0 oy
224 göst.
Aile kategorisinde (1,025 puan) tarafından
Kızım 20 aylık ikimiz memlekete annemlerin yanina gittik 15 günde çok alıştı ilgi alaka çocuklar ablalar derken vakit doldu geri evimize geldik eşimin memleketine geldiğimiz günden beri anneannee , gofii ( annemin kedisi) ,dayıı dede abla diyip duruyor zaten ailemden uzak olduğum için üzülüyorum kızım böyle yaptıkça daha da üzülüyorum her gün parka gidiyoruz ama o arkadaş istiyor diyorum kendime şimdiye bi çocuk yapsaydım kendime güvenip korkmasaydim sorumluluk alabilseydim bebek de olsa bi arkadaşı olurdu ama bi yandan da yine yapmazdım diyorum gözüm yemiyor eşimin ailesinden gelenler oluyor ama sık gelip gitmeyiz nasıl yapsam ya :(

5 Cevaplar

0 oy
(2,071 puan) tarafından
Kızınız çok küçük bi bebek olsa ikisine de yetişemezdiniz ki
(1,025 puan) tarafından
Ay ne bilim bebek falan görünce bebek diyip seviyor cici yapıyor zaman geçirir belki dedim
(2,071 puan) tarafından
Benimkide 30 aylık ve bebeklere çocuklara bayılıyor ama gurbette çok zor ya
(1,025 puan) tarafından
Aynen canım ya
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım öyle düşünme iki çocuk daha zor parkta sosyalleşerek unutur parkta arkadaşı olmuyor mu hiç ?benim oğlum da yalnız hep ben parka dahi çıkaramıyorum park çok uzak eve merkez fln benim oğlum kardeşi olsa bile onla da oynuyor ama onun yaşıtı hep başka yani kardeşiyle uyuşamıyorlar 
(1,025 puan) tarafından
Parkta arkadaş hemen ediniyor elinden tutuyor bırakmak istemiyor hep kalabalıkta çocuklarla oynamak istiyor ama yaşıtı değil onlar da oynayamaz işte yaşıtıyla biraz oynuyor sonra eve parkta sıkıntı yok da eve gelince boşlukta kalıyor
tarafından
Parkta yatacak hali yok sen çıkarıp oynatıyormuşsun zaten bence fazla da takma kafana çocuklar böyle yapacak bişey yok bende annemlere gidip geri geldim oğlum da iki gündür anneanne dede deyip duruyor yapabileceğim bişey yok maalesef
(1,025 puan) tarafından
Orası öyle tabi
0 oy
(2,529 puan) tarafından
Ikinci çocuğu yanlizca bir cocuk daha isteyince düşününün çünkü hamileliğin bulanti dönemi, ağırlaşma dönemi derken ilk cocuk küçükse mağdur  oluyor( tecrubeyle sabit) lohusalik vs. derken ilk cocuk parktan bile mahrum kalıyor. Tabi size destek veren gelip giden varsa o ayri. Sendeki uykusuzluk, stres enerjinin düşmesine sebep veriyor. Tabiyki en iyisini sen bilirsin senin hayatin ben gözlemlerimi yazmak istedim
(1,025 puan) tarafından
İşte tam anlamıyla cocuk yapmama kararım bundan dolayı canım ya sadece bu da değil çok yıpratacak beni bu durum biliyorum gurbetteyim yanıma gelip her daim yanımda olacak kimse yok eşim işte oluyor akşama kadar bi pazarı var hamilelikti lohusalikti hele ki sezeryanken gözüm çok korkuyor ve daha bi çok neden.... işe başlamak istiyorum kızımı kreşe verip aktif olmasını istiyorum falan falan tabi kızımın durumları neyi gösterir bilmiyorum
(2,529 puan) tarafından
Çocuklar değişkendir, ihtiyaçları davranışları değişebilir. Sen kendini nasil iyi hissedeceksen ona göre karar ver çünkü mutlu anne mutlu çocuk oluyor. Kreş ileride iyi gelebilir. Kardeşi olupta başka arkadaş isteyen tanıdığım var ve evde durmak istemiyor. Arada sıkılması iyi çünkü her istedikleri her zaman zaten olmaz. Bu arada gurbetlik zor Allah yardimcin olsun. Sagliginiz, huzurunuz olduktan sonra gerisine sabredersiniz
(1,025 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım ya biraz olsun psikolojik olarak rahatladım
(2,529 puan) tarafından
Rica ederim canım, sağlıkla büyüt yavrunu
(1,025 puan) tarafından
Saol canım sendee♡
0 oy
(13,521 puan) tarafından
Şuan ben merkezine girdiler artık kardesi olsa daha zor olabilirdi. Gecen komşum geldi 5 aylık bebeği var kucağıma aldım hemen geldi kızım kucağıma kıskandı yani bende düşünüyordum arka arkaya olsun diye ama tek yeter diyor simdi
(1,025 puan) tarafından
Tek çare çocuk yapmak değil tabiki bunları en son düşüneceğim şey belki de ama ne yapacağımı şaşırdım hani kızım böyle birilerini arayınca
(13,521 puan) tarafından
Oyun grubuna verilebilir ben 1 sene daha bekleyip kreşe vermek istiyorum
0 oy
tarafından
Geç degılkı sımdı bebek olabılır mesela hamılelık derken 3 yasına gelecek 

İlgili sorular

0 oy
34 cevap 2,014 göst.
29 Ekim 2022 Aile kategorisinde Aşık û maşuk.. (2,095 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 680 göst.
22 Ocak 2020 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 505 göst.
30 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Meltem ismetcan (133 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 208 göst.

407,219 soru

12,223,132 cevap

36,820 kullanıcı

...