0 oy
1,821 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (25 puan) tarafından
En büyük sorunum aşırı kıskançlık benmki hastalık derecesinde sanırım. Eşimle aramızda sorun oluşturuyor buda.

Mesela şöyle anlatim eşim bı tsort pantolon aldı bu ona yakıştı ben hemen kendi kendime bunalıma giriyorum kızlara bakcak yada kizlar ona bakacak  sanki beni aldatavkmis gibi bı havaya  giriyorum .( Eşimle 7 sene olacak evliligimz bı yanlısıni gormedim Allah var ) 

Hastaneye mi gidecek yada normal disarimi cikcak ay şimdi ne güzel kizlar vardir kesin bakar diye triplere giriyorum.

Mesela bı ortamdayiz tanımadığım güzel bı kız geldi elim ayağım titriyor acaba bakacakmi diye .

Kendimden yana baya büyük bı özgüven eksikligim var 

Annem babam da ayrı büyüdüm bununda etkisinin çok olduğunu dusunuyirum 

Piskiyatriye randevu aldım inşallah gidicem ama bu durum beni çok bunalıma sokuyor :((

Eşimi umursamak istemiyorum aman bakarsa baksın ya yakalrsam bı hatasını ozamn sorun edeyim diyorum yok olmuyor modum düşüyor sürekli.

31 Cevaplar

0 oy
(4,538 puan) tarafından
Zaten cozumu bulmussun. Doktorla isin hallolacaktir. Belki terapide iyi gelir kendi ozguveninin yerine gelmesi icin. Arti kendine hobi edin cevre edindikce de ozguvenin gelisir.
(25 puan) tarafından
Bilmiyorum okdr kafam yorgun ki bı hobim bile yok herşeyden skliyorum
-Reklam-
0 oy
(871 puan) tarafından
Biran okurken kardesimin eski esi yazıyor sandim. Resmen onu tarif etmissin. Hastalik derecesinde kıskançlti gelinmiz. Malasef kardesm heryolu denedi olmadi boşandılar.
(25 puan) tarafından
Ay dur içime skntiyi löp diye koydun :(
0 oy
(11,220 puan) tarafından
Bu ben maalesef 
(25 puan) tarafından
Umarım duzeliriz
0 oy
tarafından
Bende de aksine hiç kıskançlık yok o kadar düşün çok ta severim eşimi severek te evlendik olduğu kadar guvenirim ona ama bizde tam tersi eşim kıskanç bana göre 
(25 puan) tarafından
Keşke bende hiç kiskanmasam
0 oy
tarafından
Ben aşırı değilim yerine gore
(25 puan) tarafından
Keşke bende öyle olsam
0 oy
(524 puan) tarafından
Öncelikle bakarsa fikrini aklından çıkarmaya calis. Neden baksın seni seviyorsa Allah'tan korkuyorsa sana sadık kalır bunlad hep evham . düşünme 
(25 puan) tarafından
Evet ama işte kendime laf anlatamiyorum
0 oy
(10,271 puan) tarafından
Git tedavi ol durumun hiç normal değil. 
(25 puan) tarafından
Bencede
0 oy
(5,326 puan) tarafından
Tum kizlarda esini bekliyordu demi :)
(25 puan) tarafından
Evet beynimde böyle söylüyor :))
0 oy
(242 puan) tarafından
Eşin kıvanç tatlıtuğ mu nedir bu kıskançlık bütün kızlar sıraya mı girdi kocan için bi sakin ol bi sal bacım kendine zarar bunlar 
(25 puan) tarafından
Valla beynime bakarsan öyle diyor :))
0 oy
(2,284 puan) tarafından
Hasta olduğunu kabul ediyorsun zaten randevunu da almışsın tedavini ol kurtul bu illetten. 
(25 puan) tarafından
Umarım kurtulabilirimm
0 oy
tarafından
Güzel giysin adam ne güzel işte 
(25 puan) tarafından
Evet gurur duymam gerek eşimle de işte kiskaniyorum

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 866 göst.
24 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Papatya000 (315 puan) tarafından soruldu
0 oy