Hanimlar 3 yaşına yeni girdi bir hafta okdu fakat bu uzun zamandır belirtileri var 4 5 aydan beri huyu o kadar degistiki xok sakin bir çocuktu şimdi ise cok agresif ve sürekli ağlayan biri oldu.. mesela örnek verirsem bir xok örnek var
Bir yere gidicez mesela 2de hazırlanıp çıkmamız lazımken bu 3 4 u buluyor hadi disariya cikicaz gezmeye gidicez vs.. derken bir hallere giriyor ve mümkün değil evden çıkaramıyorum zar zorla hani evde durmasın diyorum gezsin etsin diyorum aktivite olarak..
Yemek olayi yedir yedirebikirsen o yemek 2 saati buluyor bitmesini tabi kendi yemiyor ben peşinden koşarak yediriyorum aman yesin aman aç kalmasın vs.. diye yoksa kendi yiyeceği yok oda yerse 4 5 saat sonra acıktım der...
Kahvaltı artık asla kahvaltı yapmıyor artık eskiden yapardı şimdi ise yapmıyor bujuda yeni huy edindi
Sürekli ağlıyor memnun edemiyoruz parka götürüyorum orda ağlar anneannesiyle gezmeye giderler orda ağlar oyun yerlerine götürürüm orda ağlar yani memnun edemiyoruz bu ağlamalar durup dururken çıkıyor o kadar degistiki anlam veremiyorum
Nereye gidersem gideyim bir rezil olup çıkıyoruz acikcasi
Bunlar en basit şeyleri diyelim uzun yazmak istemedim bir çok şeyleri var yani
Sizinkilerde böyle bir durum varmi yeni yas sendromumu acaba destek mi alması gerekiyor ben anlam veremiyorum
Etrafına bakıyorum başka çocuklara gerçekten böyle değiller ya gerçekten bu sabrım nereye kadar sürer bilemiyorum bide 1 yaşında bir kızım daha var siz düşünün artık
Yorumlarsaniz eğer sevinirim...