+7 oy
2,147 göst.
Diğer kategorisinde (2,179 puan) tarafından
İster ırkçı diyin ister başka şey kayseri de bugün bir çocuga iki Suriyeli tecavüz edip ölümüne neden oldu kayseri şuan savaş alanına döndü ben ülkemde huzur bozan din kardeşi istemiyorum din kardeşi diye aldık geldiler kuyruğa bastılar yeter çok doldum valilik koruma altında çocuk demiş ama olay yerindekiler iç organları patlamş cami tuvaletine atılmış dediler benm dinim de küçük çocuga tecavüz yok benm dinimde savaştan kaçıp başka ülkede çoğalmak yok benm dinim de böyle pislikler yok

36 Cevaplar

0 oy
tarafından
Allah kahretsin yapanın belasını versin
(2,179 puan) tarafından
Aminnn
-Reklam-
0 oy
(1,378 puan) tarafından
Dininde yok ülkende var var eden nasıl hesap verecek ahirette merak ediyorum 

Allah çocuğun akıl sağlığını korusun vefat etmediyse
(2,179 puan) tarafından
Vefat etti diyorlr
(1,378 puan) tarafından
Hesap günü çok çetin olacak zalimler için
0 oy
tarafından

5 yaşında çocuk demeye bile dilim varmıyor daha bebek ya bebek :'(

(2,179 puan) tarafından
Küçüçük bir annenin göz bebeği
0 oy
(5,312 puan) tarafından
Bu olaylari yasatanin yatacak yeri nresi olacak acaba
(5,312 puan) tarafından
tarafından
Cansu yaaaa :(((( inşallahhhhh komple ülkeden gönderirler şu pislikleri
(2,179 puan) tarafından
Çocuk Türk orda oturan arkadaşm öldü dedi
(5,312 puan) tarafından
Atamin sozunu canli canli yaşıyoruz su donemde guyaaaa gereginden fazla merhamet vatana ihanettir diye bildigin vatana ihanet ettiler. Aslinda suriyeli de olsa turkte olsa cocuk cocuktur ama bizim vatanimiza kanimiza ait bir cocuksa olaylar cigrindan cikmasi lazim barindirmamalari lazim. Ben Turkiye cumhuriyetinde yasiyorsam ulkemde filistinli suriyeli afganli kimse olmamali bunun icin cok linc yedim ama gun be gun goruyoruz olaylari
(390 puan) tarafından
Ölmüş. Ört pas ediliyor.
0 oy
(1,538 puan) tarafından
Artık dur denilmeli yarın bir gösteri olursa bende katılacağım ülkemi pis alçak şeriatçilere bırakmak ıstemıyorum kendi neslimi sadece Türk olarak götürmek istiyorum bunlardan ömce biz iyiydik ama artık sonu geldi başta başkan olmak üzere herkes inşallah koltuklarından inicekler yeter çok oldular bugün bunu yapan yarın benim kızımada dil uzatır gözlerinin yaşına bile bakmadan teker teker ya öldürülecekler ya da defolup ülkelerine gidecekler böyle olmaz çünkü böyle olmaz
0 oy
(18,671 puan) tarafından
Ülkeye giren çıkan belli değilki keşke gitseler dolmuşlar heryere ülkelerinde savaşta bitti ne diye hala burdalar 
0 oy
(2,761 puan) tarafından
İbreti alem icin meydanda asılsın Allahin belası gerçi öylede akillanmaz bu pis.likler bir kapidan sınır dışı ediliyor öteki kapidan hic gitmemis gibi geri geliyolar çocuğumun suriyeli görerek büyümesini istemiyorum off nasıl önüne gecilcek halkın ayaklanmasi lazim artik
0 oy
(781 puan) tarafından
Ay allahim o an cogugun cektigi aci yasadiklari dusundukce tuhaf oluyorum gercekten olulkemizde biraz disiplin katinkurallar lazim simdi bu bi kravat takar onun indiriminide yer g.bersin boyle insanlar kendi ulkeminze baska ulkenin vatandasindannkorkarak yasamak istemiyorum tamam iyi olanlari var bisi demiyorum ama hastaneye doguma gittimde hep suriyeli doluydu doguma gelen turk vatandasli aliyo turkiyede bi savas ciksa kalicak olan yine biziz gidecek olan onlar 
0 oy
(6,554 puan) tarafından
Din kardesimiz diye bu ulkeye alip can ve mal guvenligimizi tehlikeye atilmasina sebep olan ve canak tutan herkese hakkimi helal etmiyorum.
0 oy
(5,026 puan) tarafından
Hadım falan etmemeliler. Önce damat koğuşu adı verilen koğuşa koyacaklar 1-2 ay, sonra ayaklarından asıp canlı canlı derisini yüzecekler. Nefret ediyorum bunlardan artık. Akılları sadece belden aşağı çalışan mahluk bunlar.
0 oy
(268 puan) tarafından
Bunlara din kardesimiz diyen kim varsa o da küçücük çocuğa yapılan bu serefs*zlige ad*lige ortak!
0 oy
tarafından
Allah o pislik Suriyelilerin de onları güzelim ülkemize sokup besleyen adilerin de binbir türlü belasını versin amin amin amin 
tarafından
Elim ayağım titriyor sinirden ben ilk günden beri nefret ettim bu pisliklerden
0 oy
(3,028 puan) tarafından

Suriyeli Suriyeli çocuğa tecavüz etmiş.ve Suriyeli olmayanlar da orda tehlikeye düştü heryer öyle yakılıp yikilmaz tek Suriyeliler yaşamıyor orda ama mülteci konusunda bende gitmelerinden yanayım artık 15 yıl oldu çünkü.bugun kendi cocuklarina yarın bizimkilere zaten bunun ırkı yokta sapik sapiktir  

Başi boş bütün mülteciler burda olmaz böyle Antep'te Kilis'te Urfa'da vs komple heleki

(2,179 puan) tarafından
Olayın aslı Suriye li Suriyeli çocuga değil Türk çocuga tecavüz ediyor ve ölüyor çocuk olayın aslı bu ve polis vatandaş almaya gelince Türklere bıcak çekiyorlar olay büyüyor
(3,028 puan) tarafından
Hayır eşim polis suriyeli çocuğa tecavüz rdiliuor ama bunun hiç önemi de yok küçük bı çocuk o. Biz kayserideyiz eşimde gece bunlarla uğraştı olaydan haberim var.  Ama bizim çocuğumuza da yaplmayacagi ne malum zaten sapik sapiktir
Ben gitmelerinden yanayım
tarafından
En güzel yorum budur +verdim sapik sapiktir ırkı olmaz. Allâh tecavüzcüleri kahru perişan ettin. Keşke böyle şeyler için caydırıcı cezalar olsa ah ah
(3,028 puan) tarafından
Ülkemizde maalesef gündem olmadığı sürece çoğu elim olay üstü kapanıp gidiyor nasıl bı hukuk sistemi bu gerçekten bazen algilayamiyotum
0 oy
(4,773 puan) tarafından
Valla canım suriyeliler bizim ülkemizde rahatlar giderler mi tacizcisi tecavüz cusu ceza almiyod neymiş buranın vatandaşı değilmiş diye devlet bakıyor çoğu burda dükkanlar açtı çoğunun kapılarında arabaları var ekmek elden su gölden geçiniyorlar bide üstüne utanmadan karıya kıza yiyecekmiş gibi bakıp keyif sürüyorlar bunlar dön kardesligi değil bunlar kendi vatanından kaçan korkaklar bizdede darbe oldu nasıl colugumuz çocuğumuz gencimiz yaslimiz hepimiz elimizde sadece bayraklarimizla savastiysak kacmayacaklardi savasacaklardi biz nöbetler tuttuk bu vatana bussuru can verdik bizim ülkemize bir şey olsaydı vuran vuranaydi kimse kapı acmazdi 
0 oy
tarafından
Onların korkusundan çocuklarımla dışarı çıkmaya korkuyorum heryerdeler heryerde .bir tanesi paylaşım yapmış bizi kovacaklar iş diyor biz sizi Türkiyeden kovacagiz çok az kaldı demiş haklı çünkü gün geçtikçe daha da çok uruyorlar yazık bizim güzel ülkemize 
0 oy
(395 puan) tarafından
Vallah filistinde o kadar savaş oldu adamlar ülkelerini terk etmeden savaştılar 

Turkiye mahaf oldu 

Turkiye çok kötü oldu 

Bu insanların bizim ülkemizde ne işleri var anlamış degilim hepsi birbirinden mikrop insanlar ırkçılığa geçiyorsa bu söylediklerim geçsin umrumda değil kadınları kaç yuva yıktı erkekleri allahin belalari böyle iğrenç pislikler kaç defa boyle olay yaşattı

....... Kopsun bidaha Boyle bi şeye kalkismasinlar

Yurtdisinda yaşıyoruz yaz aylarında geliyoruz yahu her yer yabanci sığınmacı inanın her geldigimizde gözlerimiz  doluyor turkiye nasil bu insanları kabul etti diye Boyle saçma Boyle iğrenç cahil insanların bizim ulkemizde yerleri olmamasi lazim 

Ben bu haberi simdi duydum gözlerim dola dola sinirli yaziyorum offf çok kötü oldum  

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 539 göst.
27 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde EsleminAnnesi (3,102 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 988 göst.
9 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
11 cevap 536 göst.
5 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Umber (2,265 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 606 göst.
1 Ekim 2020 Aile & Aşk kategorisinde Elisa bebek (934 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,495,923 soru

24,437,668 cevap