+1 oy
161 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bebeğim 4 aylık olacak ikinci ameliyatini 46 günlükken oldu ve muhtemel ki stajer uğraşmış damar yolunu bulana  kadar ayak bileklerine kadar onlarca delik vardı son alarak başından açmışlar ve bebek de travma olmuş kaslarında bir sorun olmadığı rahat döndüğü halde hep sola dönme eğilimi var doğal olarak her ne kadar sağ yatirsamda biraz şekilde bozukluk oldu nasıl önüne geçebilirim bu durumun doktor zamanla geçeceğini söyledi ama içim rahat  etmedi

3 Cevaplar

0 oy
(1,895 puan) tarafından
Canım kafa yastıkları var bebekler için ben yeni dogdugu andan itibaren kafa yastığı kullandım sürekli sırt üstü yatıp kafasının arkası düz kalmasın diye bide uyurken saat başı sağa sola yatırıyorum arkasına büyük yastık koyuyorum dönmesin kafasını çevirmesin diye 
tarafından
Evet var ondan ama çok dönüyor kızımda hic donmezdi
-Reklam-
0 oy
(242 puan) tarafından
Doktor banada geçecek dedi ama geçmedi sakın bekleme 8aylıktan sonra düzelmiyor zamanın varken doktora götür ben düzelecek diyen doktoru dinlediğim için çok pişmanım ***** kaldı evladımın kafası 
tarafından
Yok canım daha dört aylık bir ay bakarım değişim olmazsa doktora gotururum
0 oy
(2,283 puan) tarafından
Benim oğlumun da var dört aylık iken götürdük   tomografi  çekildi  çok şükür sağlık açısından  bir sıkıntı çıkmadı    çok aşırı belli olmsd dikkatli bakınca belli oluyor birde saçları kapatiyor allahtn  doktor  kask önerdi biz istemedik  önemli olan  sağlık açısından  bir sıkıntı olmadığı  kontörlere  çağırıyor  şuan sadece 
tarafından
Bende yatış şeklini değiştiriyorum sürekli ama işte ne kadar canı yanmissa hep diğer yönde kalmak istiyor umarım geçer

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 1,272 göst.
20 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 142 göst.
6 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Y (134 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 296 göst.
29 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Bayanmerakli (922 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 690 göst.
17 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde KAHVESEVERANNNEE (2,283 puan) tarafından soruldu

413,842 soru

12,456,851 cevap

46,512 kullanıcı

Kategoriler

...