0 oy
149 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (258 puan) tarafından
tarafından kapalı

Kızlar Dün Ayıptır söylemesi eşimle birlikte oldum doğum yapalı daha 2 ay oldu Sezeryan doğum yaptım Bir de eşim Uyku sersemi içimi boşaldı ve çok kızdım Neyse oraları geçelim kızlar arkadaşım bugün gönderdim dedim bana ertesi gün hapı al o da Eczacıya sormuş emziriyor falan Eczacı demiş ki 2 gün boyunca emzirmeyecek iki gün bana çok fazla geldi Siz ne diyorsunuz daha hafif ertesi gün hapları var mı bana yardımcı olun kızlar çok acil

Ve ayrı mesele çocuğumun da memeyi unutma gibi bir durumu var çünkü Havalar çok sıcak emmek istemiyor biberon filan vermiyorum hep emziriyorum
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

3 Cevaplar

0 oy
(15,626 puan) tarafından
Yapacak başka bişey yok. Adet oldun mu hemende hamile kalmazsın heralde ya. 
(258 puan) tarafından
İnşallah gerçekten ne yapacağım şaşırdım çocuğumsu memeyi unutmak üzere hiç biberon filan Vermedim ama hep emziriyorum ama unutmak üzeri işte sıcaklardan dolayı
-Reklam-
0 oy
(295 puan) tarafından
Başıma gelmedi ama çocuk doktorları da 2 gün diyor. 
(258 puan) tarafından
Dolabımda süt var aslında ama onu nasıl verebilirim sizce yani biberonla vermek istemiyorum fazla ya da biberonun başlıkları meme ucuna benzeyen öneriniz var mı
(295 puan) tarafından
Hiç biberon kullanmadım başlıkları hakkında fikrim yok ama kuzenimin eşi erken doğum yaptı emzirip sağdıĝı sütü de veriyordu şırınga kullanıyolardı
(258 puan) tarafından
Tamam canım sağ olasın çok teşekkür ederim
0 oy
(177 puan) tarafından
Dolaptaki sutu cay kasigiyla ver cnm ozman biberona alismaz bana hemsire boyle soylemisti 
(258 puan) tarafından
Ya şırınga ile çay kaşığı da vereyim canım

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 511 göst.
0 oy
4 cevap 306 göst.
22 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
59 cevap 1,294 göst.
22 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Gülsüm12345 (294 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 709 göst.
14 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Nisaenes2022 (97 puan) tarafından soruldu

408,252 soru

12,263,708 cevap

37,407 kullanıcı

Kategoriler

...