+1 oy
103 göst.
Diğer kategorisinde (114 puan) tarafından
Molfix kullandım hep, şimdi 2 yaşında uygun fiyatlı ve güzel hangi marka var şok a101 bi dekiler güzel mi arkadaşlar 

11 Cevaplar

0 oy
(1,039 puan) tarafından
Ablam canbebe almış üstünde 12 saat kuruluk yazıyor denemedim henuz ama fiyatı uygun belki deneyenler yorum yapar
-Reklam-
0 oy
(2,935 puan) tarafından
Bebem natürel çok güzel canim
0 oy
(2,254 puan) tarafından
Ben bim jenny villy kullandım memnundum valla.
0 oy
(257 puan) tarafından
Şuan piyasada en uygunu BİM'in bezi ve bebeğim de kullanıyorum sıkıntı çıkmadı şimdilik
0 oy
(14,743 puan) tarafından
goon cok iyi diyordu halam kizim bezi birakali cok oldu ama yeni bebise sleepy aldim 
0 oy
(13,706 puan) tarafından
2 yaşında kızım sleeppy külot bez kullanıyorum memnunum 
0 oy
(673 puan) tarafından
Slepyy kullanıyorum, memnunum tavsiye ederim.
0 oy
(1,102 puan) tarafından
Bende molfix kullaniyorum 6 numara şuan ama molfixin 7 numarası yok Migros minies denedim goon premium soft denedim Prima premium çare baby turco denedim ama hiçbiri molfixin yumuşaklığını tutmadı ne yaparım bilmiyorum
0 oy
(1,137 puan) tarafından
Bende molfix kullanıyorum. Geçen gün kızımın bezi bitti bende üşendim markete çıkmaya. şok uygulamasından sipariş verecektim 4 numara molfix yoktu. Bir kereden birşey olmaz dedim şokun bezini aldım. Resmen çöp oldu. Kızım bir kere çiş yapınca torba gibi sarkıyordu. Daha tövbe ettim :) 
0 oy
(17,241 puan) tarafından
Bim kullanıyorum ben. Eşim bu ara no yoktu diye a 101 den almıştı bir cisle bile taşıyordu begenmemistim. BİM'in bezinden şaşmam. 
0 oy
(4,140 puan) tarafından
2 ay öncesine kadar bim bezi kullanıyordum aylık büyük paket geldikçe alıyordum ama kalıbı küçük gelmeye başladı o yüzden Molfix'e devam 21 aylık 

İlgili bir soru bulunamadı

408,435 soru

12,271,359 cevap

37,601 kullanıcı

Kategoriler

...