0 oy
323 göst.
Diğer kategorisinde (2,938 puan) tarafından
7grm 1 çeyrek var bu ince bilezikler den alsam Zarar edermiym kızlar Ajda yada su kibrit çöpü diye geçenlerden edermi acaba elimde kiler 

9 Cevaplar

+1 oy
(606 puan) tarafından
10 gram ajda var burmadan daha sert bükülmüyor
-Reklam-
0 oy
(832 puan) tarafından
edersin tabikide
0 oy
(2,192 puan) tarafından
8 Gr lik bilezik yamulur küçümsüyorum gibi gelebilir ama benim bir tam altınım bile yok bilezigi geç hiçbirseyim yok ama olduğu zamandada 15 Gr üzerinde yaptım çünkü yamuluyor kullanırken takarken illaki 
0 oy
(4,606 puan) tarafından
Al kiz 9 gr bilezik gayet normal anneme aldik gecen gun yamulma falan yok zikzak ajda aldik 
0 oy
(6,955 puan) tarafından
Eğilir bükülür ayloş az daha biriktir adam akıllı gramı fazla al 
0 oy
(6,896 puan) tarafından
Elindekilerle alabileceğini sanmıyorum ve gramdan pek olmuyo ama ceyrekten olur bence dursun ya da bı kuyumcuya sor zarar etmek istemiyorsan 22 ayar alacaksın çünkü 
0 oy
(129,536 puan) tarafından
hacım takmiycaksan bilezik almak hic mantikli degil her zaman 3,5 demeden zararin oluyo yatirim icin gramlari tam altin yap nasi desem ceyrek yarim tam bunlardan zarar olmuyo ama isin icine taki girdimi illaki oluyo
(991 puan) tarafından
Gram altın daha mantıklı neden bozup tam yapsın ki
bazen insan nereye koydunu unutuyo kaybolabiliyo tam altin daha mantikli
tarafından
Gramı bozdurup tam altın yapmak çok aşırı  saçma . Birikimde her zaman gram karlıdır
neresi sacma gramlari biriktirip amac buyuk bisi almak degilmi ornek bilezik kunye kupe vs vs tam altindan resattan ipli veya boncuklu bileklik yaptirabilir kii bu durumda bilezikden edice zarar kadar bi zarar etmez zaten ceyrek yarim tam 2bucukluk gibi altinlar hep kazandiriyo
tarafından
Hayır ben onu anlatmak istemiyorum, gram yatırım için alındığı zaman çeyreğe yatırmak mantıksız ileri için düşünülürse , şuan en iyi yatırım gram ve ajda
kisinin amaci gram alip biriktirip takucagi bisi almaksa resat veya tam yapmak mantikli ajda kibrit copu vs 10 gram 15 gram olsun ev hanimi gunluk kullanamaz ince ve hemen yamulur kirilir
(2,938 puan) tarafından
Oğlum doğduktan sonra yaptım kızlar işte 4 ayda  bilezink istiyorum ama kocam geri vermezsn diye kendi gramlarini vermiyor uyanık haklı da:) fikir amaçlı sordum zaten
sen beni dinle bilezik yerine tam yap resat yap len dinle beni ben cocuk paralarimi yarim tam ceyrek ne bulsam aliyom snr birikince goturup 5ibirlik yapiyom
0 oy
tarafından
Gramı dün 2450den sattim hesabla sjsj
0 oy
(991 puan) tarafından
15 Gram altı bilezik yamulabilir sağlam olmayabilir 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 399 göst.
25 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Mevah (1,622 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 269 göst.
13 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Ankakusuu (608 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 304 göst.
1 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Hsret.1234 (78 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 159 göst.
8 Mayıs 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Degistirdimgitti (2,814 puan) tarafından soruldu

408,399 soru

12,269,917 cevap

37,571 kullanıcı

Kategoriler

...