+2 oy
195 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (153 puan) tarafından
Kizlar puset örtüsü için kararsızım ne kadar süre kullancak 7 yaşında oğlum var ondan almadım şimdi kızım olcak 15 günüm kaldı alsam mı diye düşünüyorum gerekli mi mesela kısa süre kullaniliyomus sanırım daha sonra köşe de mi kalcak yani tecrübeniz nedir sizce alınmalı mi

10 Cevaplar

+1 oy
(14,745 puan) tarafından
ben muslin ortu aldim pusete almadim surejli puset kullanmiyoruz zaten en fazla 2 ay bile degil 
(1,105 puan) tarafından
İnce mi aldin kalın olanından mı
(14,745 puan) tarafından
ince aldim canim 3 lu
-Reklam-
+1 oy
(1,864 puan) tarafından
Benim 5 aylık oldu ben hala kullanıyorum canım. Pusetim yok ben bebek arabasına asıyorum iğne ile dışardan sabitleyim. Müslin örtüsü aldım onu kullanıyorum. Çok sıcak dışarı çıktığım zaman güneş geçmesini engelliyor yüzüne . Diğer türlü gözlerini açamıyor ve bu sıcaklarda ki güneş ışınları zararlı onlar için . Kenarlardan oldukça nefes alıyor zaten. Oralar açık
0 oy
(5,322 puan) tarafından
Bende var ben kullanmadim kayinvalidem yazma almis annem yazma yaptirdi biz onu orttuk hep 
0 oy
(3,997 puan) tarafından
set olarak siparis verecegim ben canim onu . emzirme onlugu puset minderi  puset ortusu falan 10 lu bir set var onu alacagim
0 oy
(3,329 puan) tarafından
Bugün hastaneden çıkarken kullandım ilk defa kullanışlı canım bana göre güneş vardı zaten dışarıda da
0 oy
(4,748 puan) tarafından
Gerekli değil muslin örtüsü de aynı görevi görüyor ben almamıştım 
0 oy
(12,609 puan) tarafından
çok kalabalık yerlerde kısa sürelerde işimi gördü ama yaz bebeğiydi ve örtü örterek daha da sıcak bir ortamda olmasını istemedim. 
0 oy
(450 puan) tarafından
Ben başta almamıştım müslin örtü ya da yazma örtüyordum ama rüzgarda çok uçuyorlar sonra ince olanlardan almak zorunda kaldım. 
0 oy
tarafından
Yaz aylarında kesinlikle kullanılmamalı doktorlar bas bas bağırıyor puset örtüsü için yazın poşeti daha sıcak hale getirir havasız kalır bebekler diye
0 oy
(2,938 puan) tarafından
Benm oğlum iriydi boy olarakda kullanamadik biz puseti iki büklüm oldu rahat edemedi emzirme örtüsü almamıştım ama o gerekliymis almadıysan al canm 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 96 göst.
0 oy
2 cevap 99 göst.
1 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Canparcam (217 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 182 göst.
5 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Minaasel (95 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 168 göst.
9 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Canparcam (217 puan) tarafından soruldu