0 oy
199 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (8,333 puan) tarafından
Kızlar MHRsden randevu aldım ama gidemeyeceğim maalesef şimdi iptal etmek istiyorum ama olmuyor randevunuz otomatikken onaylanmıştır diyor. Önceden iptal et vardı şimdi yok. 

8 Cevaplar

0 oy
(8,333 puan) tarafından
Post cıksınnn
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sen 186 yı ara bence en iyisi
(8,333 puan) tarafından
İşin kötüsü bu sabah dakkam da bitti
(394 puan) tarafından
182 değil miydi ?
tarafından
Anam kız yanlış yazmışım ☺☺ şimdi sen söyleyince farkettim minnoşum da söylememiş ☺☺☺
(394 puan) tarafından
Bende degisti sandim. :D
(8,333 puan) tarafından
Ben yanlış yazdığını fark ettim ama zaten biliyorum canım o yüzden bir şey demek istemedim☺☺☺
0 oy
(1,060 puan) tarafından
Onayladıktan sonra ıptal edılmıyor sız onaylamasaydınız kendı zaten ıptal olurdu
(8,333 puan) tarafından
Ben onaylamadım ki kendi onaylamış randevunuz otomatikken onaylanmıştır diyor
(1,060 puan) tarafından
Maile bildirim geliyor ıste yanı en azından benim öyle bende MHRS den onaylıyorum o zaman otomatıkmen onaylanmıştır diyor bugün gıtmezsenız 15 gün sonraya randevu alabılırsınız
(8,333 puan) tarafından
Canım Ben onaylamadım uzun zamandır zaten MHRS'den randevu almadığım için bilmiyorum önceden direkt iptal ediliyordu yani. Şu an gitme gerçekten şansım yok zaten 10 dakika var. Of 1çof neyse yapçak bişey yok.
0 oy
(1,657 puan) tarafından
Benim de dün öyle oldu ya, yarına da randevu buldum ona gideyim diye 5 dk içinde iptal edip diğer randevuyu almaya çalıştım olmadı, 17sinde alabilirsiniz en erken dedi ben de mecbur bugün gittim
0 oy
(71 puan) tarafından
En az 2 saat önceden arayıp iptal etmeniz gerekiyormuş bende yaşadım 1 saat kala iptal etmediler 15 gün sonraya attı bir daha ki randevuyu 
0 oy
(5,749 puan) tarafından
Randevun otomatik onaylanmış ondan iptal edemezsin. Artı 15 günde randevu alamazsın.
(8,333 puan) tarafından
Mhrsyi arasam offff
0 oy
(4,690 puan) tarafından
O randevunun üzerine basınca iptal et seçeneğinin çıkması gerekiyor aslında bende çıkmıştı otomatik onaylansa bile. 
(8,333 puan) tarafından
Yoktu canım maalesef ya. 15 gün alamayacağım artık
(4,690 puan) tarafından
Allah Allah bölümden bölüme mi değişiyor acaba
0 oy
(476 puan) tarafından
Canım iptal etmenize gerek yok yani randevuya gitsenizde gitmesenizde ayni branştan 15 gun gecmeden tekrar randevu vermiyorlar hatta bende iptal ettim baska hastalar faydalansın diye tekrar ayni bölüme veremeyiz dediler bende kızdım hatta o zaman iptal niye ediyorum ki diye

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 77 göst.
14 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Alpingo!!45 (731 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 181 göst.
7 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde Remziye (389 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 84 göst.
0 oy
5 cevap 343 göst.

408,520 soru