0 oy
150 göst.
Diğer kategorisinde (287 puan) tarafından
Merhaba kizlar doğum yapalı 1 ay oldu ve 4 dikisim vardı 3 tane iyileşti bitane enfeksiyon almış ve kan geliyo o dikisten eriyen ip yapışmış kalmış yarın Dr gidicemde korkuyorum gitmeye acaba napjcaklar bir bilgisi olan varsa yazabilirmi 

4 Cevaplar

0 oy
(310 puan) tarafından
Normal mi sezeryan mı
(287 puan) tarafından
Normal dogum
-Reklam-
0 oy
(1,446 puan) tarafından
Pansuman yapılır büyük ihtimalle korkma canım 
(287 puan) tarafından
İnşallah ya
0 oy
(16,544 puan) tarafından
Dikişler kuruyunca kendi kendine düşüyor normalde seninki daha kurumamis demekki canm 
(287 puan) tarafından
Evet ama kıpkırmızı olmuş ve şişmiş Dr gidersem tekrar kesi atarlar yada canımı acıtırlar diye çok korkuyorum
0 oy
(2,550 puan) tarafından
Enfeksiyon kapmis şişmiş etmiş neden gorunmedin doktora ya acilden giriş yapsan bile bakıyorlar.benim de dikişimin biri patlamıştı ama kan yoktu aynayla baktım kemik görünüyordu.hatta Dr bana önyargılı davrandı kan yoksa nasıl dikişin patladığını anladın falan kemiğim görünüyor dedim agriyr dedim.iyiki zamanında gelmişsin hakliymissin patlamış dedi enfeksiyon kapardin dedi.dikislerimi aldı tekrar dikmişti bayag rahatlamıştım ağrım dinmisti .batikonla fon makinasıyla bir haftada dusmustu dikisim
(287 puan) tarafından
Maalesef buradaki Dr lar öyle değil yarın gidicem bakalım kadin doğum beni almıyormu randevu almadan asla bakmıyorlar acildekide ya krem yazar yada bisey olmaz o iyileşiyor diye eve gönderiyorlar Bitlis ahlatta oturuyorum bu arada
(2,550 puan) tarafından
Alması lazım ya randevu hemen çıkmıyor ki sacmalik.vucudunda ilerler enfeksiyon çok daha kötü olursin çok geçmiş olsun
(287 puan) tarafından
Maalesef dün gittim bakmadı kadın doğum acile gittim antibiyotik ve krem yazdı hatta iyilesmezse enfeksiyon bölümüne git dedi ama şikayet oluşturdum ben iyilesmim onlar görür gününü
(2,550 puan) tarafından
Ne saçmalık ya devlet hastanesi bu konuda çileden çıkarıyor yemin ederim.kapilarda surunuyorsun resmen.cimerden yazsaydın canim .sen yine şansa bırakma işini enfeksiyin bolumune al madem canim bulabiirsen tabi .olmaassa sabah 7bucuk gibi git verirler

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 153 göst.
18 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Anneadayi54 (968 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 152 göst.
20 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde EsleminAnnesi (3,100 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 126 göst.
19 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde LEMAN339 (203 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 443 göst.

401,064 soru

12,002,941 cevap

36,187 kullanıcı

...