+1 oy
297 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (258 puan) tarafından
Hanımlar benim liseye giden görümcem var evleneli üç sene oldu yazları her görüşmemizde ben ve bebeğim bitleniyoruz. Görümcemin saçları aşırı uzun bakamıyor ama kesmiyor da anlamadım saçı kendi mi bit üretiyor ne oluyor Her yaz gelmemde dört kutu bit ilacı getiriyorum Her yaz bir umut geliyorum Bu sene yoktur diye yine bitleniyoruz Bu sefer hem onun hem kızımın hem kendimin temizliyorum ilk başlarda öğürüyordum ama artık alıştım yani temizlerken 25 yaşıma kadar bir kere beklenmeyen ben evlenince yazları bitlenir oldum kayınvalidem de çok umursuz kaç kere dedim bak dikkat et kızına neden oluyor vs Şimdi kurban bayramında geldik yine aynı senaryo artık eşime dedim ben gelmek istemiyorum çünkü bunun bir çözümü yok o da ailesine bir şey diyemiyor Siz olsanız ne yapardınız hanımlar

10 Cevaplar

0 oy
(4,202 puan) tarafından
Ben derim buraya her geldiğimde bitleniyorum diye biti  temizlemek de sorun kocaman insan hep bitlimi geziyor bide çok acayip bir şeyde diyemiyorsan ya eşin söyleyecek yada girmeyeceksin 
-Reklam-
0 oy
(8,810 puan) tarafından
Daha neler duyacağım irabbiiiimmm
0 oy
tarafından
Ben gitmem valla çocuğa yazık değil miliseye giden kız nasıl bitli ya nasıl temizleyemiyo ben anlamadım 
0 oy
(5,452 puan) tarafından
Gitmezdim bacım. Çocuğuna niye o eziyeti çektiriyorsun. Gitme yani 
0 oy
(5,073 puan) tarafından
Gitmeyin bitlenmeyin saç bakımını temizliğini yapaman insanlarin evine gitmem çünkü o insanın eminim evi de aynı sekilde pis ve bakımsızdir anlarım parka gider çocuktan bit gelir falan ama kaç yaşında insanlar sürekli bitli geziyorsa bunu anlayamam 
0 oy
(3,559 puan) tarafından
Eşine bir şey söylemesine gerek yok ki bu durumda ben olsam ağızlarının payını verirdim kayınvalideminde görümceminde liseye gidiyor diyorsun yani en iyi ihtimalle 15 16 yaşında bu kız tam kendi öz bakımına dikkat etmesi gereken yaşlarda değil mi kayınvaliden de bunu öğretmiyorsa oturacak kendi temizleyecek kızının başındaki bitleri baktın ki umursamıyorsun gitmeyeceksin niye gelmiyorsun derlerse de bitlenmek istemediğim için gelmiyorum dersin bu kadar basit
0 oy
(1,122 puan) tarafından
Noktalama işaretleri gereklidir :) görümcesi lisede ve üç yıllık evli sandım :) 
tarafından
Ben de öyle sandım liseye giden çocuk nasıl 3 yıldır evli oluyor diye düşünüyordum
(1,122 puan) tarafından
:))) burada noktalama devreye gitmeli
0 oy
tarafından
Ben olsam bir kez bitlendiğim yere daha gidemezdim ayy yook
0 oy
(4,552 puan) tarafından
Bit diyince istemsiz güldüm kusura bakma valla başımdan geçtiği içindir herhalde :D 

Kaç yaşında bu kız da bitleniyor anam bacım yuh yani ayda bir mi banyo ediyor acaba. Valla ben susmazdim gitmezdim de yani. 
0 oy
(19,831 puan) tarafından
Açık açık her sene bitleniyorum böyle giderse artık gelmeyeceğim derdim ben 
(258 puan) tarafından
Artık dedim ben de

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 1,537 göst.
1 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde ❤️Niloyaninannesi❤️ (65 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 657 göst.
28 Mart 2019 Aile & Aşk kategorisinde Yağmurina☁️ (304 puan) tarafından soruldu
+4 oy
42 cevap 967 göst.
28 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Kevokimmm (1,031 puan) tarafından soruldu
+2 oy
1 cevap 65 göst.

Kategoriler

1,438,422 soru

23,650,095 cevap

308,430 kullanıcı