0 oy
118 göst.
Aile kategorisinde (642 puan) tarafından
Dün akşam kabak havuç et suyunda hasladim blendirdan çektim verdim yoğurt mayalamistim verdim ama yüzünü eksitiyor tukuruyor ekside değil yoğurdum ama hamileyken tiksinmistim yoğurttan ondan yemiyor olabilirmi 

5 Cevaplar

0 oy
(2,938 puan) tarafından
Ekşitir yüzünü ilkte sora yer merak etme benmkiler de iyice yemekleri tanıyana.kadar yapıyorlar sen dene ama zorlama yine teklif et..öğün işine girmek zorunda değilsin yeniysen şuan sadece tatması gerekenlwri tattir bu akşam olur gündüz olur doyumluk değil tamamen tanımasi.icin
(642 puan) tarafından
Ben 4 aydan beri taddiriyorum canım cay kaşığıyla zaten dün verdiğim yemek yarım yemek kasigiydi zaten midesi küçük daha ama kahvaltı olarak ne verebilirim acaba yumurta hasladim sarısını avakado muz biraz karıştırdım 1 tatlı kaşığı kadar versem mi
(2,938 puan) tarafından
Tam kaç aylık canim
(642 puan) tarafından
Şuan 6 aylık cnm
(2,938 puan) tarafından
Ver canim olur ben uzunca süre doyumluk vermedim tattirdim yoğurdu yedirdim ama.
İyice tanisinlar dedim sora sora katı gıdaya geçtik yumuşak şeyleri yedir bir öğün günde sora sora taneli verirsin 7nci ayda da.
-Reklam-
0 oy
(1,477 puan) tarafından
Birden bu kadar yüklenme canım yavaş ilerle her öğün yemesin şuan tatsin bir iki tatlı kaşığı kadar. Bende üç gün oldu başlayalı tek öğün veriyorum tadına baksın diye suyunu da veriyorum ilk gün patates verdim içine biraz zeytinyağı katıyorum birazda kendi sütümden sagiyorum ikinci gün yumurta sarısından biraz tattırdı yine ona da anne sütü ve zeytinyağı kattım hazmı kolaylaştırmasi için 
(642 puan) tarafından
Mantıklı bende sağım sütümü unutmuşum ya bende öyle yapıyordum ikinci bebeğim bu ama insan unutuyor :D
(1,477 puan) tarafından
Sorma bende unutmuştum ama internetten bakarak hatırladım bide araları yakın benimkilerin ona rağmen unutuyo insan :))
0 oy
tarafından
Yemiyor benim kızda kabağı sevmedi galiba 
(642 puan) tarafından
Havuçla yiyorlar cnm haşlayın ca
tarafından
Yok canım yemedi ya
0 oy
(11,104 puan) tarafından
blender kesinlikle kullanma. sonra taneli asla yemez. çatalla ez
0 oy
(197 puan) tarafından
Benimkide kabağı  sevmedi havuçla birlikte  denicem bakalim sevecekmi dünde avakado denedim muzla birlikte sevdi☺️ patates püresi,meyve pureleri bunları yiyor şimdilik ☺️ 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 155 göst.
14 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Hilalasya1212 (1,918 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 79 göst.
17 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Seda161616 (268 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 308 göst.
0 oy
6 cevap 103 göst.
1 Şubat 2023 Aile kategorisinde gokcee05 (211 puan) tarafından soruldu

404,032 soru

12,103,787 cevap

36,421 kullanıcı

...