0 oy
1,041 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
düzenlendi
Prematüre kızım her gören çok küçük bazıları yeni mi doğdu diyor sizce kaç aylık gibi duruyor Kızlar resmi sildim İnternete falan sızar mâlum sapık pedofili var

30 Cevaplar

0 oy
(1,037 puan) tarafından
Oturusundan 7-8 aylik gösteriyor fiziksel olarakta 6-7 aylik gibi tam yaşını gösteriyor bence 
tarafından
Evet canım 3 ay erken doğdu normalde 5 olması gerekiyor kimliğe göre 8 olucak 4 kilo suan
(1,037 puan) tarafından
Masallah canım Allah nazardan korusun gayet sağlıklı görünüyor millete bakma onlar herseyi söyler benimki de 15 aylik hala yürümüyor yok şimdiye yürümesi lazımdı falan diyorlar canı ne zaman isterse o zaman yürür diyorum hiç takilmiyorum her cocugun gelisimi farklidir
tarafından
Haklısın canım öyle tabi kilosu az diye zorla yemek ver diyolar yemiyor icmiyor kusuyor tükürüyor zorla verince anlamıyorlar
-Reklam-
0 oy
tarafından
8 ay üstü görünüyor maşallah ☺️
tarafından
Allah razı olsun canım 8 aylık olucak ama resimlerde büyük çıkıyor görsen 4 5 dersin prematüre olunca
tarafından
Sağlıklı olsun da sıkma canını insanları da duymazdan gel
tarafından
Olur canım
0 oy
tarafından
Allah aşkına o yeni mi doğdu diyenler neyin kafasini yaşyo..
tarafından
Kuzenimin eşi erkek anlamiyor ki dedi yeni mi doğdu bende dicektim he dün doğdu  4 kilo belki ondan
0 oy
(1,693 puan) tarafından
6 , 7 gösteriyor sağlığı yerindeyse gerisi hiç önemli değil diğerlerini takma yarın bir bakarsın fidan gibi olmuş :)
tarafından
Doğru canım 7 buçuk aylık 12 gün sonra 8 olucak tabi 3 ay erken dogdu
0 oy
(394 puan) tarafından
O bazıları yenidoğani TV'lerde görmüşler herhalde saçlı basli yenidogan :D
tarafından
Galiba canım
0 oy
(996 puan) tarafından
Hiç de yeni doğmuşa benzemiyor sen sorana daha küçük söyle gayet iyi de yani küçük de olabilir ama kimseyi incitme hakkları yok kimsenin annesi olarak sen herkesten daha fazla düşünürsün zaten benim kızım da prematüre doğdu yaşamaz dediler Allah'a şükür kuveze bile girmeden atlattı savaşçı oluyorlar onları Allah'ın izniyle toparlar senin bebeğin de baksana gözleri pırıl pırıl maşallah 
tarafından
Allah razı olsun canım benim kızıma da herkez yaşamaz küçük dediler çok şükür rabbim bize bağışladı
0 oy
(326 puan) tarafından
Bilmiş ama bilememiş insanların diyorum böylelerine ne gereksiz sohbetler küçük veya büyük ne fark ediyor anlamış değilim isterse minnacık oyuncak bebek gibi dursun ne dert giriyor bu etrafa vallahi bende bu durum içindeyim yok zayıf kilo almamış bilmem ne diyen boş insan çok takmayıp geçeceksin 
tarafından
Haklısın canım
0 oy
(1,730 puan) tarafından
Bazıları abartıyor bence takma kafana masallah kucuk hanıma rabbim ömrünü bahtını güzel hayirli eylesin inşallah 
tarafından
Amin canım
0 oy
(523 puan) tarafından
Kaç aylık bilmiyorum ama 8 fln olabilir çünkü oturuyor 
tarafından
5 saniye oturabiliyor sadece  8 olucak 12 gün sonra canım
0 oy
(196 puan) tarafından
Maşallah çok tatlı ❤️ 9 10 aylık gibi duruyor canım gülen yüzü yeter bee 
tarafından
Allah razı olsun canım 8 aylık olucak 12 gün sonra ama 3 ay erken doğdu