0 oy
439 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlaaaar Günaydınnn Sizinde eşiniz konusmayan tipden mi acaba diyorum ki ben bu kadar konusmayan adamla nasıl evlendim konusmaz dedikodu hayatta sevmez ağzına kilit vurulmus gibi yaaaa sinir oluyorum

10 Cevaplar

0 oy
(5,108 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap

Ahhh ahhh bnde diyorum yeter artık az sus da motorun soğusun şaka bitarafa cok konuşkan esim:D kaynanam olmayınca dilini ona vermis

tarafından
Boş konusanıda sevmiyorum ama oda var bende annesi öyle konusacak birsey bulamaz kesin canımızı sıkacak sacma sapan seyler söyler sinir bozar kenara cekilir kavga cıksn ister bide sever öyle
(5,108 puan) tarafından
Boş konuşmaz ama ben çabuk sıkılırım sanki ☺️
tarafından
Terside olabiliyor demekki :))
-Reklam-
0 oy
(5,475 puan) tarafından
Cımbızla alıyorum bende lafı :))
(5,475 puan) tarafından
Yap yap çok ara vermeden
tarafından
Rabbim nasip ederse insallah gec kalmaym :)
(390 puan) tarafından
Hayal 20 bebeğim kolikti demişsin benim bebegimde kolik mi değil mi anlayamıyorum bazı günler ful agliyo kucagimdan inmiyo hep gazlı bazı günler sakın normal . Nasıl ayırt edicem
(5,475 puan) tarafından
Saati gelince başlıyor canım benimkide hep aglakti mizmizdi ama aralıksız akşam 6 da bı başlıyordu iki üç saat agliyordu
(390 puan) tarafından
Anladım canım
0 oy
(1,812 puan) tarafından
Bazı erkeklerin fıtratında dedikodu yoktur sohbet etmeyi bilmez neyden konuşması gerektiğini bilmez burda sen devreye girip konu açmaya çalışsan mesela onun sevdiği ilgilendiği konular olabilir yavaş yavaş açılır 
tarafından
Genelde işten konusmayı seviyo oda tabi benim dahil olacağım konu değil tek benimle değil kimseyle oturup öyle saatlerce konusmaz maç sevmez önceden bi arabalara ilgisi vardı oda bitti genelde çocuk seviyo oğluna aşırı düşkün rahat bir annelik gecirdim :))
0 oy
(611 puan) tarafından

Bir soru sorunca eşime artık susmaz cevap verin çözüm üretir bu huyu hoşuma gidiyor çünkü mantıklı konuşuyor :sideways:

0 oy
(1,121 puan) tarafından
Biz kadınlar da azıcık öyle olsaydık cenneti garantilerdik :D
tarafından
Bencedeee :)))
(1,121 puan) tarafından
:D :D
0 oy
(1,532 puan) tarafından
Bide sen konuşunca sus gıybet etme derler bide seni de susturur
tarafından
Valla öyle bizene sanane bizi ilgilendirmez bütün cümlecikler içimde patlıyo
(1,532 puan) tarafından
Hevesini kırar orda oturur bazen derim aylıksız maaşsız işçiyim ben bu evde derim
tarafından
Bende öyle hissediyorumm inan Allah'mmm yalnız değilmişim
0 oy
(988 puan) tarafından
Gıcık oluyorum atıyorum Merve diyorum ne kadar başarılı helal olsun  diyorum bize ne hayatım kendi hayatı bize düşmez aşkım ama iyi bisey dedim diyorum olsun bize ne diyor veya diyorum bak bu şuraya gitmiş bosver qskim gitsinler dedikodu yapma :D 
(988 puan) tarafından
Ben ilk evlendiğimde kalabalık bir aileden çıkıp gurbete gitmişim yalnız eşim var şehirde oda konuşmuyor bi gün oturup ağladım saatlerce gelip sordu neden ağlıyorsun diye ama sen hiç dedikodu yapmıyorsun demistm :D tamam gel yapalım ahlama demisti ama becerememişti daha çok ağlamıştım şimdi alıştım:D
tarafından
Evimiz o kadar sessiz ki inan ikinci bebek olsa eşimle bir ortak noktamz daha olur ses olur evde diye düşünmüyo değilim artk o noktaya geldim çalışıyordum fırsat bulamıyorduk birlikte  vakit gecirmeye işini bıraktın bana bulaşıyorsun diyor :)))
(988 puan) tarafından
Bende düşünmüyor değilim ama oğlum yetiyor ses sınırını dolduruyor artık eşime ihtiyacım yok :D
tarafından
Benimki büyüdü okula gidiyor geliyor uyuyor aksam babası ilgileniyor yalnız kaldım ben :((
(988 puan) tarafından
Tadını çıkart bence :(( şu an senin yerinde olmak isterdim
0 oy
(3,568 puan) tarafından
Benimki de hiç susmaz normal hayatında da öyle çok konuşkan bir insan oğlum da aynı babası bazen sessizlik diye bağırasim geliyor evde
tarafından
Kıymetini biil bulamayanlaar vaar :))
0 oy
(988 puan) tarafından
benimkide öyle artık bende onunla susuyorum
tarafından
Abartıyormuyum diye düsünmeye baslamadm değil :)))
(988 puan) tarafından
bazen diyorum göz göze diz dize otursak saatlerce sohbet etsek ama yok 1 saat bile edemeyiz konuşmuyor adam.ama yeni tanıdığı biri olsa susmaz acaba diyorum sıkıldık mı artık halbuki 1 senelik evliyiz ne bilim gerçi hep böyleydş
tarafından
Sadece ihtiyac dahilinde konusuyoruz dimi ekmek al haftasonu nereye gitsek oglanın okul taksidini yatırdn mı iyimisin iyim sen iyim bitti :)))
(988 puan) tarafından
öyle valla bu durumdan da hiç rahatsız değiller
tarafından
Aynen gayet mutlular :))
0 oy
tarafından
Konuşuyor da benim istediğim konular deil ya :)
tarafından
Aayy nerdee adam konuyu kapatıyo hemen :))
tarafından
Bilemedim şimdi benimki tam tersi olduğu için ha laf değiştirir o ayrı bı konu ':) mesela dün mactaydi geç geldi yarında izinli gece 2 3 otururuz artık :)
tarafından
Bizde oturuyoruz ama konusmuyoruz film izliyorum oyun oynuyoruz :)))
tarafından
Bizdede televizyona bakmak pek yok ve yanyanaysak ya beraber bı oyunu oynuyoruzdur yada o telefon alınmaz pek ele :) ama şöyle bişey var çok konuşan erkekse zor hiç konuşmayan da :)
tarafından
Valla öyle yaaa ;)

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 962 göst.
5 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 551 göst.
27 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde dilardemir (27 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 110 göst.
0 oy
10 cevap 464 göst.
10 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Kurabiyelerinannesi (2,722 puan) tarafından soruldu

411,207 soru

12,377,452 cevap

42,951 kullanıcı

Kategoriler

...