Hanımlar merhaba ben ailemden cok uzak bi şehire evlendim bir yıl oldu ve şuan 9 aylık hamileyim eşimin 9 yaşında bir kız kardeşi var evimiz ayrı ama sürekli geliyor gelmesi sorun deil ama kızlar cocuk gibi davranmıyor beni cok kıskanıyor eşimden de mesela film izliyoruz beraber komik işte gülüyorum gülme gülecek ne var falan diyor işte yürüyüşten geliyoruz beraber yürümekte zorlandığım için eşimin elini tuttum gelip elime vurup ayırıyor tutma sen ben tutcam sürekli ağzımı taklit ediyor. Emirler veriyor şunu yap şunu ver gibi yemek koyuyorum işte ortaya servis kendi alıyor alacağı kadar eşimde markette eşim gelince dedi bana neden az koydun yemek bende dedim ablacım sen kendin aldin ya ortada istediğin kadar al işte diyo yoo sen koydun bende dayanamadım artk ağlamaya başladım. Eşimde dedi ablan oyle bisey yapmaz bu sefer şaka yaptım diyo kızlar ben ne yapcam yaa hem hamilelik hem bu böyle yapıyor doğumdan sonrayı düşünemiyorum bile fikir verin lütfen ne yapmalıyım ya küçük diye bisey de demiyorum .