0 oy
134 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3,963 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

27+2 yim. 3.aydan beri her gün içiyorum. Başta mideme iyi geliyor diye içtim sonra alışkanlık oldu. 

Son zamanlarda hafif ödem başladı. Bazı yerlerde maden suyu su tutmayı arttırıyor falan yazıyor. Bu kadar içmesem mi acaba? Geçen gün şeker yüklemesinde de şekerim yüksek çıktı zaten:dizzy:

4 Cevaplar

0 oy
(3,069 puan) tarafından
Hamilelikte illaki ödem oluşuyor canım bunu direk maden suyuna bağlama sadece her gün değil de iki günde bir icebilirsin çünkü hamilelikte Magnezyum eksikligine bi nevi maden suyu iyi geliyor
(3,963 puan) tarafından
Evet biraz da ondan içiyordum.
-Reklam-
0 oy
(332 puan) tarafından
Sade maden suyu hamilelikte çok faydalı canım ben de her gün içerdim ödem zaten olacak ne yapsan da yani ödemin çok olursa uzan bacakları yüksekte tut biraz :) 
(3,963 puan) tarafından
Maden suyuna devam o zaman:)
0 oy
(5,220 puan) tarafından
Megnezyum kullanamiyordum ben soda iciyprdum o yuzden ben agrilarim olmadi hic benim ama illaki ödem oluyor 
(3,963 puan) tarafından
Haklısın canım
0 oy
(2,936 puan) tarafından
Ben iki hamileligimdede günlük bitane maden suyu içtim iki çocuğumun ikiside ne kolik ne gazlı oldu canım hicde vücut ağrısı çekmedim kasılma falan olmadı çok faydalı bırakma devam et ödem sıcaklardan kaynaklıdır bol su iç tuzu kes
(3,963 puan) tarafından
Ya acaba gerçekten böyle bişey var mı inşallah vardır:). İlki çok gazlıydı benim, reflü de vardı.
(2,936 puan) tarafından
Benim unuttuğum da eşim hatırlatırdi bnm eşim acilde çalışıyor ebeler tavsiye etmişti ilkinde içtim gercekden gazsız di kızım oglumdada ictimm derler erkek çocukları çok gazlı olur ama bence çok değildi ben böyle şeylere inanırım benm komşum günlük banyo ederdi hergun kizi doğdu çocuk su hastasi ben düşük tehlikemden dolayı edemedim kalkmadım yerimden oğlum asla suyu sevmez:D mesela anne karnında annenin yemedigi biseyi çocukta yemiyo

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 517 göst.
13 Nisan 2020 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 137 göst.
14 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cimcimeannesi (174 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 70 göst.
0 oy
2 cevap 71 göst.

407,306 soru

12,226,034 cevap

36,827 kullanıcı

...