0 oy
653 göst.
Aile kategorisinde (87 puan) tarafından
Kızlar bilmiyorum belki yanlış düşünüyorum bugün nişan vardı gittik neyse evdeydi nişan ama kadınlar yani Allah sahibine bağışlasın gerçekten çok güzel giyinmisler dekolteler mini etekler bende kapaliyim kendimi kötü hissettim yanlarında bildiğin özgüvenim kırıldı of moralim çok bozuk buraya yazmak istedim sadece belkide beni kınayan olacak ben kendi isteğimle kapandım ve asla da acilmam bu Allah'ın emri ama onları öyle görünce of bilmiyorum 

8 Cevaplar

+4 oy
(28,809 puan) tarafından

En İyi Cevap
Hanımlar yorumlarımızda seviyemizi koruyalım kimin ne şekil giyindigi kimseyi alâkadar etmez olumsuz yorumlar yapmayalım....

İnsanın  giyimi içine huzur veriyorsa kendini iyi hissediyorsa dmeekki onu doğru buluyordur kendi doğrularimizdan şaşmayalim.

-Reklam-
+2 oy
(905 puan) tarafından
Onlar öyle güzel sen böyle güzelsindir eminim şeytan nefsinle oynamış güzel insan sen böyle çok güzelsindir hiç öyle düşünme
(87 puan) tarafından
Teşekkür ederim ya
(905 puan) tarafından
Rica ederim canım ne demek üzülme hiç birşeye dünyaya bir daha gelmeyeceksin
(87 puan) tarafından
Öyle ya haklisn
+2 oy
(6,936 puan) tarafından
Tesettür asrın tarzı değil Allah'ın farzdır. Bence taşıyan,tesettürün hakkını veren her kadına onurlu duruş gerektirir. Senelerdir kapalıyım keşke açık olsaydım da şöyle böyle giyinseydim diye düşünmedim bile. Kendinize öz saygınız olsun her konuda, çok çabuk üstesinden gelirsiniz herşeyin.
tarafından
++++❤️
+1 oy
(4,632 puan) tarafından
Bende açığım sana açık biri olarak söylüyorum kıskanma neden kiskaniyorsun ki çok hoş giyimli bakimli tesettürlü kadınlar var 
(87 puan) tarafından
Ya canım dekolteleri falan vardı ben onlar gibi olamam ki
(4,632 puan) tarafından
Ya senin aklın karışmış anladığım kadarı ile yanlarında kendini ozguvensiz hissetmissin
(87 puan) tarafından
Çok ya herkes onlara bakyody
(1,342 puan) tarafından
neden tesettürlüsün ?
+1 oy
(611 puan) tarafından

Şeytan dolduruşa getiriyor  canısı estağfurullah de Allah'a sığınırım de bazen bende öyle olurdum ama sonra Allah için örtünduğüm aklıma geliyor çok şükür diyorum, Allah sevdiği kullarını her konuda imtihan eder unutma Allah seni seviyor ki sana bunu nasip etti ama şunu da unutmayalım ki insanın ahlakı da güzel olacak yani kalp temizliği saflığı daha  önemli, Cenabı hak kulunun malına güzelliğine bakmaz o kulunun kalbine bakar <3

+1 oy
(9,546 puan) tarafından
Sende eve gelince güzel rahat biseyler giyip aynada kendine bakıp her halimle güzelim deseydin;)
(87 puan) tarafından
Mantıklı ya şimdi denicem:))
(9,546 puan) tarafından
Süpersin ✓✓
+1 oy
tarafından
Ben de açık giyiniyorum canım ama benden daha güzel kapalı hanımlar oluyor bende onlara özeniyorum gözleri yüzü fiziği benden daha güzel olan insanlar var hiç öyle düşünme bunun açıklık veya kapalılıkla alakası yok Allah gönül güzelliği vermiş sana ❤️
tarafından
Gerçekten böyle düşünüyorsan çok teşekkür ederim yorumun için
tarafından
Valla öyle düşünüyorum karakter olarak oylesiniz buradan yazdığınız yorumlardan anladığım kadarıyla ama gerçekten bazı şeyleri dümdüz demek lazım benim düşünceme göre böyle belki kiricida olabilir ama benim gerçeklerim ve söylüyorum
tarafından
Ben insanları kırmak istemiyorum çok güzel de kırarım burada tartıştığım insanlarda oluyor tabi Polyanna olmaya da gerek yok sadece empati kurmaya çalışıyorum herkes farklı işte
(1,947 puan) tarafından
İdlitt Rabbim sana tesettürü nasip etsin inşAllah. Böyle saygı duymakla çok farklı yerlere geleceksin Allah'ın izniyle
tarafından
Çok sağol canım ❤️
0 oy
tarafından
Şeytanın vesveseleri hep bunlar 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 54 göst.
25 Ekim 2024 Aile kategorisinde Myangell (642 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 226 göst.
9 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Sevgi_kelebegi (328 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 69 göst.
29 Eylül 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Nisan KC (4,098 puan) tarafından soruldu
0 oy
45 cevap 1,563 göst.
21 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde kayrammm (426 puan) tarafından soruldu

405,727 soru

12,158,217 cevap

36,597 kullanıcı

...