0 oy
76 göst.
Diğer kategorisinde (164 puan) tarafından
Kızlar 40 günlük olduk 2 gündür yapamıyor masajalr zeytin yağları denedim olmadı doktora gittik oda 6 günü geçerse gelin şuan normal dedi ama yapamadigindsn uyuyamiuor ne.yapayim 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Anne sutu mu aliyor
(164 puan) tarafından
Destekliyroum günde 2 defa mama ile
tarafından
Mama kabizlik yapar
-Reklam-
0 oy
(742 puan) tarafından
Ilık banyo yaptır karın bölgesini bebek yağı ile hafifçe ov ayaklarını bisiklet çevirir gibi çevir hafifçe canım her bebekte olan şeyler gaz bile çıkarsa rahatlar bebek kakasını yapacaktır bazen 2 günde filan yapıyorlar 
0 oy
(1,459 puan) tarafından
Ben ilk çocuğumda mama meme veriyordum sırayla

2 gün yapmadı kakasını çatlıyordu ağlamaktan

Kaynanam şırıngaya 1 çay kaşığı kadar zeytin yağı çekti poposuna sıktı gerçekten 10 dk geçmeden kakasını yaptı rahatladı çocuk 
0 oy
(18,908 puan) tarafından
Oğlum sadece anne sütü aliyodu. 40.i.ciknca başladı bizde de kabızlık. Ve 5.5 aya kadar devam etti. Kendiliğinden düzeldi. Evet çok zorlanıyorlar bu sebeple daha çok gaz sancısı çekip agliyolar. Ama bu sayede iyi kilo da aliyolar. İşin içine mama girince bişey demeyeyim yine de ama bence endişe etme. Ben çok üzülmüştüm. Hep fitille mi yapacak bu çocuk demiştim. 8 9 gün yapmazdı. Kakasını yaptığında kıvamı normalse keçi pisliği gibi sert değilse hiiiic boşuna canını sıkma.  

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 1,015 göst.
20 Nisan 2020 Güzellik-Bakım kategorisinde ❤Esra❤Mustafa❤Eren❤ (6,135 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 54 göst.
28 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde name4 (1 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 236 göst.
14 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 388 göst.

405,904 soru

12,165,895 cevap

36,623 kullanıcı

...