0 oy
104 göst.
Diğer kategorisinde (398 puan) tarafından
Kizlar 23+1 haftalik hamileyim ara ara alt karin bölgemde saniyelik adet sancı gibi sanci oluyor bide kokusuz renksiz akintim oluyor gün içinde 2 3 defa iç çamaşırımi degisiyorum

İlk hamileliğim erken doğum olduğu için tedirgin oluyorum bundada bu haftalarda bu söylediklerimin olmasi nornalmi progestron ve aspirin kullanıyorum 

Ve ayriten gün icinde bebek kendini kasıyor bunun için o gün acile gittim herşey normal dediler bebegin kalp atışını dinlediler falan ama yinede ilkinde oyle travma yaşadığım için içim rahat etmiyor.
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

2 Cevaplar

0 oy
(4,024 puan) tarafından
Canım gayet normal kasilmalrin ve yalancı sancıların olması kokusuz akintida olabiliyor kokulu ise idrar enfeksiyonu diyecemde değilmiş Allah sağ salim kucağına aldirsin inşallah 
(4,024 puan) tarafından
Benim doğum travmam var kalbim durmuştu doğumda bide normal doğum kızım ölü doğmuştu geri getirdiler beyin kanaması geçirmiş hastanede yattı seni çok iyi anlıyorum bende ikinci çocuğu düşünüyorum bir yanım hep diyor ki acaba aynı seyleri yaşar mıyım
(398 puan) tarafından
Ben cooook düşündüm ve 4 seneyin sonunda getirdim öyle düşün ilki 2019'da erken doğum olmustu aslinda buda süpriz oldu bize hep düşünürdüm acaba ayni olurmu acaba ne yasiyacam travmami nasil atlatirimki diye Rabbim yardim ediyor ama iste bizler tedirgin oluyoruz herkesin yaşadığı hayati boyunca 1 gün en kötü günü oluyor benim ve esikinde bu yasimiza kadar yasadigimiz en kötü tecrübeydi bebeğimizin olur doğması
(4,024 puan) tarafından
Valla canım biz ikinciyi çok istiyoruz kızımda 3 buçuk yaşında o tecrübe ders oldu özele gidip doğum yapacam tabi daha bebek yok geçen ay kimyasal gebelik geçirdim
(398 puan) tarafından
Herşey kader kismet herşeyde var hayr rabbim hayırlısını nasip etsin insallah
(4,024 puan) tarafından
Amin inşallah canım
-Reklam-
0 oy
(4,554 puan) tarafından
Ben uzman değilim, doktor normal dediyse normaldir. Akıntı ben de çok yaşadın hatta benimki rengi yeşile dönüktü, sürekli idrar yolu enfeksiyonu tekrarladı vs. Ama şükür şimdi 3 yaşında bebeğe etkisi yok bunun.
(398 puan) tarafından
Çok şükür hiç enfeksiyon problemi yaşamadım her randevuya gidişimde zaten idrar testi yapiyorlar en son cuma gitmiştim yine yaptılar temiz çıktı ama iste içimdeki şüphe taki hastaneye gidip herseyin iyi olduğunu duymayana kadar raht etmiyor icim

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 196 göst.
1 gün önce Diğer kategorisinde Duru. F. 12354 (3,694 puan) tarafından soruldu
+2 oy
4 cevap 89 göst.
+1 oy
3 cevap 75 göst.
+2 oy
1 cevap 50 göst.

412,664 soru

12,424,092 cevap