Bu kısıtlanma başka birşey canım. Anca doğunca anlarsın ama tarif edecek olursam. Sanki iki kişi gibi oluyorsun. Herseyi iki kişilik yapıyorsun. Kısıtlamaktan dahada öte birşey. Ve beyninde yanıyor bir yerden sonra hasta olsa birşey olsa düşünmekten kafayı yiyorsun ya daha kötü olursa diye Ve bütün bunları geç kalbin çocuğunun üzerinde atmaya başlıyor o zaten bitirici nokta. Yani bitirici derken savunmasız olduğu için. Birşey olsa başına birşey gelse çok savunmasız ve çağresiz oluyosun. Deli cesareti geliyor. Korktuğun seylerden artık korkmamaya başlıyorsun. Mesela bekarken bir hırsızın evine girmesinden korkuyorsan çocuğun olunca onunla savaşcak derece deli oluyosun. Umarım dediğin gibi olur bir değişiklik olmaz düşüncelerinde. Anne tarifi yaptım hem kafayı yediriyorlar hemde Allah yokluklarını göstermesin diye duâ ettiriyorlar
Bende aynı senin gibiyim, pek dışarı hayatım yok sürekli evdeyim, eşim dışarı çıkıp gezelim demese ben hayatta demem o derece yani anlayacağın evcilim ve oğlum oldu o bana o kadar güzel bir arkadaş oldu ki anlatamam, iyiki olmuş diyorum çok şükür. Evet aşırı zor bir çocuk ama onu inanki gözüm görmüyor. Eşim işi gereği 2, 3 gün hatta 1 hafta evde olmadığı oldu, yanlız kalmaktan korkan birisiyim ama o minicik oğlum bana cesaret veriyordu , hiç korkmuyordum ona sarılıp yatıyordum. Evlat o kadar güzel bişey ki Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah ☺️
Ha bide ekleme yapayım, ilk başta alışıp düzeni oturtana kadar zorluk çekebilirsin ama düzeni oturttuktan sonra daha kolay gelecektir eminim
Ben böyle düşünceler içindeydim bil bakalım kaç çocuğum oldu
1,492,940 soru
24,393,801 cevap
349,517 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın