0 oy
451 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (124 puan) tarafından
Günaydın herkese. 

Söyle başlamak istiyorum evlilik döneminde zor günler geçirdik bunları atlata bilek için aileden uzaklaşmak zorunda kaldık zor günlerde ben hamileydim eşim calismak için yurt dışına gitti bende annemlerde kaldım doğuma kadar ve ne eğim oldum 3 aylık olunca bizde eşimin yanina geldik huyu suyu çok değişmiş tek kalınca anladım eskiden evi temizlemesemde birşey demezdi bende hiç kirli birakmadim her zaman temizdi yemeği hazırdı şimdi bebek var biraz huysuz ev temizliği aksıyor durup dururken ise gidiyor sabah 7 de yeni taşındığı mız için elektrik süpürgesi yok tu bana dediki ben gelene kadar bu ev temizlenmiş olsun normal süpürgeyle nasıl yapıyorsan yap dedi sesimi çıkarmadım yaptım. Akşama kadar iş yemek çocuk derken çok özür dilerim tuvalete gitmek için fırsatım olmuyor o gelince gıdım diyorum gözüm başka işlere takılıyor onları hemen yapıyorum bir gelemedin diyor maç var maç izleyecek bağırıyor sessizce birşey söylüyor gece yarısı duymuyorum diye azarlıyor. 

Geceleri sürekli uyanırım bebek için zaten geç uyuyoruz sabahda erken kalkıyor bebeğim çok halsiz oluyorum en ufak şeye bağırmaya başladı üstümü başımı süzüyor biliyorum beğenmiyor kendi giyim tarzı değişti benim güzel giyinmeme izin vermiyor  bu zamana kadar her zaman temiz giyinsin diye ona herşey alıyordum kendi giyecek tek birşeyim yok düzgün ama demiyor alalım huyu suyu konuşması tavrı değişti zora geldimi sen annenlere git biraz dinlen diyor anlayacağınız ne olmuş olabilir ne yapmam gerekiyor. Daha çok şey var ama toparlayamiyorum

7 Cevaplar

+2 oy
(5,477 puan) tarafından
Kadinin huyu yoklukta belli olur erkeğin varlıkta derler iyi para kazanmaya başladı sanırım gözü açılmıştır. Karşına alıp düzgünce konuşacaksın diğer türlü yokuşa sürülür sevgi saygı tükenir 
(124 puan) tarafından
Geçen gün aynısını söyledim valla konuştum da ama anlamıyor dediğim dedik kendi bildigini okur
(5,477 puan) tarafından
Canim giyinmeme uzin vermiyor diyorsun ya kemdin için giyim beyni dönük eder belki istemem yan cebime koy demesin
-Reklam-
0 oy
(3,699 puan) tarafından
Yavrucum erkeklerin çoğu böyle artık biraz uzak kalınca araya soğukluk giriyor aynı evin içinde bile iki üç gün küs kal hemen uzaklasiyorlar 

Seninkinin uzaklasmasi çok normal keşke hiç gitmeseydi yurtdisina erkekler disariya çabuk kapiliyor
(124 puan) tarafından
Bende gitme dedim ama gitti işte işlerden dolayı
(3,699 puan) tarafından
Doğrudur canım da erkekler cidden biraz bağımsız oluyorlar benim eşimde de var
0 oy
(2,132 puan) tarafından
İlerde daha kötü olur. Sende  bir süreden sonra yıprandıgınla kalırsın. Yardımcı olmuyorsan ne yapmam gerektigini de söyleme diceksin. Olan sana olur sinir hastası olursun bu şekilde içine atar her dedigini yaparsan. 
(124 puan) tarafından
Doğru söylüyorsunuz kendime çeki düzen vermem lazım
0 oy
tarafından
Vallahi canım alacaksın karşına konuşacaksın başka çaren yok konuştun konuştun düzeldi düzeldi açık açık söyle de ki düzeldin düzeldin bu durumu çözdük çözdük çözemedik ayrılalım yani tabii yuva kurmak da zor yuva bozmak da zor ama yani sonuçta yarın değil öbür gün bir şeylerine katlanıp sonra ikinci üçüncü çocuk olduktan sonra bazı şeylerini de gördükten sonra boşanmakta fayda etmiyor yani daha zorlanırsın çünkü dediğin gibi ise eğer acaba yabancı ülkede hani kadınlara mı hevesleniyor da senden mi iğreniyor seni sevmiyor mu hani kadın olarak bunları düşünebiliyorsun o yüzden dolayı bunu açık açık onunla konuşmam lazım
(124 puan) tarafından
Tekrardan açık açık konuşayım o zaman böyle olmaz
tarafından
Canım benim şimdi açık açık konuşman lazım yani şöyle demen lazım biz evlendiğimizde böyle değildin buraya geldin böyle huyun değişti bana katlanamıyorsun gibi benden iğreniyormuşsun gibi bakıyorsun bana karşı sinirli davranıyorsun ben önceden evim temiz de tamam ama iş yapamadığım zamanlar beni alttan alırdın şimdi çocuğum var yine çocuğuma yetişmekten eve yetişemiyorum bazı yerlerde evin süpürgesi yok bana bunları söylüyorsun ben nasıl altından kalkayım sen anlayışlı biriydin önceden ama anlayışını yitirmişsin bu durumdan ben rahatsızım eğer bana karşı bir soğukluğun bir sevgisizin veyahut başka şeyler aklımdan geçiyorsa benimle otur açık açık konuş yani beni annemlere göndermek istemen yani önceden benden ayrılman evden gitmemi bile lazım değilken gönlü şimdi ne oldu da beni annemin yanına göndermek istiyorsun yani sen yurt dışındasın ben ta yurt dışından bir daha annemlere mi gideyim benim evim varken yuvam varken annemlerin evinde ne işim var bir eş olarak sen burada tek başına nasıl kalacaksın yani bu tür şeyleri konuş peki ben bu durumundan rahatsızım senin benim durumumdan hangisinden rahatsın onu söyle açık açık konuşalım açık açık eğer ben seni istemiyorum benim gözüm açıldı parayı gördüm sana olan sevgim uzaklaştım buradaki kadınları gördüm senden tiksindim diyorsan Allah yolunu açık etsin o zaman yani açık açık bana söyle de ki dürüst ol
(124 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim bende nasıl konuşsam kırmadan diye düşünüyordum
tarafından
Canım benim sen zaten kırılmışsın kırık bir kalp ya bağırır çağırır öfkelenir ya da sessizleşir sen sessizleşmişsin belli söylediğine göre öyle sen konuş rica ederim canım
0 oy
(611 puan) tarafından

Sen ona çocuk vermişsin evi temizlemiş yemek yapmış üstüne üstlük kocanı adam etmişsin şimdi o soytarı seni mi beğenmiyor öyle adamın yüzüne tükürürüm ben :angry:

(124 puan) tarafından
Beğenmediğini o kadar belli ediyor ki stresten yüzümde sivilce çıktı yüzünün haline bak diyor beğenmiyorsan bakma dedim sinirden birşey demedi yüzüne söylüyorum bakışların çok şey anlatıyor beğenmiyorsan diye sesi titriyor yok öyle bir şey diyor ama bakışlarından o kadar çok belli ki
(611 puan) tarafından
Host deseydin ona kendini ne sanıyorda sana böyle davranıyor biraz başka mekan gördü diye mabadi kalkmasın hemen
0 oy
tarafından
Bu erkekler niye böyle benim eşimde başka biseye sinirlenir bazen bebek durmuyor bu ev niye böyle bebeğe bakamiyorsun falan diyordu o kadar üzülüyordum sonra gelip ben iş yerine sinir oldum senden çıkardım acisini deyip özür diliyordu bir anne olarak kendimi yetersiz hissettim çoğu zaman ilk bebeğim üstelik ve prematüre 
(124 puan) tarafından
Benim değil bebeğim ailemden uzaktayım stres yapıyorum hem ev işi hem bebek hem yemek bu sıralar sanki sütüm de yetersiz geliyor gibi hissediyorum Bebek de çok mızmızlanıyor o da önce sana galiba benden çıkartıyor
tarafından
Olabilir canım üzme kendini sütün azalır
0 oy
(242 puan) tarafından
Kafanı karıştırmak istemem ama hayatında başka birisi olabilir mi
(124 puan) tarafından
Valla bende celiskideyim :/

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 266 göst.
0 oy
7 cevap 404 göst.
4 Şubat 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Enesinannesi_ (1,077 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 441 göst.
0 oy
7 cevap 420 göst.
10 Mayıs 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,924 soru

12,400,451 cevap

44,402 kullanıcı

Kategoriler

...