0 oy
1,030 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (243 puan) tarafından

Ya sabah sabah hüngür hüngür ağliyorum yine :) geçen ay kimsayal geçirmiştim bugün ikinci çizgim silik çıktı. Şimdi ne yapıyım kızlar hemen gidip kan öı verıyım

image

17 Cevaplar

0 oy
(4,553 puan) tarafından
Silik çizgi görünüyor sanki, regl tarihin geçti mi? İstersen 1-2 gün gecikmeyi bekle. Sonrasında kan verip kadın doğuma gidersin. Hayırlısıyla alırsın kucağına inşallah. 
(243 puan) tarafından
2gün var beklenen regl tarihime öyle sabırsızım ki kan verdikten sonra 2gün sonra artısa bakmak isteyecekler ama şu an 20li değerlerde çıkar değil mi
(7,796 puan) tarafından
Benim günüm Perşembe idi cumartesi 6.25 cikmisti
(243 puan) tarafından
Kan veremedim acilden bakmıyorlarmış. Şırnakta bile bakıyorlardı:)
(368 puan) tarafından
Gidicektin başım dönüyor midem bulanıyor falan dicektin o zaman bakarlardı kandan direk ben beta hcg bakmak istiyorum dersen bakmazlar tabi
(243 puan) tarafından
Hahha bunu neden daha önce paylaşmadın:) neyse artık yarın sağlık ocağına giderim
-Reklam-
0 oy
(135,777 puan) tarafından
hadi hayirlisi❤️❤️❤️❤️
(243 puan) tarafından
İnşallah sağlıkla gelsin. Bugün gidip kan verıyım mi hemen
0 oy
(2,235 puan) tarafından
Hayırlı olsun Bn regli  1 gün kala yapmıştın  ertesi günü kan verdimdi regli günü 
0 oy
(4,553 puan) tarafından

Değer kaç çıkar bilmem tabi ama silik olduğuna göre yeni gebeliktir, çok acele etme. Zaten hızlı artıyor, regl 1-2 gün geçince git yaptır tahlilini, sonrasında da kadın doğuma gidersin :)

(397 puan) tarafından
Cnm benim en son açtığım posta bi bakar misin rica etsem
(243 puan) tarafından
Dünkü testte çıkmamıstı bile o kadar yeni:) olsun 20li değer de olsa göreyim içim rahatlasın
0 oy
(3,889 puan) tarafından
Bende bu ay kimyasal gebelik geçirdim hatta herkes daha kolay hamile kalırsın dedi inşallah bende kalırım bekliyorum heyecanla bununda kimyasal olduğunu bilmiyorduk çok sevinmiştik nasip olmadı inşallah sizede hayırlısıyla nasıp alır hayırlısıyla kucağınıza alırsınız bir gidip kan ver canım 
(243 puan) tarafından
2kez arkadaşlar arkaya mı kimyasal geçirdiniz
(3,889 puan) tarafından
Yok canım bu ay test yapmıştım iki çizgiyi gördüm sevindik baya eşime supriz yaptık hastaneye gittik kan verdim iki günde bir artış olmadı düşüyordu değer kimyasal gebelik dediler kanamam oldu şimdi 10 gün var adetime tekrar
0 oy
(417 puan) tarafından
Rabbim hayırlı sağlıklı bir evlat versin inşallah.  Acilde kan alıp bakıyorlarsa git baktır canım. Yada yarın sağlık ocağınada gidebilirsin.
0 oy
(709 puan) tarafından
Hayirli olsun gebelik var 
0 oy
(3,703 puan) tarafından
Bende kimyasal gebelikten hemen gebe kaldım oğlum 14 aylık olduk bile Rabbim gönlüne göre versin inşallah
(243 puan) tarafından
İnşallah çok teşekkür ederim. Sonraki ayda hamile kalan çok kişi var daha önce araştırmıstım inşallah Benimkide sağlıkla yerleşip büyür :)
(3,703 puan) tarafından
Ben iki kez kimyasal gebelik geçirdim ikinciden hemen sonra kaldım artık olmayacak derken  ben 42 yaşında gebe kalıp doğurdum doktorum bile herşeyin psikolojik olduğunu kendimi rahat bırakmam gerektiğini bebek düşüncesini aklımdan atmamı söyledi bende öğle yaptım sende öğle yap inşallah senin de olur
0 oy
(2,733 puan) tarafından
Hayirli olsun çok minik ama var annesi sağlıkla gelsin 
(243 puan) tarafından
İnşallah çok teşekkür ederim sağlıkla gelsin inşallah
0 oy
(2,068 puan) tarafından

ben de gördüm canım silik çizgiyi hayırlısı olsun rabbim gönlüne göre versin :) 

(243 puan) tarafından
İnşallah çok teşekkür ederim
0 oy
(5,517 puan) tarafından
Bende kimyasal gebelik yaşadım  Eylül ayında düşük  yaptım   kasımda  hamile oldugumu  öğrendim  kızım 11 aylik
(243 puan) tarafından
Ne güzel hayırlı olsun. İnşallah şu haberi ben de hayırla alırım. Şu an sevinemiyorum bile hCG artısını görmeden umutlanmak istemiyorum.
0 oy
(413 puan) tarafından
Merhaba hayırlı olsun inşallah vardır testin markası ne ben bu testlere pek güvenemiyorum ya 2 tane days comfort yaptım geçen ikiside böyle silik çıktı ne kadar sevindim bilemezsin ertesi gün Regl oldum hayal kırıklığına uğradım dünde farklı marka erken gebelik testi aldım freely marka ikinci çizgi belirdi umutlanmak istemiyorum ağrılarım var regl olacak gibi ama birşey yok 2 gün kaldı adetime sizin ağrınız varmi
(413 puan) tarafından
Yaptinmi test sonuç ne oldu merak ettim ben yaptım pozitif çıktı hemen 2 3 dakikada inşallah doğrudur
(243 puan) tarafından
Ya çok sevindim senin adına kan verdin mi canım? Ben de artımedi yaptım silik çizgi çıktı kan sonucum e nabıza yansımamıs. Pozitifse yarın beta takibi için kan vermeye tekrar cağıracaklar. Sonucu da yarın öğrenirim diye gitmedim sağlık ocagına :)
(413 puan) tarafından
Yok vermedim kan artmed hassas yanıltıyor diyorlar ama oyle olsaydi erken gebelik testim negatif olurdu ikiside pozitif çıktı bugun yaptığım artmed kaset 2 3 dakikada çizgi belirdi ya inşallah vardır sanada banada nasip olur inşallah kanı cuma vermeyi düşünüyorum
(243 puan) tarafından
Canım o kadar testin de yanlıs olma ihtimali yok sen  hamilesin inşallah:) ben bugün akşam gidip kan sonucumu öğrendim 9.98 çıktı bakalım yarına yükselecek mi:) acelen yoksa biraz bekleyip net sonuç almak daha mantıklı canım. Bizim tatil planımız var ne olur ne olmaz öncesinde öğrenmek istedim. Ama bu şekilde çok stresli bir sürec oluyor.
(413 puan) tarafından
Hakkimizda hayırlısı olsun inşallah :)
0 oy
(946 puan) tarafından
Allah gönlüne göre versin inşallah 
0 oy
(388 puan) tarafından

Erkek  olacak öyle  hissediyorum :D inşallah vardir gebelik<3 hayırlı olsun 

(243 puan) tarafından
Bende öyle hissetmiştim ilk defa bir testim maviydi :( hatta bugün başka bir marka aldım ve o da mavi bir testti:( ama bugunkü test negatif çıktı. Galiba yine kimyasal geçirdim :((
(388 puan) tarafından
Allahin izniyle elbet olur sabır canm benimde iki sene olmadi
0 oy
(861 puan) tarafından
5 gün kala yaptım adete kan verdim çıktı ama beni. Cizgim çok netti
0 oy
(6,966 puan) tarafından
Kan ver bı canım hayırlı olsun inşallah vardır 
0 oy
(29 puan) tarafından
Bilmiyorum ama ben de düşükten yaklaşık 1 buçuk ay sonra kan vermiştim pozitif ti sonra düşük daha önce yaptığımı söyledim Dr a doktor da bana 3 ay içinde değerler anca düşer demişti bir kaç gün sonra yine kan verdiğim de değerim düşmüş tü yani eski hormonlar daha normal e dönmediği için pozitif gösteriyor du test çubuklarinda da aynı mı acaba inşallah gönlüne göre olsun 
(243 puan) tarafından
Yok canım benim geçen ay sonlanmıştı kimyasalım betam sıfırlanmıstı. Bu ay yeniden aynı şeyi yaşıyorum
(29 puan) tarafından
Hakkında hayırlısı rabbim gönlüne göre versin inşallah

İlgili sorular

+6 oy
25 cevap 527 göst.
0 oy
6 cevap 255 göst.
26 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Miniminnaķ (3,437 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 250 göst.

411,925 soru

12,400,594 cevap