0 oy
214 göst.
Diğer kategorisinde (1,530 puan) tarafından
Iyi aksamlar arkadaslar bugun 2. Postum bu.  31 yasindayim 2 yasinda bir oglum var 23 haftalik hamileyim surpriz bir hamilelik. Kizim dogana kadar oglum 30 aylik olacak. Esimin cok destegi yok 6 ay 12 saat calisiyor  annem bazen kardeslerim destek oluyor. Okul  zamanlari annem ogluma bakmisti kizimda da nasipse oyle olacak. Oglumda yarim gun krese gidebilir diye dusundum. Kafam da birseyleri netlestirmesem bile kabaca boyle bir plan yaptim. Maddi anlamda da bakacak gucum var. Fakat ne hikmekse benim suan ki hamileligim baskalarina dert olmus durumda . En yakin cevremdekiler bile hadsizce yorumlar yapiyorlar. Ben hassas zamanimda olmama ragmen tepki vermiyorum. Yoksa bakacak olan benim derim gecerim ama demiyorum. Biri yine mi hamilesin yazmis, bugun pazarda karsilastik bir akraba ile yzuune soyluyom bu cok erken olmus dedi. Biri annen ayvayi yedi o bakiyor sonucta dedi, annem birilerine soylemis akrabalrdan benim icin uzulmusler oyle dedi, yakin bir aile tanidigimiz kadin bundan sonra  baglat tuplerinu dedi. Kendisinin 3 cocugunun olmasi disinda sorun yok. Acaba baskalarinin hayatlarina cok mu mudahale ediyoruz veya  bu aciksozluluk mu oluyor sizce

10 Cevaplar

0 oy
(29,056 puan) tarafından

Kulaklarınızı kapatın ha haddini aşıp yorum yapan da gerekli cevabı verin kimse kimsenin hayatına bu denli yorum yapmaya hakkı yok kafaya takmayın hayatiniza bakın milletin ağzı torba değil buzesin 

(1,530 puan) tarafından
Tesekkurler yorum icin. Yani ben zaten uzun sure kimseye soylemedim.   Hayirli olsun demek insanlara zor geliyor
(29,056 puan) tarafından
Takma boş ver
-Reklam-
0 oy
tarafından
Her hamileye denk gelir böyle dengesizler herkes bakiyo bende bakarım de geç takma
(1,530 puan) tarafından
Tesekkurler yorum icin. Evet benim maddi ve manevi bakimla ilgili sorunum yok con sukur ama. Ogrenip te sadece hayirli olsun saglikla gelsin diyen duymadim
0 oy
(2,938 puan) tarafından
Amannn derler derrler benm karşı komşum boşuna heveslenme belki kanaman olur düşer bile demişti :)  sende direk yüzlerine hayırdır siz mi bakacaksınız karnını sizmi doyuracksnz  de ben olsam acımam valla 

Yasin baya varmış ve iki çocuk Hakkn oğlun belki kardeş isteyecek onun hakkını kendi rahatn için  elinden almamissin ne güzel 
(1,530 puan) tarafından
Tesekkurler yorum icin sizin komsunuz da benim tanidiklarim gibi yorum yapmis ayni. Okuldaki arkadaslarim haric genelde ben boyle yorumlar duydum. Acikcasi tek cocuk dusunuyordum calistigim icin ama  Allah nasip etti diyip geciyorum. Buna ragmen baari baglat bundan sonra  diyor bi tanidigimjz.
0 oy
(394 puan) tarafından
Bu açık sözlüluk değil, hadsizlik.  Takılma en güzel günlerinin tadını çıkart canım.
(1,530 puan) tarafından
Tesekkurler yorum icin.  Yani annen icin uzulduk nasil olsa o bakiyor diyorlar. Annemde birinciye baktim saglikli olursam ona da bakarim diyor motive ediyor. Ailemden bile hic tepki almadim. Sevindiler. Cevremdekilerin artik degisik olduklarina kanaat getirmeye basladim.
0 oy
(12,536 puan) tarafından

Amaaan koz bosver ne çok takiyonuz cevreyi. Benimkilerin arasida 2.5 yas banada neler dediler ama haklilarmis :D çok erkenmis

(1,530 puan) tarafından
Tesekkurler yorum icin. Hamilelik oncesi boyle yorumlar yapilss takilmam ama artik olmus cocuk dogacak bu yorumlar biraz degisik geldi bana. Ben tek cocuk dusuncesindeydim Allah nasip etti dedim kabullendim.  Evet iki cocuk kesin zordur. Kafamda kaba taslak plan yaptim artik. 3 veya 4 aylikken okula donecegim annem bakacak . Oglumu da yarim gun bir kres ayarlayabilirsem bu sekilde buyutecegim
0 oy
(1,718 puan) tarafından
Böyle yorum  yapanlara  şunu  dermisin. Bunu doğurup hemen 3.yu de yapicam.
0 oy
(1,127 puan) tarafından
Herkes illaki bir şey diyecektir bence hiç kafanıza takmayın ve çocuklarınızla kuracağınız hayatınıza odaklanın. Herkes kendi bedeninden kendi evinden sorumlu...
0 oy
(3,603 puan) tarafından
Yine mi hamile ne ya sanki kaç tane çocuğun bar dengesiz insanlar görende sanacak ki 4 5 tane çocuk yapmış yine hamile kız sen takma onları Allah bebeğini sağlıkla kucağına adlırsın 
0 oy
(13,105 puan) tarafından
Bunu benim annem yaptı kız bana. Ben çalışıyorum yaşım da var ikinciyi istedik Allah nasip etti. Annemin ilk tepkisi başına iş alıyorsun kaç yaşına geldin kızın büyüdü neden kendine zulmedeceksin oldu. Sonra hoş özür diledi ama gerçek fikrini söyledi mi söyledi 
0 oy
(9,677 puan) tarafından
Araları yakın olunca demişler canım ama yine de deme hakkını vermez. Rabbim vermiş netice de. Bunu kabul etmek bu denli zor mu? Ver agızlarının payını canım. Bu bızı ilgilendirir sizi değil de. 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 246 göst.
6 Haziran 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
20 cevap 590 göst.
2 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 134 göst.
15 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 19 göst.