0 oy
307 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (571 puan) tarafından
iki doğum yaptım sonrasında kontrollerine hiç gitmedim.Kadin doğuma gitmemiz gerekli aslında yaş ilerledikce özellikle rahim kanseri, kistler için falan ama nedense bir türlü cesaret edemiyorum yada erteliyorum.Sizler gidiyor musunuz? Ketemede gidip test yaptırmak gerekiyor aslında hastalıklar çok arttı malum ama neden bu bilinci kazanamiyorum kendime çok kızıyorum ama halbuki korkuyorumda .Öncelik vermiyorum bir türlü 

12 Cevaplar

0 oy
(2,416 puan) tarafından
Gitmiyorum ama gidilmesi gerekli evet 
(571 puan) tarafından
Kesinlikle
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim risk gurubundan olduğu için perinotolije çağırıldı gün gidiyorum aksatmam asla
(571 puan) tarafından
Gebelikten dolayı sanırım sizinki.Benim aslında sormak istediğim gebelik harici kontroller
0 oy
(1,430 puan) tarafından
Ben gidiyorum çocuk tan sonra 6 ayda bir gidiyorum önümüzdeki ay hormon testi yapılacak menopoz için 
(571 puan) tarafından
Maşallah keşke bizde yapabilsek
(1,430 puan) tarafından
Ben dr konusunda hiç atlamam hem cocugumu 2 yaşına kadar her ay neredeyse götürdüm kadın doğum Dr da çok iyidir onuda aksatmam bence gidin kontrol olun ne olur ne olmaz yaşınız kaç bu arada
0 oy
(5,750 puan) tarafından
Gidiyorum canım doğumdan sonra 6 ayda bir kontrollere zira çok önemli bir konu.
(571 puan) tarafından
Çok çok mühim.Artik risklerde arttı herşeyden dolayı
0 oy
(13,127 puan) tarafından
senede 1 defa gitmek yeterli olur aslında ama hep erteliyoruz 
(571 puan) tarafından
Evet 6 ay en fazla senede bir gitmemiz gerekli ama hep erteleye erteleye ömür geçiyor
0 oy
tarafından
Gitmek lazım ama hep erteliyorum bende 
(571 puan) tarafından
Basımiza bişey gelmeden gitsek keşke sonra pişman olmadan:(
0 oy
(18,189 puan) tarafından
Bend spiral var ara ara kontrol için gidiyorum hatta şu an bugün için randevum vardı iptal ettirdim ama kontrol şart benim kayınvalidem alttan muayene olmadı doktor erkek diye bir sene sonra kanser tedavisi gördü rahmi alındı 
(571 puan) tarafından
Oda bir neden tabi sonuxta yinede gidiyorsun.Gitmemenin sonucu işte maalesef .Erken teşhis denen şeyde önemli
0 oy
tarafından

Postunu görünce yazdım kuzenime 

imagebakalım ne dicek sjsj

(571 puan) tarafından
Gidecek misin:)
0 oy
(1,676 puan) tarafından
Doğumdan sonra bendede rahim sarkması oldu ama 1 kere gittim bi daha gitmedim
(571 puan) tarafından
Sebebinde varmış canım aksatma bence.Cocuklarimiz için en çokta aslında  onlar için kendimize iyi bakmalıyız
0 oy
tarafından
5 sene oldu doğum yapalı gitmem gerek ama hala gitmiyorum..
(571 puan) tarafından
Ah ah  ne olacağiz biz
0 oy
(2,270 puan) tarafından
Düzenli giderim, iyi ki gidiyormuşum bu sayede yumurtalık kanseri olduğumu öğrendim. 1 evrede fark edildi . Şimdi mecburiyetten düzenli gidiyorum 
(571 puan) tarafından
Allah şifa versin canım.Erken teşhis önemli tabiki bunu görüyoruz .Belki engellenemez olacak olan şey ama olduğunda en azından erken teşhis edilip doğru tedavi uygulanabilir
(2,270 puan) tarafından
Amin, sağolasın. Aynen öyle bacım
0 oy
(2,320 puan) tarafından
Bend istikrar sağlamak istiyorum ama malesef şöyle bir durum var her doktor farklı konuşuyor olmayan derdi başıma açıyorlar öteki a diyor diğeri b bunu denedim gittim belli bir süre ama şunu farkettim sağlıklı başıma sağlıksız dertler açılmaya başladı oyüzden güvenemiyorum illaki bişeyler çıkıyor çünki
(571 puan) tarafından
Onun için sanirim guvenebilecegin bir doktora düzenli gitmek

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 132 göst.
13 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sinem_A (117 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 244 göst.
0 oy
1 cevap 53 göst.
14 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Daisylovess5 (78 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 45 göst.

410,070 soru

12,329,586 cevap

39,186 kullanıcı

Kategoriler

...