0 oy
955 göst.
Aile kategorisinde (1,459 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Prematüre kızım her gören çok küçük bazıları yeni mi doğdu diyor sizce kaç aylık gibi duruyor Kızlar resmi sildim İnternete falan sızar mâlum sapık pedofili var

30 Cevaplar

0 oy
(1,936 puan) tarafından
Yeni doğan bebek bu kıvamda mı oluyormuş:)
(1,459 puan) tarafından
Erkolar işte hayatım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ya Allah kitap aşkına şu milletin dediklerini neden takıyorsunuz doktor aksini soylemedikce onlar kim oluyorlarda herseye karışıyorlar Allah rızası için bu kötülüğü kendinize yapmayın takmayın şu milleti 
(1,459 puan) tarafından
Yok canım taktığımdan değil
tarafından
Maalesef taktığın çok belli cnm yapma bunu kendine üzülüyorsun belli ki ama kızın çok güzel ve sağlıklı aksi bisey olsa doktoru zaten söylerdi sana
(1,459 puan) tarafından
Doktoru da maalesef kilo almıyor normal değil diyor 8 aylık olacak 4 kilo ilaca baslicaklar
tarafından
Prematüre o normal bebeklerden 2 kat daha güçlü bugün 4 kilo bi ay sonra 8 kilo olur prematüre bebekleri kimse kucumsemesin
(1,459 puan) tarafından
Ah keşke canım
0 oy
(2,936 puan) tarafından
Premature bebekler çok güçlü bebeklerdir bırak isteyen istediğini desinler nazar değmesin minnoşuma maşallah 
(1,459 puan) tarafından
Allah razı olsun canım evet çok çok güçlüler 925 gram doğdu 75 gün savaştı
0 oy
(1,772 puan) tarafından
8 -9 gibi. Çok tatlı prenses 
(1,459 puan) tarafından
Kimliğe göre 12 gün sonra 8 aylık olucak düzeltilmiş yaşı 5 aylık  Allah razı olsun canım
0 oy
(15,151 puan) tarafından
7 8 ay civarında gibi duruyor. İnanki benim 19 aylık kızımda böyle duruyor. 6 aylik sanıyor görenler. Maşallah senin bebişe. 
(1,459 puan) tarafından
Allah razı olsun canım 12 gün sonra 8 olucak
0 oy
(1,814 puan) tarafından
5, 6 aylik gibi duruyor  maşallah  , Allah bağışlasın  ama kim ne derse desin büyük göstermesi yada küçük göstermesi  ne fark eder sağlıklı olsunlarda 
(1,459 puan) tarafından
Canım yese keşke mama içiyor sadece oda aldırmıyor kilo
(1,814 puan) tarafından
Hangi mamayi kullanıyorsun
(1,459 puan) tarafından
Hepsini kullandik sadece sma dan kilo alıyor
(1,814 puan) tarafından
İnşallah  kilo alır sağlıklı bir şekilde
(1,459 puan) tarafından
İnşallah canım
0 oy
(28,731 puan) tarafından

Yeni doğan çocuk gormemislerdir büyük ihtimalle 

(1,459 puan) tarafından
Kilosu 4 diye dicemde erkolar şaşırtmıyor
(28,731 puan) tarafından
Aynnn
0 oy
(306 puan) tarafından
Tamamda yeni doğana benziyor diyen yarım akıllarrın dediğinemi takıldın onlar cok bilse yeni dogana benzetmezler
(1,459 puan) tarafından
Takılmadım canım bir sorayım dedim sohbet muhabbet
0 oy
(688 puan) tarafından
Kızım zayıftı nıye öyle yedırmıyor musun üşengeç olma çorba yap şunu yap bunu yap diye beynimi yordular. Oğlum ise kılolu çok yedirme ekmek verme obez olur vs vs yıne beynımı yordular resmen. Dr iyi diyorsa kimseyi umursama ağzı olan konuşuyor 
(1,459 puan) tarafından
Valla öyle ya yemiyor corba yoğurt diyorum zorla ver diyolar ben çocuğumu tanımıyor muyum icmiyor ağzına kaşıkla verince kusuyor tükürüyor çok ağlıyor doktoruda kilo almıyor diyo
0 oy
(2,085 puan) tarafından
Tam da ayına göre duruyor. Yeni mi doğdu diye soranlae hiç yeni doğan bebek görmedi heralde :D
(2,085 puan) tarafından
Belki diş rahatsızlığı vardır belki sıcaklardan o da yemek istemiyodur. Ya da vitaminlerinden falan düşük olan varsa o iştahsızlık yapıyordur
(479 puan) tarafından
8 aylık demişsin atak zamanı o yüzden yemeyebilir ve diş başlıca sebep
(1,459 puan) tarafından
Prematüre bebekler 2 yaşına kadar düzeltilmiş yaşına göre hesaplanıyor yani şimdi 5 aylık olması gerekiyor canım erken
(479 puan) tarafından
Sağlıklı olsun çok tatlı Allah bağışlasın.
(1,459 puan) tarafından
Allah razı olsun canım
0 oy
(332 puan) tarafından
7-9 aylık gibi duruyor. "Yeni mi doğdu" demek ne yaa. Bence onlar sizi sinir etmek, içinize kuşku düşürmek için söylüyorlar. Maşallah Prensese :) 
(1,459 puan) tarafından
Allah razı olsun canım 8 olucak az kaldı erken doğmasaydı 5 aylık olucakti sadece kilo almıyor
(332 puan) tarafından
Prematüre olduğu için çok normal öyle olması zaten. :) Önemli olan sağlıklı olması. Kilo alır zamanla.
(1,459 puan) tarafından
İnşallah canım
0 oy
(14,088 puan) tarafından
9 10 aylım duruyor 
(1,459 puan) tarafından
8 olucak canım 12 gün sonra
(14,088 puan) tarafından
Normal o zaman Millete bakma sen
(1,459 puan) tarafından
Olur canım
0 oy
(2,023 puan) tarafından
Maşallah annesi minik kızın şavaşcı doğmuş hayatı boyuncada azimli olur inşallah  bence hiç küçük durmuyor sen boşver laf söyleyen çok oluyor benim oğlu 9 aylıkken 9 kiloydu 14 aylık hala 9 kilo napayım yani yemesi güzel ama hareketli milletin beğenisine göre çocuk büyütemiyeceğiz
(1,459 puan) tarafından
Allah razı olsun canım evet savaştı baya minik bedeniyle iyi olsun inşallah da
0 oy
(684 puan) tarafından
8-9 aylık gibi duruyor allah bagışlasın
(1,459 puan) tarafından
Amin canım 8 olucak canım
0 oy
(332 puan) tarafından
Yaa ne takıyorsun kafana zaten erken doğmuş sağlıklı olsun da gerisi boş maşallah sübhanallah çocuğuna kimseyi takma kafana 
(1,459 puan) tarafından
Olur canım zaten telefonda büyük duruyor burda 3 4 aylık gibi bende farkındayım küçük duruyor 3 ay erken doğdu ve 4 kilo
(332 puan) tarafından
Çok erken doğmuş ya canım benim boşver ya canı sağ olsun sağlıklı olsun önemli olan o o da minyon biri olur ne var bunda her şeyden önemli sağlık rabbim çaresiz bir dert vermesin inşallah
(1,459 puan) tarafından
Doğru canım öyle tabi
0 oy
(629 puan) tarafından
Adı üzerinde prameture doğmuş illaki yaşıtlarına göre biraz fark olur ama şöyle düşün çok sağlıklı ve şuan seninle yanında. 
(1,459 puan) tarafından
Biliyorum canım çok şükür rabbim bize bağışladı iyi olsunda
0 oy
(52 puan) tarafından
Benim kızım da prematüre 835 gram doğdu  2 aydan fazla kövezde kaldı yeğenimle aralarında 9 gün var benim kızım yeni doğmuş gibi duruyor daha yeni yeni benim kızım tepki vermeye başladı yeğenim etrafa gülücükler saçıyor çok tatlı maşallah oyun oynuyor falan tabii ben görünce ister istemez üzülüyorum ama önemli olan sağlıklı olmaları hamdolsun çocuk sahibi olmayan insanlar da var her zaman şükretmek lazım
(1,459 puan) tarafından
Rabbim size bağışlasın kac aylik şuan benim kızım 925 doğdu normalde 5 aylık kimliğe göre 8 olucak şuan 4 kilo iyi sağlıklı olsun da
0 oy
(3,256 puan) tarafından

2 yaşındaki kızım kemikleri sayılıyor ama yine de takmıyorum.  İnsanlar çocuğu olsun diye bağını bahçesini satıyor.  Rabbim bana evlat nasip etmiş varsın zayıf olsun.  Nefesi bile yeter.  Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın insallah <3

(1,459 puan) tarafından
Amin canım çok haklısın
0 oy
(2,925 puan) tarafından
Kız gayet güzel duruyor 7 8 aylık gibi duruyor gayette tatlı maşallah prensese nazar değmesin inşallah takıntı yapma tatlım benim kızım 3 buçuk yaşında bir yaş kadar boyu var bir yaşındaki bir çocukla aynı boyda çıkıyor genetikte oluyirmus bizim halaya çekmiş boy kısa kilo ne kadar yerse yesin alamıyor 
(1,459 puan) tarafından
Allah razı olsun canım doğru söylüyorsun doktoruda kilo almıyor böyle olmaz dedi o yüzden üzülüyorum iki hafta sonra kilo almazsa yine ilaç tedavisine başlıcam dedi
(2,925 puan) tarafından
Hakkında hayırlısı neyse  o olsun canım
0 oy
(9,217 puan) tarafından
.5. 6 aylık gibi
(1,459 puan) tarafından
Normalde 5 aylık canım kimlikte 7 buçuk aylık

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 74 göst.
0 oy
2 cevap 63 göst.