0 oy
451 göst.
Diğer kategorisinde (5,961 puan) tarafından
Eylül'de 4 olacak işte gerçekten beni çildirtmis sklyor cikaryorim hergun parka arkadaslaryla bol bol oynuyor evde olduğu zaman direk kumanda alıyor eline YouTube açıyor aç aç bunu aç şunu aç bir haber bir film hiç bişey izleyemiyorim dünyadan haberimiz yok kapatyorim kıyamet koparıyor telefon alıyor eline eskisi fazla vermiyorum sabah akşam bikere izliyor zorla elinde cekiştryorim önüne gelen şeyi indryor eşime dyor baba telefin ver eşim dyor bak beş dk baksın yalandan kitap aldım defter aldım etkinlik yapacaz dyorum boya yapacaz havaya bakıyor öyle ciziyo braz btti bitti yapmayacam dyor yalandan uykum var dyor cisim geldi dyor blmem ne anaokula bu sene gönderecektik iki sene göndermem lazım bide Kasım'da doğumum var iki sene öyle gonderk.olmuyor eşim eniyisi seneye gtsin öteki senede 1 e gtsin dedi halim kalmıyor durmuyor biyere gdyoruiz drek telefon eve geliyoruz drek telefon bir kova oyuncak boş bekliyor oynamıyor yalandan esime baba oyuncak oyincak alıyor beraber oynayalaim dyorum yok köpük baloncuk aldık eve gidelim acalim dedim daha gelmeden döktü halılara öyle sabirszi dışarı çıkmadan dondurma şeker cips blmem nee gözü biseyde kalmasin almaya çalışıyorum kumrabayi patlatın eşim sürekli para veyor artık yetişmiyor çöp dokuyorim ağlıyor niye doktin ben dokecem birisi zile basınca kapıyı açamıyorum illa ziplayacam koltuktan öyle gidip kapıyı açacak yoksa kıyameti koparyor ayy bende valahi blmiyorum ne yapcm hamileyim bı yandan bu kızımda byle yapyor 

8 Cevaplar

+1 oy
(2,072 puan) tarafından
Sınır sorununuz var, net bir şekilde sorun bu. Çocuğa sınır koyamamışsınız o da sizi parmağında oynatıyor. Kumandayı kaldır sakla telefon verme gerekirse saatlerce ağlasın ama kararlı ol. Bu nedir ya? Ayrıca küçücük çocuğu niye paraya alıştırıyorsunuz ki? Sınır koyun sınır. Marketten sadece 1 şey alacaksın diye anlaşın ve kuralları çiğnemesine izin vermeyin. Bi kaç gün ağlar ama sonra kurallara uyar. Ayrıca tv telefon çocukta hırçınlık yapıyor 
-Reklam-
0 oy
(2,705 puan) tarafından
Telefon verdiginiz için yapiyor istikrarli olun ve vermeyin eşim de 3 ay once verme dedikce verdi çocuklarin resmen beyni error veriyordu gozleri kipkirmizi surekli babalarinin telefonunu istiyorlardi 

En sonun da bi cinnet gecirdim eşim dahil hepsini haşladim valla şu an 3 ay oldu korkudan telefona yaklasamiyorlar bile 5 ve 4 yasindaki ogullarim

Goren herkes nasil boyle alistirdiniz diyor

Valla tek çaresi istikrarli olmak kendini yirtsada vermeyin telefon tablet hatta tv bile sureli izlesinler

Sonra kendisi etkinlige yonelicek zaten
(5,961 puan) tarafından
Ne güzel benim kızım eskiden çok izlerdi öyle böyle değil snra telefon kesinlkle yok dedim evi taşındıktan snra baya düzelmişti bir iki ay vermiyordum bı telefonumu kırdı ikinci tel bu bide hep etkinlge yonlendrdim snra skldimi ne oldu eşim hep ver ver bişey olmaz kavga edyorduk resmen halende öyle ver ver babası veryor dye gdyor ona syluyor etkinlik yapmıyor aldiklarimiz hep boşa kalıyor oyle elimden geldikçe azaltyorim vermiyorum TV bile akşam uyumuya yakın izliyor beni deli etmiş artik
0 oy
(14,619 puan) tarafından
Valla kardeşi olunca iyice elime tel verirsiniz birde kış dışarıya Çıkma imkanınız yok Okula yazdırmanız gerekiyor 
(5,961 puan) tarafından
İşte bende istyorim evimizin aşağısında okul var yeni doğan bebekle iki kere gidip gelmem lazım bide iki sene üst üste gtmesi lazim cnm eşim dedi küçük en iyisi seneye yeni doğan bebekle gidemezsin iki kere bide usuturler üst üste hasta olurlar ödev veryorlar hangi birine yetişen dye
0 oy
(484 puan) tarafından
Aynı benim kızımda öyle valla 17 temmuzda 4 e girecek evde iç durmuyor sıkılıyor dışarı çıkınca hiç sesi çıkmaz kendi halinde takılır ama eve gelince afedersin bir tuvalete gidemem huysuzlugu yüzünden bende şaştım inan inşallah tez zamanda akıllı uslu çocuklar olurlar 
(5,961 puan) tarafından
Kızım gbi yemin ederim ayni dışarı çıkaryorum oynuyor zıplıyor hopluyor üç saat 4 saat kaldığım oluyor artık eve geliyorim basım agryor uykum geliyor gozumlerim kararyor eve gelir gelmez telfn TV aç kumanda nerde telefon nerde yok dyorum kafayı yedirtyor bana sen okula gondercekmisin
0 oy
tarafından
Telefon bu dönemde çok sakıncalı ya bizde şuan ucundayiz yüzünü bile görmedi bunca zaman babadan uzak ev taşıma derken benimki de alıştı biraz ama sadece uyuyacağı zaman veriyorum biraz bakıp uyuyor 
(5,961 puan) tarafından
Kaç yaşında bu 1 ve 2 yaş arası çok aşırı izlerdi snra ara verdik evi taşındım bende parka falan bütün yaz boyu saatlerce hep parktaydik götürdüm getrdim yine izliyor bazen bakiyorim habersiz almış bide vermiyor
tarafından
Canım benimki tam iki yaşında şuana kadar hiç vermedim dokunmazdi bile yine bağımlısı değil birileri olsun yada ilgilendiği bişey alıp izlemez ama işte kardeşiyle ev taşıma iki yaş sendromu derken izleyip uyusun diye verir oldum
(5,961 puan) tarafından
Uyumaya yakın bişey olmaz ama benim ki gündüz içinde de istyo bak mesela etkinlik yapyoruz daha kalem eline almadan yapmayacam dyor istemiyor
tarafından
Gözüm korkuyo artık her yaşın derdi başka
0 oy
(2,056 puan) tarafından
Kreşe yazdirsan ımkanin varsa .
(5,961 puan) tarafından
Cnm çok pahalı kiramdan daha pahalı ama.yarim gün yazdirsak çok iyo olurduda pahalı valaha kiradayim.bende
0 oy
(1,718 puan) tarafından
Rabia ben acicaktim  post sen açmışsın.  Biliyorsun benimde 4 yaşında kızım var. Ve kreşe gitmesine rağmen  akşamları 5 saaat bizim afedersin ama azimiza ediyor. Hafta sonları desen yine aynı. Yani yazdıklarınin aynisini  kelime kelimesine  yaşıyorum. Demin cinnet geçirdim. Hamile olduğum için kasikalrim  ağrıdı. Yedi kiciiina 2 tane ağır saplagi.  Böyle  doyumsuzluk  Böyle inat Böyle  laf söz anlamayan bir çocuk oldu.  Deliriyorum  sabahtan beri defalarca kızdırdı beni. Kendi başına 1 dk vakit geçirmiyor.  Oyuncaklar odasında koliyle yüzüne bakmıyor.  Anca tv istiyor. Sen ne yap et bu senede anaokuluna gönder.  Sakin bu sene de evde oturmasın. Ben dayanamıyorum  kreş olmasına rağmen. Sen nasıl dayancan
(5,961 puan) tarafından
İşte gondercektim evimin aşağısında yarı özel dyorlar çok ilgili bir okul eşim dedi 2018 2019 oncelikliymiş 2020 kontejan dolmazsa belki alırlar eşim dedi Kasım'da doğum sen kızı o bebekle kışın ortasında goturecen eve gelecen bidaha almaya gidecen bdaha eve gelecen ablamlar vardiyli calisrlar bir gelirler iki gelirler hep glemzler bide bisuru masfra ödev falan verecek onunla mi ilgilenim bebeklemi ilgilenim zor aşiri yorulurum eşimde öyle dyor en iyisi seneye gtsin öteki sende drek 1 e başlasın dyor kafam alak bulak yemin ederim ne evde duryor TV izliyor dyor tel.ac düşün elinde telefn TV aciyorim kızıyor okdr ikisine bağli olmuş bıktım yaa
(1,718 puan) tarafından
Yani senin alıp bırakman Tabii ki sorun daha bebeğin küçük olacağı için ondan. okul sana çok mu uzak? Yani evde durması da büyük bir sıkıntı bilemedim canım ya servise yazdırma şansınız yok mu?
(5,961 puan) tarafından
Eve çok yakın ama iki kere gidp gelmem lazm.yeni doğan bebekle olmuyor dyor eşim hava soğuk oluyor burda hele bir esiyor insan uçuyo eşim dyor seneye araba da Alaçam çıkış yada yda sabah götürürüm en azından bebek bir yasinda olur bu hiç durmuyor cnm etkinlik yap dyorim yapmayacam dyor senin ne güzel yine krese.gdyor bu iki üç saatleri ne.parka.gotryorim deli etmiş bizi telefon tv vermiyorim okdr inatçiki
(1,718 puan) tarafından
Orda orta fiyatlı  bir kreş yok mu peki? Kresler  tam gün oluyor.  Esin sabah işe giderken bıraksa akşam iş çıkışı alsa. Tek çare bu geldi aklıma simdi
(5,961 puan) tarafından
Kız eşimin arabasi yokki donmuş olmuş 20 TL duraak taaa nerde kreş orta fiyatlı yok geçen sene bile 11 bin ve kreş ücreti var dyordu oyun grubu var iki saati 150 TL eşimde parka götür daha iyi dedi
0 oy
(5,470 puan) tarafından
Tamamiyle ekran maruziyetinden kaynaklı. Keşke gönderseydiniz okula. 

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 768 göst.
17 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Papatyasever (3,244 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 489 göst.
19 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Habis57 (2,349 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 276 göst.
26 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde nurr001 (2,564 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 107 göst.

408,400 soru

12,269,890 cevap

37,571 kullanıcı

Kategoriler