+1 oy
467 göst.
Diğer kategorisinde (6,014 puan) tarafından
Bizim evin aşağısında 4 yaş aliyorlarmis pazartesi kayıtlar başlıyormuş alirlarmi bazıları alır dyor Eylül'de okul açılacak çnkü  bazıları temmuz da kayıt olduğu için sknti yapablrler dyor szce alirlarmi belediye okulu çok ilgili bir okul yarı özel dyorlar onlar da biz özel değiliz dedi herkes özel gbi dyor çok memnunlar bende göndermek istiyorum sizce alirlarmi?

16 Cevaplar

0 oy
(18,055 puan) tarafından
Benimki de ocak doğumlu gecen sene seneye olur anca dediler birde bir yerde okudum yılın ilk 3 ayında doğanlari yer varsa alabiliyorlarmjs
(6,014 puan) tarafından
Yeni eğitim ve öğretim yılına ait E KAYİT SONUÇLARI TEMMUZ AYI İÇERİSİNDE velilerimizin erişime açilmis olacak yani sonuçlar temmuzda mi bizemi sylecek anlamadimki byle yazıyor cnku
(18,055 puan) tarafından
En iyisi okuluna temmuzda gidip sormak canm her okul değişiyor bazı okullar kontenjan varsa alıyor
(6,014 puan) tarafından
Eşim de dyor gondermeyelim iki sene üst üste gondermemiz lazım oluyor en iyisi öteki sene dyor küçük dyor sıkılır bide Kasım'da doğumum var dyor kışın götür getir.yapamazsin yeni doğan bebek le.blmiyorim yaa galiba gondermiyecem
(18,055 puan) tarafından
Kasımda doğum varsa biraz zor canm kışın getir götür zor olur benimde nasip olursa doğumum subatta
(6,014 puan) tarafından
Seninde kişin eşim dyor iki sene üst üste göndermeye gerek yok
-Reklam-
0 oy
(14,674 puan) tarafından
Eylül bilemedim kızım şubat 2020 yazdırdık 
(14,674 puan) tarafından
Dün dosyları teslim ettik
(6,014 puan) tarafından
Ozman sen öteki senede gonderceksin dimi güneş
(14,674 puan) tarafından
Evet bu sene yarım gün seneye nasipse tam gün göndereceğiz
(6,014 puan) tarafından
Zaten ana okulu yarım.gun eşim dedi iki sene gerek yok yaa bide doğumum var Kasım'da gondermeyecz galiba
(14,674 puan) tarafından
kızım geçtiğimiz  4-6 yaş kuran kursuna gitti 3.5 yaşta başlamış oldu bu sene de normal anaokuluna gidecek
O zaman sizin sadece seneye gidecek
0 oy
(838 puan) tarafından
canim okula gidip sormak lazim her okulum kontenjani ayni olmuyor kimisi 3 yasindan itibaren aliyor kimisi 4 kimiside yilin ilk 3 ayi doğanları
(6,014 puan) tarafından
Bu eskiden 3 yaş aliyromus artık 4 yaş aliyormuş
0 oy
tarafından
Ayına göre alabilirler fakat okulda kontenjan olması gerekiyor 
(6,014 puan) tarafından
İşte pazartesi erken gdecem
0 oy
(12,770 puan) tarafından
Git sor canim. Benimkide 2020 27 agustos dogumlu. Hemen onumde okul var sordum. Aliyoruz dediler temmuz sonunda kayitlar basliyo dediler
(6,014 puan) tarafından
Alırlar seninkini ama 9 Eylül okul açılıyor ozmaana kadar ödeme falan olsa alırlar dye düşünüyorum
0 oy
(14,164 puan) tarafından
Eylül öncesini alıyorlar 2 günü sorun ederler mi bilmiyorum sorman lazım 
(6,014 puan) tarafından
İşte adam demiş 2018 2019 doğumlu öncelikli 4 yaş alırız eşimde dedi gondersen iki sene gondrrmen lazım dye gönderme dyor kucuk dyor
0 oy
(1,235 puan) tarafından
Benimde 22 Eylül doğumlu alırlar mı aceba
(6,014 puan) tarafından
Seninki de küçük valah eşim smdi göndermeyeleim dyor çnkü iki sene üst üste gondermemiz lazım küçük daha
(1,235 puan) tarafından
Vala bende göndermek istiyorum ama bir ya dan da küçük die kıyamıyorum
(6,014 puan) tarafından
Aynı yasitalar eşim az demin gtme okula boşver falan dye iki yıl üst üste gondermemiz lazım çabuk sklyor benim kızım herşeyi çok şükür konusyor blyor ama uzun cümlesi yok kendini net ifade edemiyor hep parka çıkaryorum yetmiyor hep TV tel izliyor eşimde yeni ise grecek kiram 8 bin bı yandan hamileyim Kasım'da doğumum var eşim yeni doğan bebekle nasıl git gel yapacan boşver dyor
(647 puan) tarafından
Gelişmiş ülkelerde okul öncesi eğitim en az 2 yıl. Çocuğun iki yıl gitmesinin bir zararı olmaz ki. Zaten ders odaklı değil daha çok eğlence odaklı oluyor okul
0 oy
tarafından
Bu sene 2019lularin senesi anasınıfı için ama bazı okullar 4 yaş grubu alıyor
(6,014 puan) tarafından
Bu okul alıyormuş bakalım belki gondeririiz belki göndermeyiz
0 oy
tarafından
Burada 3 yaştan alan devlet anaokulu var 2021 doğumlu kızım için pazartesi görüşmeye gideceğim. Yarım gün kreş eylülden itibaren bulunmaz fırsat olacak bizim için umarım alırlar sorun çıkmaz 
(6,014 puan) tarafından
Senin ki küçük deglmi kreş alır ama anaokulu 2021 almaz yaa bende gondecem eşim dyor öteki senede gondermemiz lazım küçük dyor bide Kasım'da doğumum var götür getir olmaz dyor galiba gondermeyecgim
tarafından
Yanımızdaki okul panoya asmis ocak 2021 itibari ile diye. Diğer okul da Ocak 2020 diye asmış okuldan okula değişiyor.  Bu arada kreş değil yani anaokulu olarak geçiyor devlet anaokulu ama 3yastan alıyor.   Üst üste gidince neden sorun olsun ki eşiniz yanlış düşünüyor çocuğun gelişimi ve sosyalleşmesi için ne kadar giderse o kadar iyidir. Sonuçta ilkokuldaki gibi eline kalemi verip okuma yazma öğretmiyorlar oyun odakli ders görüyorlar. Duzenli uyku düzenli beslenme olacak oyunlar eşliğinde her branştan eğitim alacak evde bu imkan mümkün değil olamaz. Şahsen ben evde TV telefon başında çocuğu manyak etmek yerine, birkaç sene üst üste okula gönderme taraftarıyım. Bu arada kızım tablet telefon hiç bilmez yani şükür öyle bir sorunum olmadığı halde evde sıkılmasın diye, kendimi yeterli görmediğim için istiyorum.  Bence bunu bu şekilde eşinize izah edin anlayacaktır bakın bebeğiniz de olacakmış en azindan çocuğun okulda olduğu saatler bebeğe ağırlık verir, okul dışı saatlerde de büyüye ağırlık verip kıskançlık olayını azaltirsiniz  :)
(647 puan) tarafından
Benim de kızım 2021 Eylül doğumlu. Bizim eve yakın olan anaokuluna yazdırmaya çalışacağız, inşallah kontenjan kalır bize. Ekim doğumlu olsaydı alamszdik demişlerdi
(6,014 puan) tarafından
Valaha cnm çok istyorim göndermeyi smdi kiradayiz hamileyim eşim bebeğe masraf yapacaz dedi küçük bide Kasım'da doğum buranin kişi aşırı sert soğuk kızımı bırakıp gelecem bdahaa gidip alıp gelecem.yeni doğan bebek hep soğuk alır üşütür hasta olurlar falan eşim dyor seneye anaokula gtsin öteki sende bire başlasin
0 oy
(5,750 puan) tarafından
2020 Mart ayına kadar olanları alıyorlar canım.
0 oy
(1,391 puan) tarafından
Anaokulu değilde kreş bölümüne vericem inslalah alırlarsa oğlumu 9 kasım doğumlu benimkide
(6,014 puan) tarafından
Kreş çok pahalı ya
0 oy
(2,658 puan) tarafından
Bu sene 2019 başlıyor canim 
0 oy
(2,832 puan) tarafından
Arayip sorsan okulu daha dogru bilgi alirsin
0 oy
(428 puan) tarafından
Benimkide 28 Eylül doğumlu kreşe giderle bu sene 
0 oy
(1,278 puan) tarafından
Canım e devletten ilköğretim okulları adrese göre kayıt sorgulama yaz

Eğer çıkmışsa hangi okul olduğu gözüküyor 
(1,278 puan) tarafından
Ama şuanda bende baktım temmuz ayında gosterilcekmiş
Ben geçen sene kızıma öyle baktım hangi anaokulu oldunu
0 oy
(632 puan) tarafından
4 yas ise tum eylul ayi icindekini aliyordu bizim okul ekim dogumlu cocuk bile vardi 4 yas sinifinda...okulun baslangic tarihi esastir kayit tarihi degil.Bazi okullarda 4 yas sinifi olmayabiliyor ona dikkat etmeniz lazim.

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 589 göst.
3 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Syma (789 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 901 göst.
4 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatya43 (556 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 700 göst.
7 Nisan 2021 Diğer kategorisinde menda (193 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 493 göst.
18 Aralık 2022 Kültür-Sanat kategorisinde Papatya43 (556 puan) tarafından soruldu

410,070 soru

12,329,566 cevap

39,186 kullanıcı

Kategoriler

...