0 oy
67 göst.
Diğer kategorisinde (204 puan) tarafından

2 aylık bebegim uykuya geçemiyor bazen emerken uyuyor bazende dalamadıgı için aglıyor uyuyamadıgı için uykuyu toplayamıyor emzik almıyor akşamları aglıyor gün içindede uykuya geçemezse çok aglıyo akşam saat 8 gibi başlıyor uyutsam bile bi şekilde toplayıp dalamıyor bi türlü ve 12 ye kadar böyle aglamaklı geçiyor acile götürdüm arabada uyuya kaldı yoruldu çünkü kolik bebek dedi röntgen çekti gönderdi ama arabada bi iki sefer durdu bidaha arabadada durmadı gezdiriyoruz bebek arabası otomobil yok kendisi gaz damlası kullansam da kullanmasamda gazını gayet güzel çıkarabiliyor kakasınıda yapabiliyor masaj yapıyorum öyleliklede gaz atabiliyor ama akşamları aglıyor beyaz gürültü müzik kuran herşeyi deniyorum kucagımda gezdiriyorum yarım kundak yapıyorum yok bana bir akıl verin ayaklarımın altları yara oldu bebeği gezdirmekten bide ikinci çocugum oglumda asla yaşamadım böyle şeyler  

3 Cevaplar

0 oy
(5,500 puan) tarafından
Gaz çıkarma ile alakası olmuyor canim koligin benim kızda kolikti yolda giden araba sesi açtım yemeklerime kimyon yoluyordum ne yapsam durmuyordu 4bucuk aylık olunca geçti o kadar probiyotik denedim gaz ilacı denedim olmadı inşallah sizinki çabuk gecer
(5,500 puan) tarafından
Kahve iciyorsan onu kes canim biz  6 aylık olacağız artık faydası olmustu
(204 puan) tarafından
Canım yemek yemeye fırsat bulamıyorum hafta bi kez biri yaparsa öyle içiyorum sen düşün
(5,500 puan) tarafından
Aynı yoldan yeni geçtim canim wc ye bile gidemiyordum yeni 6 aylık oluyoruz
(204 puan) tarafından
Çok zor bide oglum var 3 buçuk yaşında onu doyurduguma şükrediyorum
(5,500 puan) tarafından
Allah kolaylık versin benim büyüdü ilkim Allah'tan
-Reklam-
0 oy
(2,103 puan) tarafından
Bizde hamak biraz çözüm olmuştu onun haricinde hiçbir şekilde uyutamazdik
(204 puan) tarafından
Yok canım hamak falanda işe yaramıyor bizde inşallah en kısa sürede atlatırız bu günleri
0 oy
(5,099 puan) tarafından
Hamak besikler var hafif hafif onda sallasan kolik bebeklere genelde iyi geliyor diye biliyor benim oglum ana kucaginda uyuyordu nerdeyse 1 yasina kadar onda sallandi hep.esim sagolsun o.alistirdi 
(204 puan) tarafından
Yok canım denedim ama çözüm olmadı

İlgili bir soru bulunamadı

403,973 soru

12,102,131 cevap

36,418 kullanıcı

...