0 oy
847 göst.
Diğer kategorisinde (6 puan) tarafından
Arkadaşlar numaramı bi sitede paylaşmışlar sonrada hesabı silmişler polis mahkeme kimin yaptığını bulabilirmi 

13 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bulamaz malesef
(6 puan) tarafından
Ama silinen hesapları onlar geri getirebiliyorlarmış bulunabiliyormuş kullanıcı adını bilmedikleri için mi bulamazlar acaba
tarafından
Galiba pek bilmem ama bulamazlar
-Reklam-
0 oy
(1,657 puan) tarafından
Sana bunu biri instagramdan falan yazdıysa inanma link atıp tıklamanı isteyip dolandiriyorlar ama yok başka bir durumsa bilgim yok malesef
tarafından
Bende onu düşündüm son zamanlarda bir de bu çıktı
0 oy
(394 puan) tarafından
Nerden bulmuşlar ki ?
(6 puan) tarafından
Bilmiyorum hiç biyerde de numarmı yazmadım.
(394 puan) tarafından
Demekki sendem nefret eden bir ergen zeka var.
(6 puan) tarafından
Benmde aklıma o geliyo. Polis bulabilirmi acaba mahkemeye başvurmuş olsam. Beni arayan kişi hesap silinmiş dedi çünkü kim olduğunu bulamadım kullanıcı adı falan yok
(394 puan) tarafından
Siber suçlara başvurabilirsiniz karakola gidip bulunabilir.
(6 puan) tarafından
Bu işler uzun oluyo ya işe yarar diyorsanız başvurucam
(394 puan) tarafından
Uzun olsun , beklemekten nolcak ki ? En azından düşmanını bulursun.
0 oy
tarafından
Bundan nasıl haberin oldu
(6 puan) tarafından
Bi kaç kişi aradı beni numaran paylaşılmış diye
tarafından
Nerde paylaşılmış ne diye paylaşılmış ekran resmi var mi
0 oy
(1,622 puan) tarafından
Artık neye inanacagimi şaşırdım hangi bilgi doğru bilemiyoruz.bana da Instagram üzerinden bı kadın mesaaj atti adını profilini şikayet var sayfaisnda paylasmislar bı kadının kocasıyla kötü kötü hallerimi koymuşlar güya ******** pislikler.link attı bana buraya tıkla.diyor kadın orda onunla görüş diyor link atınca jeton düştü direk engeli bastim şikayet ettim bide 
(1,280 puan) tarafından
Canım onlar dolandırıcı sakın basma
(1,622 puan) tarafından
Yok basmadim zaten direk engel ve şikayet
0 oy
(29,053 puan) tarafından

Bulabilir üstünde durursaniz eger

0 oy
(12,636 puan) tarafından
bulunur, siber suçtur bu
0 oy
(6,897 puan) tarafından
Bulurlar canım seneler önce konuşmaları buluyorlar bunu mu bulamicaklsr
0 oy
(5,749 puan) tarafından
Siber suçlar anasının donunda olsa bulur. Sen şikayet et arayan numaralarida ver.
0 oy
(1,321 puan) tarafından
Mutlaka şikayetçi olun, bulamazlarsa bile her ihtimale karşı şikayetiniz bulunsun 
0 oy
(2,546 puan) tarafından
Benimde bekarken biri resmimi evlilik sitesine koymuş Facebook'tan bı baktım fotoğraflarıma yorumlsr beğeniler binlerce lan noluyo dedim sürekli arkadaş istekleri mesajlar .en sonda birine patladım arkadaş nerden buldun beni kimsin diyorum evlilik sitesinden dediler.sonrs gittim komple sildim kapattirdim adını da söylemedi ya.vsk.cok şükür sıkıntı çıkmadan hallettim:)
0 oy
tarafından
Ya bak inanma dolandırıcı olabilir ortada numara da yoktur böyle böyle kanıp farklı yerlere çekenler var sen hiç açma öyle diyen yabancıları yalan o tuzağa düşürecek seni 
0 oy
(66 puan) tarafından
Bak telegramda yada instagramda olmussa boyle birsey ve buyuk ihtimal telegramda silinenn hesap dediğine göre bende telegram kullanicisiyim egerki sen ne kadar ispat edersen et adam ben yapmadim derse hic bisey olmuyor bu birincisi ikinciside seni paylasan kisinin o oldugunu kanitlaman lazim kanitlayamazsanda telegram kurucusu turkiyye ait olmadığı icin rusyaya ait oldugu icin gizliligi asla bozmaz malesef o yzuden sen numaranin son iki hanesini degistir kurtul

İlgili sorular

+1 oy
43 cevap 2,617 göst.
0 oy
8 cevap 939 göst.
14 Nisan 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 623 göst.
0 oy
30 cevap 796 göst.
29 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Sebebine (415 puan) tarafından soruldu

408,505 soru