0 oy
67 göst.
Diğer kategorisinde (497 puan) tarafından
yakın zamanda ikili test yaptıran varmı devlet hastanesinde benim günüm geldi 3 aylık gebeyim kendi doktorum ikili test yapmami söylemişti özelde pahali diye devletten randevu aldım bugün gidiyorum kadın doğuma verdiler ilk önce o bizi hemen yönlendirir değilmi ikili test için. ayın 20 sinde kontrol günüm geliyor o zamana kadar sonuçların cikmasi gerek yaptiranlar bakabilir mi

1 cevap

0 oy
(13,999 puan) tarafından
Yaptırdım on gün sonra çiktı sonuçlar 
(497 puan) tarafından
ay bugün gittim sinirlendim ilk once kadın doguma randevu alınmalı dediler aldım doktor ben ölçüm yapamiyorum yani gittigim hastanede ikili test doktor yapmiyomus o kadar bekledik tekrar özele gitcem yarın orda yaptırıcam normalde ilk özelde yaptiricaktim fiyati fazla diye vazgecmistim ama inanki bugünden sonra parama kıyıp gidip yaptırıcam hemen kökten bitsin bu ne ya
(13,999 puan) tarafından
Her Hastane farkı tabi canım yerine göre ben de kızımla hep özele gitmiştim ama doğumu normal doğrucam diye tutturduğum için devlette yaptım memnun kaldım oğlum da full devlete gittim
(497 puan) tarafından
devlet tede yaptıramiyosak ne bilim baya yorucuydu yarın ilk işim özelde kökten halletmek yapmiyorlar biz yapmiyoruz egitim ve arastirma hastaneleri falan yapiyo galiba ordada ugrasmak istemedigim icin direk ozele gidicem yarin
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 73 göst.
20 Haziran 2024 Diğer kategorisinde duygumiray (497 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 508 göst.
19 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Selin demirci (2,209 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 68 göst.
5 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 121 göst.
19 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Deryaa24 (145 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,444,558 soru

23,735,954 cevap

313,740 kullanıcı

...