0 oy
165 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,208 puan) tarafından
Kızlar görüncemi severim gerçekten bir abla gibidir ben bana bir yanlisini görmedim her zaman konuşuruz hatta saatlerce konuştuğumuz da olur haftada 3 gün falan 

Kendi ailesi ile problemlerinin vardı en son eşi yurtdışında 3 evladı ile tek başına yaşıyor burda geçenlerde yaşadıkları yerde deprem oldu kendi ailesi buna eşim de dahil olmak üzere kimse arayıp sormaz durumunu 

Neyse arıyorsun açmıyor  neyse dedim 3 erkek çocuk onlardadir böyle ara ara aradım bugün wp ye bir girdim engellemis beni 

Bu ruh hastalığı değil de nedir şimdi 

Kimseye ederinden fazla değer vermemek gerekiyormuş 

Kardeşleri yurtdışında kimse haber alamıyor eşim aldı onu da kimseye söylemez çok merak ediyordu o da ablası olarak söyledim durumunu ona rağmen yani 

Gerçekten bu insanları anlamak çok garip 

3 Cevaplar

0 oy
(29,526 puan) tarafından

Yani yaptığı doğru olmamış ama onada sahip olacak aile yok onun etkisindendir

(2,208 puan) tarafından
Yok canım bildiğim için bu böyle dönem dönem sülalesine küser geçen teyzesine küstü senelerce konuşmadi engelledi hep kadın merak etti bunu tek başına yaşıyor bişey mi oldu diye

Geliyorlar buna herhalde
tarafından
Katılıyorum canım
(29,526 puan) tarafından
Normal değil
-Reklam-
0 oy
(2,538 puan) tarafından
Sende arada kaynamissin gülüm bosverrrr takma kafana.eger denk gelirseniz biyerlerde konuşursa konuşursun.konusmassa sen de bidaha yüzüne bakma selam dahi verme.insanlar çok garip varlıklar 
(2,208 puan) tarafından
Yok canım denk gelmeyiz hiç gelmez buraya yani ailesinin yanına en son geçen sene ramazan bayramında gelmişti aramayani aramam ama çok ayıp etmiş kendini kötü hissetmesin diye 3-4 saat telefonda onunla konusuyordum kendi bilir arayan belasını da bulur mevlasininda diye boşuna dememişler
0 oy
(244 puan) tarafından
Sanırım kendini yalnız hissedip durduk yere herkese sinirlenmiş olabilir.3 çocukla illaki zorluk yaşiyo  olabilir .Sen yine de bişey deme 
(2,208 puan) tarafından
Yok canım ne dicek ona kendi bilir tek başına kalır o zaman

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 108 göst.
3 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Meryem19. (25 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 976 göst.
24 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 204 göst.
15 Ekim 2024 Diğer kategorisinde gamzekusdemir (345 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 328 göst.
8 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Sedeff (544 puan) tarafından soruldu

412,640 soru

12,423,500 cevap

45,341 kullanıcı