+1 oy
814 göst.
Diğer kategorisinde (19,279 puan) tarafından
Eşim silelim diyo. Ben yıkayalım diyorum. Balkon cesmesinde problem var. Taşıma suyla yıkadım şimdiye kadar. Ama çok zor oluyor. Belim ağrıyor. Sizce hortum mü alayım sileyim mi mopla

24 Cevaplar

+1 oy
(14,491 puan) tarafından
Fosur fosur yıka terapi gibi
(19,279 puan) tarafından
Doğru diyon kız. Ne zaman eşimin aklına uysam pişman oluyorum zaten. Aman yıkarım daha iyi
(14,491 puan) tarafından
Yıka yıka 1 senedir balkonsuz evdeyim o yıkamayı sonra ferah ferah yayılıp oturmayı özledim
(19,279 puan) tarafından
İnşallah sen de ferah balkonlu kocaman bir eve tasinirsin o zaman ☺️
(19,279 puan) tarafından
Kız bı de bizim evin dibinde inşaat var. Her yer toz içinde. Aşırı tozlaniyor. Eşimi neden dinliyorum ki ben. Hey Allahım. Bak buraya yazdıkça gözüm açıldı. Aydınlanma yaşadım resmen kendi kendime sesli düşünmüş gibi oldum agdgdgagvs
(14,491 puan) tarafından
:D ya adamlar anlamıyorlar beeee herşeye karismasinlar boşver söz hakkı tanıma sorma nasıl yapaym diye ne bilicek onlar :D

Amin kuzum Allah razı olsun ♥️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sılıyorum      
(19,279 puan) tarafından
Ben tereddüt etmiştim. Ama yıkamaya karar verdim. Hortum alcam
0 oy
tarafından
Eğer bütün kisin kiri varsa kesinlikle yıkamak gerekiyor silmekle hayatta çıkmaz o kirler ama en fazla 1 haftalık kirse 3 4 defa silmek yeterli olur
(19,279 puan) tarafından
Yok ya daha yeni taşındık sayılır. Yıkadım daha once. En iyisi yıkamak ama.
tarafından
Yeni tasindiysaniz fosurdatarak yıkamak gerekiyor ohh canım çekti yine oysa daha 1 saat önce yıkadım:))))
(19,279 puan) tarafından
Ay gel de benimkini de yıka o zaman bacım. Ben de hiç sevmem ☺️
tarafından
Seve seve gelir yıkarım ohhh miss gibi terapi :))))
(19,279 puan) tarafından
Sağol dostum bekliyorum ☺️
0 oy
(209 puan) tarafından
Silince balkon ferahlamiyo bence ya foşurdatmak en iyisi(:
(19,279 puan) tarafından
Bence de. Foşurdatcam ben de ☺️
0 oy
tarafından

Kız ne uğraşıyorsun sil gitsin :D balkonum yok ama bizim apartmanda ayakkabılar ile girmek yasak ondan apartmanı hep siliyoruz 3-4 ayda 1 yıkıyoruz 

(19,279 puan) tarafından
Ya arada yikiyosunuz ama ☺️ ya işin aslı şu.  Ne  zaman eşime uysam pişman oluyorum. Kendi bildigim gibi yapcam ☺️
0 oy
(15,538 puan) tarafından
Bizim balkonun birinde gider yeri yok onu siliyorum diğer balkonu yıkıyorum. Bence en temizi yıkamak. Hatta keşke mutfakta falan gider yeri olsada yikasam diyorum. 
(19,279 puan) tarafından
Ben de hortum alayım da yikayayim en iyisi
0 oy
(2,546 puan) tarafından
iki kova suyla yıkıyorum valla pırıl pırıl.silmeyle olmaz valla leş gibi oluyor .kapalı balkonsa arada bir yıkıyorum açık balkonu hergun yıkıyorum üst kattaki sinirimi bozuyor bı gün catacam
(19,279 puan) tarafından
Balkon çok büyük l şeklinde. Hayatta 2 kova yetmez. 20 kova bile zor yeter. Neyse zaten ben de yıkamaya karar verdim buraya yazınca
(2,546 puan) tarafından
Benim balkon küçük onuj için iki kova gidiyor dedim canim :)20 kovaysa bel dayanmaz zate n
(19,279 puan) tarafından
Aynen dostum
0 oy
(2,416 puan) tarafından
Eğer çok kirliyse yıkamak daha mantıklı tabi silmek zor olur
(19,279 puan) tarafından
Ya.yanimizda insaaat başladı. Aşırı toz oluyor. Yıkamak en iyisi bence de
0 oy
(5,313 puan) tarafından
Hergun yikiyorum malesef hortumla
(19,279 puan) tarafından
Ben de alayım 20.metre bı hortum ne yapayım .
(5,313 puan) tarafından
İyi olur senin jcin canim on dakika da yikarsn
(19,279 puan) tarafından
Aynen dostum
0 oy
(11,098 puan) tarafından
Kız senin balkonunda musluk mu var ben bu zamana kadar hep kovayla su taşıyorum şikeyle arinmaz balkon 
(19,279 puan) tarafından
Öyle galiba. Ben de yikayayim dedim buraya yazınca kafam netleşti. Balkonda musluk var ama su akmiyo. Sinir oldum.
0 oy
(8,028 puan) tarafından
Benimki zaten küçücük. Siliyorum. 
(19,279 puan) tarafından
Bizimki baya büyük uzun balkon. Yıkamaya karar verdim. Eşime uymayacaagim ☺️
(8,028 puan) tarafından
Sen bilirsin. Hem su açısından hem suyu taşırken yorgunluk açısından bence silmek daha mantıklı. Kilim filan da seriliyse her gün süpürerek iş gücünü de azaltırsın
0 oy
(12,381 puan) tarafından
Balkonunun ne kadar oldugunada bagli. Onceki evde balkonlarim çok buyuktu. Arka balkonu cok kullanmazdim orayi yikardim tasima suyla bende. Ondekini silerdim mutfak balkonunu zaten kapaliydi. Simdiki evde kucuk balkon baya sandalyelik sadece. Her sabah siliyorum iceri toz gelmesin diye mutfakta bu arada
(19,279 puan) tarafından
Balkon çok uzun. L şeklinde evin 3 odasına kapısı olan bı balkon. Yıka yıka bitmiyor. Sil sil de bitmez heralde
0 oy
(410 puan) tarafından
Bn 4 yıldr neredeyse hergun taşıma suyuyla  yıkıyorum valahi, balkonumda çeşme yok, silmekle içim ferahlamaz hayatta..kışın kömür pisliği yazında toz var çocuklarim sürekli gidip geliyor yıkamak en güzeli, evin içi parke olmasa evin içini bile yıkacam ;)
(19,279 puan) tarafından
Kız belin agrimiyo mu belin.  Ben balkonu pis birakirim. Yine de her gün taşımam o suyu. Maşallah sana
(410 puan) tarafından
Ağrımaz olur mu kız fıtık olmuşum zaten, çocuklar çok gidip geliyor halılar kirlenecegine iki kova su dokeyim diyorum, bzm burası da çok tozlu ya yikamasan toz içeri geliyor hep
0 oy
(13,655 puan) tarafından

Hortum en güzeli dostum 

Benım terası hortumla yıkıyorum u

image

(19,279 puan) tarafından
Ayy maşallah ne güzelmiş balkonun.  Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin ☺️
(13,655 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım ❤️❤️
0 oy
(1,543 puan) tarafından
Her gün siliyorum zaten cam balkon ev nasılsa balkonda öyle sürekli sildigim için temiz zaten arada yikadigim olur
(19,279 puan) tarafından
Bizim açık balkon . Bı de yanda inşaat var. Yeri deliyolar şuan. Masayı siliyorum 2 dk sonra yine toz oluyo. Eşime uyup silsem.mi acaba demiştim ama kesinlikle yikanmasi lwzim bizim balkonun karar verdim ☺️
0 oy
(1,964 puan) tarafından
En temizi yıkamak canım..

Ben şimdi mecbur siliyorum balkon kenarlarında aşağıya su gidiyor..

Tamir edilmesi bekliyorum..

Eşimin dayısına söyledik daha gelmedi sinir oluyorum..

Benim balkon baya büyük 

Ama ben bazen evi mop yaptığımda sonda balkon vurmuslugum oluyordu
(19,279 puan) tarafından
İnşallah tamir olur senin de bır an önce. Bizim balkon da çok büyük. L şeklinde uzun bı balkon. Yikasam daha iyi olacak
0 oy
(6,869 puan) tarafından
Balkonlarım kapalı o yüzden süpürüp siliyorum 
(19,279 puan) tarafından
Evet kapalı olsa ben de dert etmez silerdjm.brn yikayayim en iyisi
(6,869 puan) tarafından
Açık olmuş olsaydı bende yıkardım toz pislik silmeyle geçecek değil
0 oy
(17,063 puan) tarafından
2 güne 1 yıkarım. 1 yikar 1 silerim 
(19,279 puan) tarafından
Ben de karar verdim. Hortum alıp yikayayim. Hortum alana kadar taşıma suya devam ☹️
0 oy
(1,447 puan) tarafından
Her sabah foşur foşur yıkıyorum 
(19,279 puan) tarafından
Maşallah ☺️
0 oy
(926 puan) tarafından
Benim balkon giderim kapalı bizden önce oturan kapatmış açılmıyor. Ben önce makine ile çekip siliyorum mecbur 
(19,279 puan) tarafından
Neden kapatmış olabilir gideri anlamadim.
(926 puan) tarafından
Balkonun yarısını kapatıp depo yapmış gider orada kalmış orayada köpük sıkmışlar
(19,279 puan) tarafından
Ayy kötü olmuş.
(926 puan) tarafından
Sorma ya zor oluyor bana hele kış dönüşü

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 337 göst.
28 Eylül 2024 Moda kategorisinde senykll (493 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 330 göst.
3 Haziran 2022 Aile kategorisinde Smyra01 (1,778 puan) tarafından soruldu
0 oy