0 oy
164 göst.
Diğer kategorisinde (722 puan) tarafından
Kızlar tatile geldik havuza girmek istiyorum ana girilir mi emin değilim 6 aylık hamile havuza girebilir mi sıkıntı olur mu 

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Enfeksiyon riski oluyor ama onun harici egzersiz olarak aslında çok sağlıklı birşey 

Sık sık duşa gir havuza girdikten sonra birşey olmaz 
-Reklam-
0 oy
(209 puan) tarafından
Girmemen daha iyi enfeksiyon riski var
0 oy
(2,414 puan) tarafından
Ben 7 aylıkken ısıtmalı havuza girmiştim bir sorun olmadı doktora sorarak tabi
0 oy
(20,550 puan) tarafından
5 aylıkken girmiştim. Sorun olmamıştı. Doktor sorun olmaz demişti 
(20,550 puan) tarafından
Ama havuz kenarında düştüm. Çok dikkat et. Allah korudu. Hafif bileğimi burktum. Allah'tan çocuğa bişey olmadı. Ayağına kaydırmaz biseyler giy. Ve yurudugun yerlere Cook dikkatli bak . Ben önümde hafif bir boşluk varmış farketmedim. Düz zemin zannedip boşluğa bastım. Bileğim döndü.
0 oy
(1,777 puan) tarafından
Hayır sakın girme.  Doktorum üzerine basa basa dedi. Enfeksiyon  olursun dedi. Ama denize girebilirsin 
0 oy
(2,537 puan) tarafından
Havuz başlı başına mikrop yuvası,denize girsen daha iyi olur.doktorunu ara sor bence Allah korusun enfeksiyin kapma bunun güneşi var bide zarar verir 
0 oy
(79 puan) tarafından
Şu ara havuzdan kapılan bi virüs dolaşıyo keşvetime düşüyo baya nefes darlığı yoğun bakımlık yapıyomuş 
0 oy
(39 puan) tarafından
Ben 31 haftalikken girdim birsey olmadı şükür havuzdan sonra dusunu hemen al mutlaka enfeksiyon olmaması icin
0 oy
(770 puan) tarafından
Yok canım ben hamileykan sormuştum doktoruma havuzlar mikrop yuvası girme demişti bana hatta gülmüştü *** gibi yerler niye giriyosun bidaha girmezsin bundan sonra diye 
0 oy
(247 puan) tarafından
Hijyen açısından problemi olmayan havuzlarda girilebilir demişti dün izlediğim bir doktor. Ama çoğunluk sadece denize girilmesini öneriyor canım. Ben olsam riske atmazdım. 
0 oy
(4,238 puan) tarafından

Bizim de gitme ihtimalimiz vardı ama gitmedik. Gitseydik çocuk havuzuna ayaklarımı sokacaktım sade:D ya da yakınsa deniz. Denizde sıkıntı yokmuş. Gerçi temiz bi yerse sabahtan havuzun ilk temiz haline girebilirsem girip hemen çıkardım başka girmezdim. 6.5 aylığım ben de 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 135 göst.
14 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Nzl123 (114 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 102 göst.
14 Temmuz 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde mrcn06 (74 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 523 göst.
29 Haziran 2024 Diğer kategorisinde 2cocuklu1anne (84 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 87 göst.
7 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birdilektut (1,308 puan) tarafından soruldu

413,784 soru

12,455,439 cevap

46,464 kullanıcı

Kategoriler

...