0 oy
222 göst.
Diğer kategorisinde (54 puan) tarafından
Kizlar eşim kızıma karşı sanki kinlenmis herseyine kiziyor ben mudahale edince de benle tartışıyor Bosanmak istiyorum 

10 Cevaplar

0 oy
(1,244 puan) tarafından
Annesiyiz diye tek sorumluluğu biz alamayız nasıl ki bir boşanma durumunda çocuk ortak sayılıyorsa normal hayatta da illa ki boşanma gibi durumlara gerek olmadan ortak sayılmalıdır evet bütün gün yorulup çalışıyor olabilirler bizlerde evde çalışıyoruz veya hem dışarda hemde evde çalışıyoruz yani sonuç olarak anne kadar olmasa da babalık görevlerini yerine getirmeliler 
(23 puan) tarafından
Evet çok ilgili ve iyi bir baba masallah ben eşime göre biraz daha sertim o yumusaktie
-Reklam-
0 oy
(20,229 puan) tarafından
Arada sinirli ama çok ilgili
0 oy
(5,139 puan) tarafından
Soruna göre cvp veriyorum evet ilgili oğlumla bir aydır işleri nedeyfazla vakit geçiremedi diye kendini oğlumuza adadı posta göre cvp vereyim boşanmak yerine öncelikle terapi almasını önerin nedeni araştırın 
0 oy
(964 puan) tarafından
Aşırı ilgili ve yumuş bi baba ben çok sert bir anneyim eşim tam tersi bir baba
0 oy
(819 puan) tarafından
Fazla ilqili kızmama bile izin vermiyo o derece ilerde tepeme çıkarmasa onu iyidir :)))
0 oy
tarafından
Aşırı düşkün kızlarımıza, çok ilgili. Çok doğru bir baba seçmişim kızlarım için. 
0 oy
(6,388 puan) tarafından
MasAllah çok ilgilidir 
0 oy
(608 puan) tarafından
Esim ilgili bi baba cok sukur aksamlari uyutur bejim islerim varken bakar bazen cok yorulurum disardan getirir yemek yada hazirlanda goturuyum der bazende yapar agladinda susuturur oyun oynar 
0 oy
(8,168 puan) tarafından
En az benim kadar ilgilenir kızımın herşeyi ile 
0 oy
tarafından
Bunda biraz biz kadinlarimizinda suçu var doğunca bütün ilgimiz cocukta oluyor elbetteki olacak fakat bazıları abartip eşi ihmal ediyor ve en önemlisi doğduğu andan itibaren maalesef eslere sorumluluk verilmiyor alt değiştirme mamasını verme üst değiştirme gibi eş çalışıyor bütün gün yoruluyor diye her işe kadın kosturmaya çalışıyor adam bakıyor ki kadın her işe yetisiyor demek ki bisey yok diye kesinlikle çocuğun sorumluluğunu dogdugu andan itibaren esede verilmeli ki cocukla ilgilenmiyor cocuga bakmıyor diye evin içinde kavga gürültü olmasin

İlgili sorular

+1 oy
56 cevap 841 göst.
14 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,243 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 80 göst.
8 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatym35 (827 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 169 göst.
25 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatym35 (827 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 163 göst.
5 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (6,007 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,441,091 soru

23,689,049 cevap

310,777 kullanıcı

...