümcem 34 hiç evlilik yapmadi görümcem ailesi çok sıcak bakmıyor sizce böyle bir evlilik mutluluk getirir mi anlaşabilirler mi

48 Cevaplar

0 oy
(2,416 puan) tarafından
Resmen babam yaşında çok saçma böyle bir evliliğin mutluluk getirebileceğine inanmam şahsen 
-Reklam-
0 oy
(17,204 puan) tarafından

Huzurevinden baksın orda bile daha gencini bulur 

Evinizde yemek yoktu da kafayı peynir ekmekle mı yedi 34 yaşında biri Max 40 yaşında biri ile evlenir babasından bile büyük adamı napacak 
0 oy
(742 puan) tarafından
47 olsa belki ama 57 baya var yaa gerci adamin görüntüsü hali tavri enerjiside onemli bazisi 60 oluyor ama hala filinta delikanli gibi mübarek 
(87 puan) tarafından
Yok bu çökmüş
(742 puan) tarafından
O zaman hic akıl karı degil canim pisman olur
0 oy
(123,062 puan) tarafından
kizin babasiyla yasit o naso bi aileki sicak bakiyo benim babam olsa adama bi guzel söverdi ne cesaret kizi yasindakiyle evlemecek
0 oy
(320 puan) tarafından
Yazık kadına istiyorsa özgüveni yok demek bence,  bizim bir akraba vardı hiç begenilmezdi ama gül gibi evlilik yaptı. Marifet güzellik değil işini bilmek 
0 oy
tarafından
Nereli gorumcen evlenmek istiyorsa yakınsa talip var :))))
(87 puan) tarafından
Özele gel:))
tarafından
Yazdım canım :))))))
0 oy
(7,133 puan) tarafından
Aşırı büyük ya o kadar da olmaz bence
0 oy
(300 puan) tarafından
Ben 29 yaşındayım. Babam 50... Söyleyeceklerim bu kadar... İğrenç 
0 oy
(1,982 puan) tarafından
Babası yaşında adam ne evlenmesi ya . Hem gencecik kadın 34 yaş mı . Niye geç kalınsın. Sizin orası nereymis ne saçma bir düşünce tarzı. 33 yaşında evlendim ben . Eşim de 33 yaşındaydı. Hiç kimse de evde kalmış gözüyle de bakmıyordu. Benden küçükler bile talip oluyordu. 
0 oy
(3,416 puan) tarafından
Teyzem 36 eniştem 60 yaşında olmuş oldular yani bayadirda evliler iki tanede çocukları var mutlular 
(87 puan) tarafından
Ne zamn evlendiler
(3,416 puan) tarafından
İşte yaklaşık 16 sene oldu ve benim teyzem taş gibi kadındır yani ilk kocasından dayak yemişti bu adam sahip çıktı evlendi
(87 puan) tarafından
Bu adam çökmüş ya
(3,416 puan) tarafından
Valla canım bilmemde olabiliyor yani çok mutlular teyzemlerde
0 oy
(1,696 puan) tarafından
Gorumcen  ev hanımı mi. ? Abime alayım 47 yaşında  abim :))) 
(87 puan) tarafından
Ev hanımı nerelisnz
(1,982 puan) tarafından
Kız buradan talip çıkarsa haber ver çok merak ettim.
0 oy
(4,745 puan) tarafından
adama ölecek  yaşa  gelmiş Tovbe  evlenip  geleceğini  maf etmezsin 
0 oy
(4,055 puan) tarafından
Ben 33 kayinpederim 57 yasinda. Dusun babam yani asla olmaz. 
0 oy
(988 puan) tarafından
çocuğu yaşındaki kızla ne yapacak acaba hadi adam ister de kadın napacak o adamı yaşlanmış etmiş, evlenmemişte üstelik kendne yazık eder sakın öyle bir şey yapmasın max 40 yaş olsa bari babası yaşındaki adamla bu saatten sonra ne yaşayabilir
0 oy
(149 puan) tarafından
Eşim benden 12 yaş büyük severek evlendim ama asla tavsiye etmem çünkü sevgi başka istek başka 

Bir şeyi heves edince eşim saçma bulup yapmıyordu yani ondan geçmiş oluyordu yaşayıp hevesini almış biri baskadi heves ediyor diye asla düşünmez başta hersey çok guzel olacak sinyali vermiş olabilir ama gerçek öyle değil bir kere kıskançlık başlar ben şuan 32 yaşındayım eşim 45 girdi gidip gelip saçın beyazlamamis yok burusmamissin yok hayat sana güzel falan 3 çocuğumuz yeni doğdu 9 yıldır evliyim halen kisitlar bir yere götürmez kıskançlık yapar 
0 oy
(985 puan) tarafından
Abim 30 yaşında babam annem 50 yaşında resme baba kız gibi olacaklar 
0 oy
(438 puan) tarafından
Bence olur diye düşünüyorum zamanında ben de 11 yaş büyük biriyle flört ettim hiçbir şey olmazsa kıskançlık oluyor davul bile Dengi Dengine
0 oy
(924 puan) tarafından
Görümcen mı istiyor evlenmeyi. Yaş farkı çok. Kadına ayak uyduramaz sorun olur. Adam bildiğin yaşlı 
(87 puan) tarafından
Gormcem evlilik istiyor
0 oy
(676 puan) tarafından

Olmaz canım ilerde sorun çıkar. En örneği de az önce biriyle gördüm hatta kadının gururuna dokundu diye benimle kavga ediyor gerçekleri yazdığım için :)

0 oy
(1,122 puan) tarafından
Çiftlerin birbiri ile anlaşması, saygı, sevgi ve güvenli bağ kurmaları önemli. Çok tasvip etmiyorum ama çiftlerin saydığım kriterleri uyuyorsa mutlu bir birliktelik olabilir... 

İlgili sorular

0 oy
50 cevap 839 göst.
23 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde gozdekaracaa (249 puan) tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 520 göst.
11 Mayıs 2024 Aile kategorisinde Ezgiler (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
82 cevap 2,754 göst.
28 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 553 göst.