+1 oy
243 göst.
Diğer kategorisinde (1,002 puan) tarafından
Sevgili anneler oğlum.bi buçuk ay sonra 3 yaşında olcak ama bi aydır tanıyamıyorum çocuğumu  2 yas sendromuda oldu ama bi sekilde orta yolu bulabiliyorduk bu ara cok zorlaniyorum ne yapmam gerekiyor gercekden bilmiyorum  sabirli oluyorum olmuyo  ee sabirda bi yere kadar insanim sinirleniyorum yani vurmalar  var ama ole bole degil vurma gercekden ciddi boyutta bence   o derece  durup durup atlamalar kafaya  kucaga..bacağınla tekme atma eşyaları atma...bilmiyorum çok moralim bozuk normal mi anarmol mi  cocuk gelisimciye goturmelimiyim

7 Cevaplar

+1 oy
(2,939 puan) tarafından
3 yasına 2 ay var. 

Sürekli agrasif. Her istediğini ya da istemediğini bağirarak anlatıyor. Tersleşti. Söz dinlemiyor. Şimdi tamam diyor arkasını dönüyor aynı. Birde arada vurma huyu var. 
(1,002 puan) tarafından
Hepsi aynı sanırım.. :(
-Reklam-
0 oy
tarafından

4 yaştan bildiriyorum daha kötüsünü yaşıyoruz şu an :)

(1,002 puan) tarafından
Yaaherkes öle diyo ysni normal mi  öle vuruyor ki kendimi savunmak zorunda kalıyorum yapma diyorum olmuyo dikkatini dağıtmaya çalışıyorum  canım yanıyor diyorum anlamıyor bende ona  bazen vuruyorum bak senin de canın yanıyorsa diye ben napcagimi bilmiyorum
tarafından
Sen ne söylersen tam tersini yapıyorlar aşırı hırçın bu aralar benim oğlum söz dinlemiyor oyuncaklarını kırıyor bana fırlatıyor babasını bile umursamıyor eskiden çok çekinirdi ondan. Resmen erken ergenliğe girdik :)
(1,002 puan) tarafından
Evet babasiyla guzel ilişkisi vardı  oda aynı oldu vurmalar kirmalar dövmeler of hiç bu kadar zorlanmamistim bebekken ne kadar kolaymis
tarafından
Çok kötü bi yere gidiyor anne oğul ilişkimiz Allah sonumuzu hayır eylesin dudağımı patlattı bugün sabır diyorum başka da yapacak bir şeyim yok
(1,002 puan) tarafından
Evet canim malesef benimde öle ama kimle konuşsam kreşe verdim  düzeldi  falan diyolar biraz kres olayına sıcak bakmaya başladım hayırlısı sağlıklı olsunlar bunlarda geçer insallah
0 oy
tarafından
Bilemedim canım benim çocuğumda 3 buçuk yaşında ankattigin bu hareketlerini görmedim hiç.benimkide çok fazla konuşması yok pasif sadece tek sorunu bu
(1,002 puan) tarafından
Benimki konuşuyor vok güzel yaşıtların göre ifade ediyor hatta cevap bile veriyor :) ama  sinirlenince  atma huyu var bide vurma huyu
0 oy
(148 puan) tarafından
Benim kızım da 1 ay sonra 3 yaşına girecek çok değişti huyu öyle vurma kırma gibi değil de agresif oldu iyice her şeye bağırıp cagiriyo insallah gecer bir an once
(1,002 puan) tarafından
Keşke sadece bağırıp çağırsa bacım.ses etme  erkek  çocukları daha farklı sanirim
(148 puan) tarafından
1 yaşında da oğlum var ablasına vurmaya saçını çekmeye çalışıyor bende onu düzeltmeye çalışıyorum.sizinki de benimki de inşallah kısa zamanda düzelir
(1,002 puan) tarafından
Insallah canim
0 oy
(18,128 puan) tarafından
4.5 yaşında şuan ama geçen sene durup durup bize uçardı yani demezdi annemi aciticam yada benim bir yerime bsey olacak düşünmezdi direk atlardı sert bur şekilde şuan biraz azalmış ama hala eşyaları fırlatma anı ruh halinde değişiklik.aglama krizleri hala var yani bu sendromlar bitmiyor 
(1,002 puan) tarafından
Evet durup durup atliyo dediğin gibi düşünce sıfır diyorum can sıkıntısından bunalıyor    mu acaba kreşe falan mı.gondermeliyim siye düşünüyorum vehic bole cocuk degildi naifti parkda yol verirdi duscemetcem canım yanacak diye korkardı temkinliydi şimdi Allaha emanet yasiyo :
0 oy
(309 puan) tarafından
4 ay sonra 3 yaşında olcak babasinında benimde kollarımız mor yuzümüzdede tırnak izleri var herşeyi ağlayarak yaptırmaya calışıyo yapmayincada şiddet uyguluyo ve asla konuşarak filan sakinleşmiyo eline geçeni kafamıza fırlatıyo bende şaşırdim nasıl olcak bilmiyorum bazen o vuruyo öyle hareketsiz bekliyorum tepki bile veremiyorum
(1,002 puan) tarafından
Tabiki senin adına üzülüyorum ama demek.ki.bi süreç ve gecicek diye biraz kendimi teselli ediyorum benim.oglumda öyle hareketsiz beklediğimde oluyo konuştuğumda oluyo bazen de sabrımın tükendiği oluyo  :( Allah yardımcımız olsun
0 oy
(1,532 puan) tarafından
İnşallah bir atak dönemidir diyoruz sabrediyoruz bakalım
(1,002 puan) tarafından
Insallah diyoruz insallahhhh...

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 242 göst.
23 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Nehirsu (168 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 266 göst.
2 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Ozgen (1,019 puan) tarafından soruldu