+1 oy
1,538 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,245 puan) tarafından

Kizlar az önce eşimle konuştum çok üzgunum ve ofkeliyim haksız mıyım ya şaka amaçlı ne zmaan geleceksin diyorum ya sen gel yada ben gelecem diyorum bana diyor eve gelmem evde mutlu değilim bende söyledim madem mutlu değilsin ömür boyu böyle bende kaçacak değilsin ya bana diyor ben burada kalıp calisacam  bende dedim o zaman ben burada bir ömür ne için bekliyecem eşek başımiyim ben senin için seninle evli olduğum için bu evdeyim diyorum  söyledim bir ömür sen evde kaçarak nasıl yasiyacaz diyorum bana konuyuda telefonuda kapat diyor üstüme teli kapatıyor :angry:

28 Cevaplar

0 oy
(85 puan) tarafından
Ocaktan beri gelmediyse emin ol senin yerine başkası vardır onunladir . Seven zaten sevdiğini almadan bir yere gitmez başına bişey gelir, eve hırsız girer vs vs . Sen onun uzak ilişkisi olmuşsun, o yakın ilişki bulmuş açık ve net . O yüzden g@tü kalkmış böyle konuşuyor 
(1,245 puan) tarafından
Bende zaten başkası olduğunu his ediyorum ama işte kanitlayamiyorum
(85 puan) tarafından
Aslında bir sürü uygulama var kimlerle msjlastigini kimin yanında olduğunu dakkasinda öğrenebilecegin , ortamda ki sesleri duyabilcegin , arama kayıtlarını ama sirfre bilmen lazımdı . Yoksa derdim şunu bunu yap eşini evde işte izle dinle delil topla
-Reklam-
0 oy
(3,568 puan) tarafından
Ocaktan beri 6 aydır eve gelmiyor yani başkası olmasın bu konuşma onu düşündürdü bana 
(1,245 puan) tarafından
Benimde aklıma o geliyor
0 oy
(936 puan) tarafından
Direk konuya sen gir o zaman canım 

Boşanmak istiyorsan adresini yaz gönder boşanma kağıdını gönderecem de ne diyecek.

Ben öyle fln demek istemedim derse de ne demek istedin o zmn açık açık söyle dinliyorum seni de fazla üzerine düşme ama iyicemen derdini anlatsın sen sadece dinle.
0 oy
(57 puan) tarafından
Önceki sorularınıza da baktım şimdi ki cevaplarınıza da sizin evliliğiniz çoktan bitmiş ya siz anlamak istemiyorsunuz yada anlamadınız onu bilemiyorum eşiniz kağıt üstünde sizinle evli sadece siz ayrılalı aylar olmuş aslında bir erkeğin bu kadar ay içinde evine gelmemesi eşini ve çocuğunu özlememesi asla normal değil eşiniz ya ihtiyaçlarını giderecek birini bulmuş yada bekar hayatının tadına varıp bir daha evlilik ortamına girmek istemiyor ki ben zaten inanmıyorum bunca ay evli bir erkeğin masum durabileceğine içki içmeye de gidiyormuş böyle ortamları olan bir erkek sizi görmeden aylarca durabildiği gibi sizinle haftalarca konuşmaya da biliyor kaç küslüğünüz olmuş sürelerine baktım haftalar geçiyor siz çabalayıp konuşmaya çalışıyorsunuz haklı olup bu kadar da altta kalanını görmedim eşiniz açık bir şekilde sizi sevmediğini belli ediyor ve son postunuz da gayet açıktır ki eşiniz sizi özlemiyor görmek istemiyor ve ayrılık konuşması olmuş bu ama hala anlamakta diretiyorsunuz bence kendinize çeki düzen verip bu adama iyi bir ders verme zamanı gelmiş ailesiyle kalıyorsanız pılınızı pırtınızı toplayıp kendi baba evinize gitme zamanı gelmiş kocanızın olmadığı bir evde hatta gelmek istemediği mutsuz olduğu bir evde sizin ne işiniz var az kendinizin değerini bilin kendinizi bu kadar ezdirmeyin ben üzülüyorum gerçekten böyle sizin gibi kadınlara siz evlilik yaşamıyorsunuz bu kadar ay birlikte olmayan karı kocanın evliliği mi kalır orta da mesele sadece boşol demekle olmuyor siz zaten boşanmışsınız yazık etmeyinn derim yada hala anlamak istemeyip devaö edin
0 oy
(2,085 puan) tarafından
Ciddiyze aileisyle konuş bu işin şakası olmaz ergen mi canı nasıl isterse öyle davraniyor
0 oy
(2,203 puan) tarafından
Adam daha ne desin defol gitmi desin istiyorsun illa direk kibarca söylemiş böyle diyen bir insana neyi soruyorsun gel diyorsun
0 oy
(397 puan) tarafından
Kendisi gelmek isterse sende onun gelmesini istemiyormus gibi davran bakalim ne diyecek 
 Sende esinle konuşurken onun olmamasından memnunmus gibi davran ye iç gez boşver halinden çok mutluymus gibi davran şuan senin için içini yediği gibi onunda yesin bakalim NASIL oluyormus 
(1,245 puan) tarafından
Yok bende de dedim artık iyiki yoksun filan kafam  rahat dedim
(397 puan) tarafından
İyi yapmışsın vallah boşver
0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun canim açık açık söylemiş artık daha ne desin

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 396 göst.
24 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Ozdenylmz (40 puan) tarafından soruldu
0 oy