0 oy
585 göst.
Diğer kategorisinde (1,633 puan) tarafından
Kız bu kocalar niye böyle s.l.k

12 Cevaplar

+3 oy
(10,221 puan) tarafından
Izledik bugün görümcemle. Aşırı övüluyordu film ama bi olayı yok bence ya :) gupse'nin en sıradan filmi olabilir.
(2,733 puan) tarafından
Kesinlikle hiç beğenmedim. Gupse Özay daha iyi filmler çıkarıyor. Sinemasına gitmedim diye üzülmüştüm ama iyi ki gidip para vermemişim.
tarafından
Ben de cok merak etmistim 3 gun once izledim. Siradan ama gercekci bi filmdi
(10,221 puan) tarafından
Gerçekçi olmasına bişey demiyorum ama sıradan çerezlik bir film. Övülduğu kadar yok.
Aynen bende sinemasına gitmek isteyip gidememiştim, üstelik tamda ben lohusayken çıktı film :D
(2,733 puan) tarafından
İnsan kendinden bir şeyler buluyor. Adam çok ök*z ama. Sinirden söverek izlemiştim. Eşimde diyor adam harbiden m*l ya :)
-Reklam-
0 oy
(342 puan) tarafından
Bende izledim bayıldım gerçekten haklılık akıyor du
(1,633 puan) tarafından
Aynen öyle ya sanki ben ordayım
(342 puan) tarafından
Gerçekten çok haklı bir filmdi gerek Koca desteği gerek insanların tavrı konuşması herşey hayattan dı
0 oy
(9,677 puan) tarafından
Çok sıradan sinir bozucu bir film bence. Bitirmedim bile bi başına baktım o kadar 
0 oy
(2,021 puan) tarafından

Kızlar 3 gündür herkes bu filmden bahsediyor 

Merak ettim ne filmi imiş :wassat:

(2,071 puan) tarafından
Bn izledim canım  :) izle sende :))
(2,021 puan) tarafından
Dün senden de duydum herkes bugünlerde bahsediyor
Ben de ilk defa burda duydum:-D

Kimin filmi

Fırsat bulsam izlerim inş
(2,071 puan) tarafından
Gupse özayin
0 oy
(1,429 puan) tarafından
Kız ben izledim ama çok saçma geldi özellikle sonı sanki harbiden lohusayken yazmış gibi
0 oy
(996 puan) tarafından
Bende dün idilin postunda okuyup başladım yarısına gelebildim izlediğim kadarı gayet gerçekçi ki oynayan oyuncu da diziyi çektiğinde yeni anne olmuştu o yüzden biz anneleri yansıtan bir film gibime geldi sevdim ben 
(2,938 puan) tarafından
Nerden izliyonuz canım
(1,633 puan) tarafından
Bende beğendim gerçekten hepsini yaşamış biri olarak
(996 puan) tarafından
YouTube yüklenmiş ordan izliyorum
0 oy
(325 puan) tarafından
Vallah ona sinir olmadım laflara sinir oldum şuan 31+4hamileyim o günleri düşünmek istemiyorum kesin süt kesilir ayyy
(1,633 puan) tarafından
Aynen ya
0 oy
(1,530 puan) tarafından
Yeni mi anladın 
0 oy
(7,445 puan) tarafından
Yanicokta güzel olmamış eltiler daha güzeldi kesinlikle sıradan olmuş ama cinnet geçirince bende ağladım öyle birşey bende yaşadım çaresiz bırakilmamali hiç bir anne biraz yardım anlayış zor değil ya hep bu kocaların yüzünden bak yine sinirlendim adamı bogasim geldi
(1,633 puan) tarafından
Evet ya Koca aşırı boş umursamaz sinir bozucu
0 oy
(693 puan) tarafından
Bı kadını destekleyen en iyi film diyebilirim azda olsa belki anlarlar bizim neler çektiğimizi gerçek hayattan kesitler 
0 oy
(5,493 puan) tarafından

Biraz abartılmış.  Yardımcı var, kayınvalide melek gibi. Biraz sıkıldım izlerken :) 

Lohusa depresyonu cidden çok ağır bir şey komedisi olacak gibi değil. 

Bizim kadınlarımız çok daha ağır şartlarda lohusalık süreci yaşıyor malesef 

tarafından
İnan bana izlerken aynı şeyi dedim yardımcısı olduğu halde kayinvalidesi melek olduğu halde lohusa depresyonuna kimse girmez diye ve lohusa depresyonundan kimse 1 günde çıkmaz fazlaca abartilmis
(5,493 puan) tarafından
Büyük kızımda yaşadım lohusa depresyonunu bebeği kucağıma alacak takatim yoktu. Yastıktan başımı kaldıramıyordum yemek yemek içmek hak getire hele bir de güneş batarken içime bir öküz oturuyor nefes dahi alamıyordum. O anları hatırlarken bile midem bulanıyor içim daralıyor.
Trajedi komedi yapmaya çalışmışlar ama olmamış
tarafından
Anca izlemiş olmak için izlenilen bi film mantık aramaya kalkilmamali
0 oy
(1,881 puan) tarafından
Ben onu beğenmedim yaa doğum  yapmışsın bi dur bi yardim işte saçmalıktı yani 1 tek karısını c.nli sanma kısmına güldüm 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 568 göst.
2 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde Rabiae (192 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 1,063 göst.
10 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Bayannn1 (1,142 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 478 göst.
25 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Esrat (9,239 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 391 göst.
28 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ysb (316 puan) tarafından soruldu

408,399 soru

12,269,916 cevap

37,571 kullanıcı

Kategoriler

...