+1 oy
878 göst.
Diğer kategorisinde (20,355 puan) tarafından
Eşim silelim diyo. Ben yıkayalım diyorum. Balkon cesmesinde problem var. Taşıma suyla yıkadım şimdiye kadar. Ama çok zor oluyor. Belim ağrıyor. Sizce hortum mü alayım sileyim mi mopla

24 Cevaplar

0 oy
(674 puan) tarafından
Balkonun kirli durumuna göre yıkarım ya da silerim. Maalesef benim de balkon da çeşme yok bende kovalarla su taşıyıp öyle yıkıyorum biraz zor oluyor ama yıkamayı çok seviyorum. Bizim ev 4 katlı apartman, bahçe de çeşme hortum felan var yukarıya da çeksem geliyor ama ben çocukları evde bırakıp aşağı in çeşmeyi aç/kapat yapamadığım için çekemiyorum, evde biri olsa ancak öyle yaparım. Yıkadığım zaman ertesi güne temiz olduğu için o zaman da siliyorum, kesinlikle en iyisi hortum almak.
(20,355 puan) tarafından
Evet dostum hortum almaya karar verdim ben de ☺️
(674 puan) tarafından
En iyisi canım her açıdan rahatlık :)
-Reklam-
0 oy
tarafından

Ben kovaya su doldurup o şekilde yıkıyorum :( hortom almak hiç aklıma gelmemişti :-) küçük zaten balkon 

(20,355 puan) tarafından
Kucucukse kocayla yıkanır bir kaç kova su yeter. Ama bizim balkon 10 metre falan var. Yıka yıka bitmiyor kovayla. Hortum almaya karar verdim. Eşime uyup silecektim. Aklım başıma geldi agsgdg
tarafından
O zaman en iyi kararı vermişsin ☺️silmekle insan rahatlamaz ki ya mis gibi yıkayıp ferahlamak varken :-)
0 oy
(3,811 puan) tarafından
Balkonun kapalı benim ama yinede yıkarım ben daha temiz oluyor
(20,355 puan) tarafından
Aynen yıkamak daha temiz
0 oy
tarafından
Ben bazen yıkıyorum bazen siliyorum eskiden çok yıkıyordum şimdi 3 çocukla halıyı kaldır ser zor geliyor 
(20,355 puan) tarafından
Allah kolaylık versin bacım. Zor oluyor gerçekten küçük ckcuklarla

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 378 göst.
28 Eylül 2024 Moda kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 349 göst.
3 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Smyra01 (1,775 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 180 göst.
0 oy