Günaydın herkese.
Söyle başlamak istiyorum evlilik döneminde zor günler geçirdik bunları atlata bilek için aileden uzaklaşmak zorunda kaldık zor günlerde ben hamileydim eşim calismak için yurt dışına gitti bende annemlerde kaldım doğuma kadar ve ne eğim oldum 3 aylık olunca bizde eşimin yanina geldik huyu suyu çok değişmiş tek kalınca anladım eskiden evi temizlemesemde birşey demezdi bende hiç kirli birakmadim her zaman temizdi yemeği hazırdı şimdi bebek var biraz huysuz ev temizliği aksıyor durup dururken ise gidiyor sabah 7 de yeni taşındığı mız için elektrik süpürgesi yok tu bana dediki ben gelene kadar bu ev temizlenmiş olsun normal süpürgeyle nasıl yapıyorsan yap dedi sesimi çıkarmadım yaptım. Akşama kadar iş yemek çocuk derken çok özür dilerim tuvalete gitmek için fırsatım olmuyor o gelince gıdım diyorum gözüm başka işlere takılıyor onları hemen yapıyorum bir gelemedin diyor maç var maç izleyecek bağırıyor sessizce birşey söylüyor gece yarısı duymuyorum diye azarlıyor.
Geceleri sürekli uyanırım bebek için zaten geç uyuyoruz sabahda erken kalkıyor bebeğim çok halsiz oluyorum en ufak şeye bağırmaya başladı üstümü başımı süzüyor biliyorum beğenmiyor kendi giyim tarzı değişti benim güzel giyinmeme izin vermiyor bu zamana kadar her zaman temiz giyinsin diye ona herşey alıyordum kendi giyecek tek birşeyim yok düzgün ama demiyor alalım huyu suyu konuşması tavrı değişti zora geldimi sen annenlere git biraz dinlen diyor anlayacağınız ne olmuş olabilir ne yapmam gerekiyor. Daha çok şey var ama toparlayamiyorum