0 oy
251 göst.
Diğer kategorisinde (1,746 puan) tarafından
İlk önce sıfırdan bir sayfa açılmalı sonra kart falanmı açılmalı sonra belli bir izlenim takipçi sayina gelincede para otomatikmi geliyo nasıl oluyo bu isler

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
o dediğin YouTubeda. instagramda böyle bir özellik yok. a markası benim ürünün tanıtımını yap diyor sana para gönderiyor bunun karşılığında. 

a ürününe reklam çekiyorsun yayınlıyorsun firma da sana para ödüyor. takipçin ne kadar çoksa o kadar para kazanırsın 

bir de link paylaşma var. sen favorilerine eklediğin ürünleribirileri alırsa trendyol ya da hepsiburadadan sana hediye para geliyor

yüzden çok fazlasayıda link paylaşıyorlar 
(1,746 puan) tarafından
Peki instagramda nasıl oluyo instagram yok diyosun
tarafından
e anlattım işte
(1,746 puan) tarafından
Peki sen yaptinmu hiç
tarafından
hayır bu baya uzun ve meşakkatli bir iş
-Reklam-
0 oy
(9,067 puan) tarafından
 ohoooo onun icin binlerce takipci olmali. bi bardak gostercen link koycam da milletin hosina gidecek  diyeceklerki zzzzzz bu bardaktan kullanio bizde alalim alacaklar 300 tl lik bardak. senin koydugun linkten aldiklari icin sen satmissin gbi trendyol sana komisyon verecek  10 tl falan gibi gibi. yada atiyorum  nivea sana mesav atacak diyecekki zzzz senin takipcin cok seni izleyen cok. sen benim kremimi kullaniyorum cok memnunum diye story cek video cek. eeklamimi yap. bende sana 10 bin tl verim. misal. takipcin voksa 100 bin 500 bin 1 milyon reklam anlasmalari yaparsin
(1,493 puan) tarafından
Ayni zamanda işbirliği yaptığı markalar ona ürünlerini gönderiyor. Yani para ile almaya ihtiyacı yok. Sadece kozmetik değil giyim vs. Otellerde bile işbirliği yapıyorlar aile ile ücretsiz konaklama veriyorlar. Bedava tatil için bile yapılır. Misssss :D
(9,067 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
oyle de millet sirketler otelelr enayimi sadece akrabalari olana boyle belese hizmet versinler.  300 500 bin 1 milyon takipci olcakda anca ole:) buladar takipci icin de ya kic bas acmak laİm ya sacma sapan hareketlerle dikkat cekmek lazim
(1,493 puan) tarafından
Kıç baş açma konusuna katılmıyorum ama onun dışında içerik üretmek zor. Tabi yüksek takipçi sayfalarla işbirliği yapıyorlar.
(1,746 puan) tarafından
Yani ilk önce takipçi toplmak gerek öylemi
(9,067 puan) tarafından
yani iste  o da oyle kolay degil belli bir kitleye hitap etmen lazim. insanlar seni kaale alip gosterdiklerini anlattiklarini dinlemeli yada sevmeli yada izlemeli.  instgramdaki vok takipcili hesaplara bak  ya sacma sapan seyler yapanlar ya kic bas acanlar kolay yoldan takipci topluyor. ama tabiki dogru durus dedigi dinlenilir yaptigi yenir icektigi video izlenir moddaicerik
uretenler de var. mesela bir arkadasim hemsire bebek sayfasi var anne bebek sayfasi. oyle binli tl ler kazanmiyir ama cocuklarinin bezini bedavaya getiriyor koydugu linklerden aldigi komisyonla.   nebilim  mesela yemek tarifleri veren bir arkadasim var yapip cekio video galan ama 1500 kilo olmus:) yaptigini yiyecek neticede. basla bir ark yapiyot borek kek sarma mezeler falan satiyor. elinden gelmeyen insanlar siparis verir yada acil aman ugrasmim diyenler falan.
0 oy
(49 puan) tarafından
Bnde beklıyım şurda sayfam var merak edıyorum bnde
(1,746 puan) tarafından
Merhaba ismi ne hesabinin? Ne paylasiyorsun birde

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 1,158 göst.
8 Kasım 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 71 göst.
25 Ekim 2025 Diğer kategorisinde Buket masal (2,695 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 276 göst.
25 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Burdanbiri12 (70 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,496,032 soru

24,439,315 cevap

353,167 kullanıcı

...