0 oy
244 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (35 puan) tarafından
Tedavi de görüyoruz ama maalesef geçmiyor kimi senelerce çekmiş kremler de işe yaramıyor ne yapcam bilmiyorum 

6 Cevaplar

0 oy
(650 puan) tarafından
Geçmiş olsun cnm kardeşim eczanede çalışıyor her sabah askerlere kremler hazırlıyor çok zor vallahi sizin nasiL bulaşıyor ki 
-Reklam-
0 oy
(613 puan) tarafından
Cnm benim sirkeli suyla banyo yapın **** kolay kolay geçmez nisanliyken bize bulasmisti vlla aylarca sürdü.bu bıttım sabunu varmış onu alıp banyo yapın onunla rabbim şifa versin insallh uyuzda çok zor geçer ama merak etme insallh 
0 oy
(219 puan) tarafından
Eşimle beraber **** olmuştuk kaynanam bize eczane de sarı toz karışımı hazırlayıp getirmişti üç gün üst üste boyundan tut ayak altına varana kadar hep kremledik üstümüzde kaldı asla duş almiyacaksın ama çarşaflar sher gün üstündeki kıyafetler hergun değişecek 3.gunun sonunda duş aldık 2 gün çok hafif kaşıntı oldu sonra da asla olmadı çok şükür ay çok kötüydü ama kesinlikle gidip sarı tozu yaptır pişman olmazsın 
(274 puan) tarafından
Ezcaneye gidip ne diyicez u*yuz için sarı toz mu? Her eczane bilir mi ki ? Yazık benimde ananemle dedem yıl olacak nerdeyse geçmedi bir türlü gecmiyo da
(219 puan) tarafından
Hangi eczane ye gitsen yapar **** için sarı toz varmış hazırlayıp veriyormuşsunuz de onlar hazırlayıp veriri  adam size anlatır ama siz benim yazdığım şekilde kullanın
(274 puan) tarafından
Rengi hangi renk oluyo? Aslında biz aldık ama böyle kına rengi gibi koyu yeşil aşırı ağır kokusu var onu kullandılar. Hazır kremler oluyo ya **** için onu da kullandılar hatta hapı var ondan bile kullandı dedem hala aynı
(219 puan) tarafından
Google ye yaz **** için sarı toz çıkar resim bununda kokusu var ama okdar ağır değil mecburen kurtulmak için kullanmak zorundasınız
(219 puan) tarafından
Git direk eczane ye Sor söyler sana sarı toz dedin mi verirler kullanırsanız sonucunu yazarsın
(274 puan) tarafından
Tamam canım çok teşekkür ederim
(219 puan) tarafından
Rica ederim ne demek
0 oy
(219 puan) tarafından
Canım merhaba ne yaptın **** geçti mi 
(35 puan) tarafından
Merhaba yok canım maalesef geçmedi bugün ciddiye gittin geçse bile 2 ay sürer iyileşmek dedi vücudum hep kırmızı döküntü ben gibi
0 oy
(4,277 puan) tarafından
7 aydır çekiyoruz bitip tekrar basliyo artık alıştım hayatimin bir parçası oldu 
(35 puan) tarafından
7 ay baya olmus çocuklarınız da bisey yok mu benim ki hep yara oldu yüzü bacakları doktor size ne söyledi
(4,277 puan) tarafından
Oğlum da **** oldu onda hala yara var kasiniyo bende de kuruluktan dolayı kaşıntı oluyo üstelik Bi de doğum yaptim bebeğime geçer diye korkuyorum
(35 puan) tarafından
Allah yardım etsin bize canım büyük kac yaşında bebekle zor olur dikkat et bizde de durum ayni
(35 puan) tarafından
Yaraları nasıl acaba bizim sivrisinek sokması gibi oluyor
(4,277 puan) tarafından
Büyük daha 21 aylık neler çekti kasintidan dirençli uyuzdu sürekli tekrarladı yaraları sert kabuklu küçük sivilce gibi cikiyo kasidikca yayliyo
0 oy
(1,125 puan) tarafından
Her sabah herkes kalkınca duşa gitsin, bütün kıyafetlerinizi, nevresimlerimi her gün değiştirin. Evi her yeri her gün tertemiz silip süpürün. Kıyafetlerinizi yüksek derecede yıkayın. 
(35 puan) tarafından
Herseyi yaptım krem losyon da kullandım inşallah geçer tek umut Allah dan çare artık

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 132 göst.
11 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 139 göst.
8 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Fato11 (35 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 111 göst.
5 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Fato11 (35 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 72 göst.