0 oy
509 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar az önce bi kişi soru sormuştu ama bi yorum sanki erkeğe ait ya da ben mı yanlış anladım

image

15 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Farkındaysanız mavi üst kısım. Bebek bakımda var bu mavi kısım bi baba da bebeğiyle ilgili bilgi almak isteyebilir gayet normal hatta olması gereken değil mi. 
tarafından
Ben sadece bayanlar var sanmıştım ondan
-Reklam-
+1 oy
(17,060 puan) tarafından
Siteye TC vererek üye olmuyoruz ki herkesin kadın olduğundan emin olalım en azından kadın kılığına girmemiş ne olduğu belli :) 
+1 oy
(1,806 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Adam yeni üye olmuş galiba..

Burada soru sorulduğunu ve cevap verildiğini görünce bir soru sormuş merak etmiş bence kötü niyetli değil..

tarafından
Yok soru sormamış bi bayan soru sormuştu o da cevap vermşti ben hani sadece bayanlar var sanmıştım ondan şaşırdım
0 oy
tarafından
Demekki var erkek
0 oy
(28,805 puan) tarafından

Herkese açık bir platform olabiliyor yani şaşırmaya gerek yok 

0 oy
(3,383 puan) tarafından
Var canım böyle çok denk geldiğinizde var yani çok kişi vardır sadece bilmiyoruz dur kim erkek o kadar 
0 oy
(385 puan) tarafından
Eşim emziriyor demiş erkek bu 
0 oy
(2,387 puan) tarafından
Ne sanıyorsunuz ki herkese açık bir platform. O yüzden burda herkes ne paylaştığına dikkat etmeli. Çocuklarını kendilerini paylaşmamalılar. Kimin ne emelleri var bilinmez. Zaman kötü. 
tarafından
Evet çünkü bazen arkadaşlar yani benim gibi erkeklerin de olduğunu bilmeyenler özel soru sorabiliyor o yüzden şaşırdım da çoğu arkadaş normal bulmuş ama bazıları çocuğunun vücudunu paylaşıyor soru sorduğunda erkek olmasını normal bulmadım
(2,387 puan) tarafından
Keşke sadece erkek olsa... Buraya ne zihniyette insanlar bakıyor kim bilir. O yüzden paylaşmam burada. Mesela bazıları eski üye silmiş ama postları duruyor hoş değil üstelik googlea düşüyor
0 oy
(122,845 puan) tarafından
neden olmasin burasi herkese acik bi platform benim kadin oldugumu merden biliyosun yada sende erkek olabilirsin bunu nasi kanitliycan burasi erkeklere yasal diye bi kural yok
tarafından
Evet öyle bi kural yok ama adı üstünde gebelik yani burda çok özel sorular da soruyor arkadaşlar yani erkeğin olmasına şaşırdım sadece
0 oy
(503 puan) tarafından
Böyle erkek varsa iyi ama 

Daha çok 

Kadın hesabıyla dedikodu sapiklik yapan erkege çok rastladım oyuzden burdan kimseye sorularınız dışında özelden vs hayatınızı açmayın 
tarafından
Benim de demek istediğim bu çocuk bakım bölümü diyip normal karşılayan var ama çocuğuyla ilgili soru sorarken fotoğraf atan da var o yüzden ben normal bulmadım
(503 puan) tarafından
Fotoğraf attığınız zaman zaten sadece bu platformda kalmıyor bu platformda atılan fotograflsr Google'a düşüyor herkes görebiliyor
0 oy
(898 puan) tarafından
Erkekler de doğurmaya çok meraklı herhalde. Etek giyip gezsin böyleleri. Gün gün gebelik diye geçiyor uygulamanın adı. Erkeklere ne oluyor da bu uygulamayı kullanıyor anlamış değilim. Ter.biyesiz herifler! 

Bir de burası herkese açık bir platform diyenler ; bu gebelik uygulaması. Yani gebeler , gebe adayları, anneler kullanabiliyor. Erkekler de Mükremin Gezgin olmadığına göre bu uygulamayı kullanmamalari lazım. Daha açık konuşmak lazımsa erkeklerin bir va.jinası olmadığı için, doğum yapamayacakları için burası herkese açık bir platform da olsa onlar için uygun değil. 

Ha kadin kılığına girip kullanıyorlar o ayrı mesele. Herkese açık platform erkekler de kullanabilir diyenleri anlamıyorum. 
(898 puan) tarafından
Niye şaşırmayalım canim benim. Burası gebelik uygulaması. Erkeklerin fakr olarak kadınların olduğu ortama girmesine, tenezzül etmesine şaşırıyorum. Bana göre hiçbir kadın,  erkek kılığında kahveye gitmez. Erkeklerin bu değişik davranışları acınası.
(898 puan) tarafından
Hayal34 sadece bebekle ilgili fotoğraf paylasilmiyor ki. Kimisi ödem olan elini kolunu paylaşıyor. Kimisi yeni aldığı kıyafeti giyip paylaşıyor. Yazık gerçekten!
tarafından
Öyle valla paylaşanlara burda bayan var sanıp paylaşıyor eminim
(4,796 puan) tarafından
Öyle sananlar cok saf bence  kayıt olurken kadın olup olmsıdgımız nerden anlasılsınkı. Her hangı bı soruyu goohke yazsa  burdam cevap cıkabilir
tarafından
İyide burası bebek bölümü neden sadece anneler girebilir?
0 oy
(2,930 puan) tarafından
Erkek bu canım eşim Emziryor demesi bide eşim kanama geçirdi demesi ama bence yasak olmalı erkekler biz kadınlar herşeyi bahsediyoruz ama bazı erkekler kendileri bebeklere bakarlar anne çalışınca Baba evde bakıyor belki ondan burda takılıyor dur
tarafından
Aynen öyle yani burda her konu konuşuluyor erkek bebeğe bakabilir ama bu uygulamaya girmesi gerektiğini göstermez
0 oy
(10,814 puan) tarafından
Kadınlara ait bi platform olduğunu bilmiyo belliki olabilir diğerleri gibi abazaliga gelmemiş 
0 oy
(16,974 puan) tarafından
Burda bir erkek post acmisti sanki öyle hatırlıyorum ben eskiler hatırlar belki 
tarafından
Bunda da bi bayan soru sormuştu cevap vermiş açıkcası ben erkek olduğu için şaşırdım
0 oy
(4,462 puan) tarafından
Bu bebek bakım bölümü yanlış değilsem, orada babalar da bilgi alabilir bu bence anormal değil. Sohbet kısmında olsa yersiz bulurum tabi. Onun dışında böyle bilgi paylaşımı yapmış ve saçma bir şey yazmamış. Ben yadırgamadım açıkçası, herkes bilgi alabilir bebeğiyle ilgili.
tarafından
Evet ama arkadaşlar soru sorarken bebeğinin vücudunu çekip soru soruyorlar sadece bayanlar olduğunu düşünerek yani açıkçası ben sadece bayanlar var diye biliyordum
(4,462 puan) tarafından
Sapıklık erkeklere özgü bir durum değil ki. Sizler burada kadın var diye özel bölgesini vs paylaşıyorsunuz ya da yüzünü. Buradan herhangi bir kadının resmi kopyalamayacağını nereden bilebilirsiniz ki? Herkese açık bir platform, evet kadınlar çoğunlukta ama erkek üye olursa da herhangi bir saçmalık yapmadığı sürece kimse anlamaz erkek olduğunu. Tc istenmiyor sonuçta üyelik için.

İlgili sorular

+2 oy
34 cevap 610 göst.
26 Kasım 2024 Diğer kategorisinde indigo (1,694 puan) tarafından soruldu
0 oy
56 cevap 3,107 göst.
21 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Mhmd8mrn (7,133 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 122 göst.
18 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Sv tht (359 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 136 göst.