0 oy
63 göst.
Diğer kategorisinde (3,118 puan) tarafından
Selam kızlar. Dün kontrolüm vardı ve düşük riskim varmis kesede de kanama varmış doktor progestan hap verdi. Başına gelen var mı ne zaman geçti tahmini olarak

2 Cevaplar

0 oy
(8,028 puan) tarafından
Benim hiç öyle düşük tehlikesi olarak olmadı ama sürekli kanama görüyordum kızımda. Bana da hep progestan veriyorlardı bir de dinlen bolca diyorlardı. Yani bu süreçte dikkatli ol. Bolca uzan
(3,118 puan) tarafından
Benim kanama gelmedi ama kesede göründü dün. Bolca uzanamiyorum maalesef kızımı okula götür getir ilgilen iş yap vs arada uzanıyorum iş yaparken mola veriyorum. Doğuma kadar mi içtin ilacı
(8,028 puan) tarafından
Yok işte her kanama olduğunda veriliyordu fitil şeklinde. Ben de yapamıyordum bir de. Çok zorluyordu.
Bu süreçte işler mi önemli yoksa bir can mı? Tamam kızını getir götür de onu bile başka birisinin yapma imkanı yok mu çevrende
(3,118 puan) tarafından
Maalesef eşim çalışıyor kayınbabam da aynı. Kaynanamın da ağrıları var
(8,028 puan) tarafından
Ne diyeyim. Allah yardımcın olsun. Zor yani. Ben direkt kanama gördüğüm için daha da korkuyordum. Annemde de düşük tehlikesi olduğundan ırsi biraz da. O yüzden hepimizi korku kaplıyordu
(3,118 puan) tarafından
Vala zor simdi götürdüm okula bu havada yemin ederim bayılacak gibiyim eve zor attım kendimi
-Reklam-
0 oy
(2,653 puan) tarafından
Benim kese dışında hafif kanama vardı doktor progestan fitil verdi bir haftada düzeldi şükür
(3,118 puan) tarafından
Bende kesede dedi progestan verdi kullan haftaya Perşembe gel dedi bakalım artık
(2,653 puan) tarafından
Kendini yorma kullan fitilini düzenli düzelirsiniz Allahın izniyle inşallah

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 63 göst.
0 oy
0 cevap 85 göst.
13 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Dilabb (21 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 939 göst.
5 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy