+1 oy
816 göst.
Aile kategorisinde (55 puan) tarafından
Hanımlar merhaba ben ailemden cok uzak bi şehire evlendim bir yıl oldu ve şuan 9 aylık hamileyim eşimin 9 yaşında bir kız kardeşi var evimiz ayrı ama  sürekli geliyor gelmesi sorun deil ama kızlar cocuk gibi davranmıyor beni cok kıskanıyor eşimden de mesela film izliyoruz beraber komik işte gülüyorum gülme gülecek ne var falan diyor işte yürüyüşten geliyoruz beraber yürümekte zorlandığım için eşimin elini tuttum gelip elime vurup ayırıyor tutma sen ben tutcam sürekli ağzımı taklit ediyor. Emirler veriyor şunu yap şunu ver gibi yemek koyuyorum işte ortaya servis kendi alıyor alacağı kadar eşimde markette eşim gelince dedi bana neden az koydun yemek bende dedim ablacım sen kendin aldin ya ortada istediğin kadar al işte diyo yoo sen koydun bende dayanamadım artk ağlamaya başladım.  Eşimde dedi ablan oyle bisey yapmaz bu sefer şaka yaptım diyo kızlar ben ne yapcam yaa hem hamilelik hem bu böyle yapıyor doğumdan sonrayı düşünemiyorum bile fikir verin lütfen ne yapmalıyım ya küçük diye bisey de demiyorum .

22 Cevaplar

0 oy
(340 puan) tarafından
Valla linçlenicem ama bir susarım iki susarım üçüncüsünde çarparım ağzının üstüne 
(55 puan) tarafından
İnanın  çok zor sabrediyorum hamilelikten zaten çok sıkıntı çekiyorum.
(340 puan) tarafından
Bak bugün olan birşeyi anlatayım sana benim ikinci evliliğim eşimin ilk evliliğinden olan oğlu geldi yanımıza tatilde oda böyledir kıskanır açık açık söylemez senin ki gibi ama saman altından su yürütür babasının cebinden para alır benim üzerime atar kardeşini kıskanır babası benle bi yere çıksın hemen annesini arar sorun çıkartır falan bu böyle gidiyordu Allah'tan eşim verir cezasını asla bana bırakmaz neyse gece kalkmış acıkmış evde normal ekmek yoktu yufka sulamış yemiş yarısını yarısınıda çöpe atmış sabah çaydanlığı dökmek için bi açtım çöpte ekmek çağırdım neden attın diye sordum güzellikle çok kıtırdı o yüzden demesiyle tokatı yedi o ekmek için çöp karıştıran insanlar var sen nasıl çöpe atarsın diye bir bağırdım eşim geldi ne oldu diye bende oğluna sor dedim anlattı işte ekmeği çöpe attım diye bide babası yapıştırdı eliyle ekmekleri aldırıp kahvaltıda onu yedirdi eşim bende 7 aylık hamileyim o ekmeği bayramda zorla yaptım sen iyi tahammül ediyosun ben etmiyorum artık ha başlarda bir dediğini. İki etmiyordum baktım ki böyle artık nasıl davranırlarsa bende öyle davranıyorum
 bu arada bizim ki 17 yaşında
(55 puan) tarafından
Sizinki baya büyükmüşte işte buna demediğim şeyi bile demisim gibi gidip annesine eşime anlatacak biri ki yaptı da yani ondan korkuyorum bu kızla baş edemiycem  sanki çok yoruldum yıprandım
(340 puan) tarafından
Yapmasanda yaptı diyo nasılsa bari yap ta öyle yaptı desin
(55 puan) tarafından
Haklısınız
-Reklam-
0 oy
(617 puan) tarafından
Ayy benim can dostumun yasadiginin aynisi en son careyi çocuğunu dogurunca kaynanasi iste filanca ( küçük gorumce) sana geliyor evde sıkıldı diyince oda hemen cocugu kapip ben anneme gidiyordum diyip evi terk ediyody üstelik annesi bir otobus uzaklikta ..  eşi de farkindaydi kaynanasi da ama cocuk diyip geciyorlar du sonra dediki ben dogurdugumla senin le vakit gecirmekten cok onunla takiliyorum ne gezmeye gitti ne misafir lige gitti herseye rest cektikce onlarda cocugu geri cekti sonra dogan minigimiz suan 4 yasinda ve pat pat cevap veriyo annesinin yerine o lucuk gorumce 5 yas buyudu ama beyni asla buyumedi hala abimle geziyim abimin koluna giriyim veli toplantisina abim gelsin kafasinda ama doğan yegenimiz o benim babam sen gelme diye diye halasini uzaklastirmayi basardi :))
(55 puan) tarafından
İnanın bende ikilemdeyim ailem başka şehirde gidecek yerimde arkadasim da yok daha 1 yıllık evliyim cocugu sevecem ayağıyla bu sefer daha çok gelecek biliyorum Vee beni iyice bunaltacak bende o zman bebek uyuyor ya da yorgunum uyucam falan derim diye düşünüyorum hep cidden çok sıkıcı sinir bozucu bir durum .
(617 puan) tarafından
Katiliyorum ben bile can dostum yerine sinir oluyordum ne zaman arasam onlarda kiz kocasiyla piknige gidiyor kimse yok oda takilmis peslerine
(55 puan) tarafından
Yeminle aynı bizim durum gecen eşimin kuzenleriyle gittik pikniğe ondan 3 gün önce de onlarla kayananm falan da vardi gitmiştik eşimi annesi aradi piknikte olduğumuz dedi gorumcem oradan bağırmaya başladı işte beni niye goturmemisler pislikler benim için diyor o da mı gitmiş şaka gibi sonra kayananm da tel eşime diyor bunu niye goturmediniz küçük çocuğun size ne zararı var falan
(617 puan) tarafından
Cirkeflesmedigin surece ve istemedigini ciddi soylemedigin surece bu ömür boyu devam eder hatta tepki koydugunda kucucuk çocuğu kiskaniyor diycekler ama oyle degil iste birak ne derse desinler yada sende varsa kendi kardesini cagir her yere
(55 puan) tarafından
İşte keşke ailem yakınımda olsa hiç kimsem yok yoksa onların yanına giderdim bu kadar sık gelemezdi.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 687 göst.
11 Temmuz 2021 Aile kategorisinde Mehmetcan Emir (888 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 338 göst.
13 Ağustos 2021 Aile kategorisinde Elif2021 (1,479 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 432 göst.
30 Haziran 2021 Aile kategorisinde Elif2021 (1,479 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 107 göst.