+1 oy
226 göst.
Diğer kategorisinde (2,653 puan) tarafından
Kızlar hipp kullandım memundum diyecek lafım yok ama cok pahalı daha uygun bir mama aramaya başladık aptamil aldık ama bebeğim 5 aylık olmasına rağmen aşırı karın ağrısı yada gaz yapıyor cok anlamadım elini karnına tutup birden çığlık atıp ağrıyor hem içeriği temiz gaz yapmayan hemde uygun mama önerisi verirmisiniz birde en cok gaz yapan mama hangisi acaba biliyorum bebekten bebeğe göre değişir ama genel olarak soruyorum

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sma optipro doğduğundan beri kullanıyorum cokta memnunum internetten toplu alıyorum marketten mağazalardan daha uyguna geliyor her mamayi internetten toplu alırsan aslında daha uygun olduğunu farkedeceksin
tarafından
Kesinlikle....  mama içen bebekler kof siser derler eskiler (yani vitaminsiz olup sahte kilo demek) asla alakası yok hatta mamanin çok iyi yaradığını gelisiminin çok iyi olduğunu 13 aydır takipli doktoru onaylıyor
(442 puan) tarafından
Bende katılıyorum, bende sma kullanıyorum hepsini denedim bir tek bundan memnun kaldım
(2,653 puan) tarafından
Gaz yapmadı değilmi içeriğide güzel değilmi
tarafından
Kesinlikle gaz yapmadı ve temiz icerikli
(442 puan) tarafından
Aynen ben  dönüşümlü olarak anne sütü ve mama veriyorum hamdolsun hiç gaz sıkıntısı yaşamadım
-Reklam-
0 oy
(2,945 puan) tarafından
Aşırı gazlıydı kızım. Sma optipro kullandık bu yüzden. 
(2,653 puan) tarafından
Kilo aldırması içeriği vitaminleri güzel değilmi
(2,945 puan) tarafından
Evet biz baya memnun kaldık canım.
(2,653 puan) tarafından
Teşekkğr ederim
(2,945 puan) tarafından
Rica ederim
0 oy
tarafından
Bebelac Gold kullanıyoruz , kilo aldırdı gaz yapmadı 
(2,653 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Bende sma optipro kullanıyorum doğduğundan beri 10. Ayında tam olarak geçtik oğlumun sağlığı kilosu boyu ayından önde gidiyor bir kere bebekken bebelac gold kullandım üstelik doktor önerisiydi ama mama bitinceye kadar bebeğimde bende işkence çekmiştik gazdan kaka yapamıyordu kabı etti 
(2,653 puan) tarafından
Yani siz sma kullanıyorusunuz luan ve gaz yapmadı değilmi
tarafından
18 aylık şuan  hala sma kullanıyoruz
(2,653 puan) tarafından
Aptamil sanırım en çok gaz yapab
tarafından
Aptamil hiç kullanmadım annem de beni kardeşini sma ile büyütmüş bende oğlumu büyütüyorum :)
0 oy
(4,469 puan) tarafından
Ben hep hipp kullandım memnunduk değiştirmedik ama bir arkadaşım bebivita kullanıyordu, çok memnundu. O da hipp markasına ait diye biliyorum ben.
(2,653 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(522 puan) tarafından
Bebvita kullanabilirsiniz 
0 oy
(2,416 puan) tarafından
Sma optipro verdim gaz problemi hiç olmadı ama çok severek içmiyordu Bebelac almıştık birde onu deniyeyim dedim ona göre bunu daha çok sevdi ve daha iştahlı içiyor. Şuanda da bunu kullanıyoruz gaz problemi de olmuyor
0 oy
(2,936 puan) tarafından
Ben çok mama vermiyom da evde bulunduruyom Bebelac güzel ya ben memnunum sorun yaratmadı 
0 oy
(3,253 puan) tarafından
Bebelac derim

Ben kullandım güzeldi 
0 oy
(1,036 puan) tarafından
Bizde de tam tersi hipp aşırı gaz yapmisti aptamilde rahat ettik yeni degistirdiyseniz 2 gün sonra normale dönebilir. Bir de şöyle bir ayrıntı var ayni ölçüde hipp 2 saat tok tutarken aptamil 3 saat tok tutuyor aptamile hippteki düzenden devam ediyorsanız miktar fazla geldiği için gaz yapmış olabilir 

İlgili bir soru bulunamadı

405,944 soru

12,167,947 cevap

36,631 kullanıcı

...