0 oy
309 göst.
Diğer kategorisinde (3,602 puan) tarafından
Şimdi kızlar kız hamileydi kaçtılar bana geldiler erkek kardeşimle kız gelinlik gitmeyecek diye çeyreğimi bozdurdum kıza beyaz elbise duvak taç ayakkabı çiçeğine iç çamaşırına kadar aldım 3 hafta bizde yediler içtiler kalktılar iki tane ekmek aldıkları için bana lafını yapıp paramızı siz yediniz dediler bende dedim kardeşime o zmana çek git ne paranı ben yemişim bunlar gitti nankörler bide arkamızdan bütün sülale ye sallamislar haberleri alıyorum bide kız utanmadan elbiseyi geri göndermeye kalkmış işte sebep dayım onlara yeni elbise almış etmiş diye şimdide kalkmış whatsap durumu atmış işte nankörlük ler hemen affedilmesin bilmem bugün yazmış ben senin olduğun yere çivi çalarım dikkat et bilemm bu kadar kudurdugunuzu belli etmeyin diye şimdi ben buna ne yapayım Allah'a havale ettim hamiledir bir yerden çıkar diyorum durum koysam o kadar önemsenecek insan değil sizce ne yapayım ben kıza dahada 19 yaşında 

7 Cevaplar

0 oy
(3,602 puan) tarafından

En İyi Cevap
Bir bakın canlar 
-Reklam-
+2 oy
tarafından
19 yaşında kaçarak evlendiği için ona hayat bir şeyler yapacak zaten. Sen bir şey yapma, boşver. Kalbin güzelmiş ki , imkan yaratıp bir şeyler yapmaya çalışmışsın sen. Laf gelirse dışardan, söylersin. Maalesef insanlar nankör. İnsanın anne,baba ve evladından başkası yalan. İnanın eş ve kardeş bile dışarda oluyor bazen.
(3,602 puan) tarafından
Valla canım neyin kafasını yaşıyor anlamadım ki bide.utanmadan yazmış ki işte senin olduğun yere ben çivi cakarim bilemm bu kadar kudurdugunuzu belli etmeyin falan
tarafından
Enteresan gerçekten. Cahillik mi , ergenlik mi.. O yaşın verdiği bir delilik herhalde. Kendini bir b.k sanar insanlar o yaşta genelde.
(3,602 puan) tarafından
Canım bir şey yapsam içim yanmaz yani hamile diye eşim dışardan yamek söyluyordu canı ister diye ona bile laf söylemişler Allahindan bulsunlar inşallah Hakkimida helal etmiyorum valla diyecektim kim kimi cakiyormus diyede ya sabır çektim
+1 oy
(394 puan) tarafından
Sil numarasını. Kendini fasulye gibi nimetten saymasın.
(394 puan) tarafından
Neden böyle oldu durduk yere mi ?
(3,602 puan) tarafından
Canım işte oturuyorduk erkek kardeşim enişteme şöyle kola alsın diyecemde diye başladı bizde İsrail malı almıyoruz işte şimdi dandik kola alır dedi bide paramızı hep siz yediniz biz size ekmek aldık diye başladılar benimde canım burnumda kızdım dedim hem arkanızı topluyorum hemde iki tane ekmeğin lafını mi yapiyorsunuz biz neler aldık yedirdik lafını yapıyor muyuz dedim kızdım sinir krizi geçirdim hatta kusmaya başladım düşük diskimde vardı çok kötü oldum eşime öyle dandik kola mola deyince zaten o zmana git iyisini al çekin gidin dedim olay bu
(3,602 puan) tarafından
Sonra gitmişler bütün sulaleye işte ablam yemek yapmıyor demişler eşim hamile ya caninbir şey ister diye dışardan alıyordu benimde düşük riskim olduğu için fazla kipirdamam yasaktı bilmem paralarını biz yemisiz herkese böyle anlatmışlar yazık günah yani Allahindan bulsunlar
tarafından
Suç sizde , ben olsam ekmek bile aldirmazdim
Çünkü ; bir laf vardır "Menfaati bitenin , düşmanlığı başlar. Diye. Şuan tam olarak o şekildesiniz
(3,602 puan) tarafından
Valla canım nerden aldı onuda biz al demedik aldı geldi yoksa bana kalsa aldirmazdim
+1 oy
(19,679 puan) tarafından
Bu cirkefi üzerine hiç sıçratma. Değmez. O kendi çamurunda debelensin. Sen onu umursamadikca o cildiracak. Ama o bu cirkeflikle zaten mutlu olamaz hiçbir zaman. Elleme
(3,602 puan) tarafından
Bir şey yazmadan engelledim
0 oy
(1,712 puan) tarafından
Aileye yeni gelen bir kız nasıl böyle birşey yapar onu destekleyen biri olmasın mesela kardeşin 

Kardeşin buna müsade etmeseydi  kız ağzını açamazdı bizimde konuşacağımiz yerler vardı ama hep susturulduk 
(1,712 puan) tarafından
Bence soruunu kardeşinde ara
(3,602 puan) tarafından
Kardesimde zaten sıkıntı var ben hep ona kızdım ama şuan kız yazı yaziyor ya onada sinir oldum dedim diyecem şimdi hayırdır kim nereye ne çakıyor dikkatli konuş sonra dedim ya neyse bir şey demeyeyim ama bir yere kadar sabrım yaşarsa o zaman korksun benden ikiside
(1,712 puan) tarafından
İşte ona o cesareti veren kardeşin ondan yüz bulmuştur sen ona cevap verme kardeşini yola getirmeye bak hem o ne öyle çocuk oyuncağı mı bu işler birsz olgunlaşmalari lazım sizde üstüne gitmeyin oluruna bırakın büyüklük sizde kalsın çünkü onların nasihate ihtiyacı var belli çocuk gibiler daha
(3,602 puan) tarafından
Kardeşimle hiç konuşmuyorum hem bizde kaldirlar hamile diye eşim dışardan yamek söyledi canı ister diye ona bile laf söylediler benim tepem attı dedim o zman gidin kardeşimi hepten engelledim bu kızda bana burda sen haklısın abla ben gerçeği biliyorum dedi gitmiş arkamizdan sallamadigi hiç bir şey kalmamış iki elbise aldılar diye artislik yaslamış bide utanmadan
0 oy
(3,602 puan) tarafından
Kızlar bir bakın lütfen 
0 oy
(3,477 puan) tarafından
O zaten hakettiğini bulmuş ipek boşver. Cahille sohbeti kes, kafan rahat olsun. 19 yaşında hamile kalıp kocaya kaçarak zaten kendi sonunu hazırlamış bu fesatlıkla gittiği hiç bi yerde mutlu olamaz böyleleri..
(3,602 puan) tarafından
Öylemi diyorsun ne diyim Allah'a havale ettim diyip geciyim en iyisi engelledim zaten
(3,477 puan) tarafından
Tabi canım. O kendi kendine paylaşsın durumlarını sen görmedikten sonra neye yarar? Kime laf sokabilir sen bakmadıktan sonra? Çoluğunla çocuğunla eşinle ye iç gez boşver kim napıyorsa yapsın. Başının gözünün sadakası olsun yaptıklarında Allah biliyor. :)
(3,602 puan) tarafından
Aynen canım ya engel attım Allah biliyor

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 310 göst.
23 Mart 2024 Diğer kategorisinde Citipiti (4,000 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 98 göst.
18 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir anne (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 125 göst.
6 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Almila ahmet (522 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 555 göst.
16 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Acemianne35 (153 puan) tarafından soruldu

409,134 soru

12,296,292 cevap

38,335 kullanıcı

Kategoriler

...