0 oy
145 göst.
Aile kategorisinde (150 puan) tarafından
Arkadaşlar biz yeni başladık çişe gündüz hallediyorum ama gece 3 defa kalkiyorun çocuğum sırılsıklam alez var altında üstünü uykuda değiştiririm yine yatıyorum gece ne yapmam lazım...

9 Cevaplar

0 oy
(7,663 puan) tarafından
Akşam uyumadan sıvı alımına dikkat etmelisin . Bir de ıslak kalıp çocuğun rahatsız olup tutmayı öğrenmesi gerekir diyorlar 
(150 puan) tarafından
Peki çok özür dilereyerek soruyorum büyük tuvaletini 3 gündür yapmiyor bu normal mi ya da ne yapmam laizm bunun için  herhangi bir kabızlık durumu yok korkuyor galiba
(7,663 puan) tarafından
Normal canım sen yine de kayısı yedir meyvesuyunu içir sorun olmasın . Stres yapıyordur ister istemez etkiliyor çocukları
-Reklam-
0 oy
(6,798 puan) tarafından
Akşam 6 7 den sonra sıvı birşey verme canım ben hep öyle yaptım karpuz bile vermedim sulu diye çok şükür bir kaç kere kaçırdı ama o kadar da olacak sıra ikincide bakalım o nasıl olur 
0 oy
(3,389 puan) tarafından
Valla canım bu sıcakta kızım çok fazla su içiyor gecede içiyor bu yüzden gece senin kalkıp onu kaldirman gerek hadi çise diye yoksa yapı veriyorlar 
0 oy
(3,118 puan) tarafından
Islak bırakınca rahatsız olup uyanmasını bekle. Ben birkaç kere öyle yaptım sonra kendisi uyandı 
0 oy
(441 puan) tarafından
Gece öğrenmesi biraz uzun sürdü bizim kendim yatmak üzereyken saat 1 gibi yaptırıyordum sonra uyandığımda ıslaksa bende uykuda değiştirdim değilse zaten hemen oturttum. Zamanla öğrenecektir. Ama 3 defa yapıyorsa uyku öncesi sıvı alımına dikkat etmek lazım. Zamanla kasları güçlenecektir. Şimdi akşam 11den sabah 8 e kadar tutuyor çişi mesela
0 oy
(2,945 puan) tarafından
Gece su içmesini kestim gene işedi. Kaldırma ıslak kalsın rahatsız olur dediler asla olmadı. Bizimki 1 hafta yaptı gece. Ondan sonra beni kaldirmaya başladı. Çocuk öğrenince o iş yoluna giriyor bence. 
0 oy
(150 puan) tarafından
Ya hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum malesef evladım havalarda malum çok içecek tüketiyor..bir ablamızın yorumunda gördüm gece çok sıvı tuketince bez bağlıyorum o uyanmadan çıkarıyorum biraz bu yorum beni rahatlatmisti söz ne düşünüyorsunuz bilmiyorum 2.5 yaşında henüz evladım 
0 oy
(6,298 puan) tarafından
Uykusunun arasında besledim ben iyice dalınca ne kadarlık bilmiyorum ama 2 buçuk yaşındaydı benimki altında bezin yok yapma derdim sabahta uyanmadan acardim bezini bı iki kaçırdı ama böyle böyle alisti
0 oy
(18,902 puan) tarafından
Kaldırman lazım bu şekilde. Ben de senin gibiydim. 4.5 ay sürdü gece alt islatmasi. Sonra geçti. 
(18,902 puan) tarafından
En alta alez onun üzerine yan yana yagltagi kaplayacak şekilde 2 tane alt değiştirme örtüsü uzerine de çarşaf serdim. Alez hiç islanmadi bu sayede. Bazı geceler 4 kez al islattigi olurdu. Yani alezin islanmamis olması iyi oluyor. Sadece çarşaf ve alt değiştirme örtüsünü değiştirip geri yatiriyodum
(150 puan) tarafından
Peki çok özür dilereyerek soruyorum büyük tuvaletini 3 gündür yapmiyor bu normal mi ya da ne yapmam laizm bunun için  herhangi bir kabızlık durumu yok korkuyor galiba
(18,902 puan) tarafından
Korkuyo demek ki. Kaka kitabı vardı onu alın okuyun. Belki işe yarar. Ve o zamana kadar acil çözüm lazım. Bol bol kayısı suyu su içsin. Kuru kayısı ya da normal kayısı yesin.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 113 göst.
11 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Miniminnaķ (3,294 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 77 göst.
3 Aralık 2024 Aile kategorisinde Nur gencr (109 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 82 göst.
0 oy
8 cevap 160 göst.
24 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu