0 oy
134 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,620 puan) tarafından
Kardeşimle aramda 8 yaş biraz başına buyruk yaşıyor neyse, yaz okuluna gitcek aynı zamanda caliscak ev tuttu dün annemlere gelmiş bugün konuştuk perşembe yada cuma gitcem dedi, bende neden hafta içi gidiyosun dedim temmuzun ilk haftası kiracı kirayı elden alacakmış arkadaşının birine ibandan  at o versin dedim işte eve gelip alıyormuş kirayı, konuşmak istemiyormuş gibiydi zaten ses tonu.

Gidip geleceğim güne karıştınız mi sinir oluyorum dedi bana istediğin zaman gelip git bundan sonra bisey demiyorum dedim,  böyle konuşacaksan konuşmayalım aba anneme veriyom dedi hep alttan alıyordum artk bunaldım bende, bende aynen böyle konuşacaksan konuşmayalım dedim.

Ben mi abartıyorum acaba kızlar canım gerçekten çok sıkkın anneme de dedim gelecektim ama gelmycem onu görmeye olanları sordu anlattım bi sinirle.

1 cevap

0 oy
(4,774 puan) tarafından
Valla canım kardesleride bu kadar takmamk karismamk gerekiyor iyiliklerini düşündükçe biz suçlu biz kötü oluyoruz ben ne haliniz varsa görün dedim sende öyle yap en iyisi 
(1,620 puan) tarafından
Benimki genelde böyle kırılıyorum artk istiyoki kimse ona bisy demesin hersey kendi istediği gibi olsun
(4,774 puan) tarafından
Bizimkide aynı kafada kız kardeşim ordu ya sosyla medyadan tanıdığı kadının evine gidecekmiş kadin evli kaynanası eşi 3 çocuğu ile yaşıyor oda gidip kadında kalacakmış ne dediysek siz karışmayın izin vermezseniz kaçar gider diyor babamda mecbur izin vermiş yoksa haber alamam diye ne sözden anlıyor ne laftan
(1,620 puan) tarafından
Ne diyim ya Allah akıl fikir versin bunlara
(4,774 puan) tarafından
Amin canım sosyal medyadan tanıştığı birine nasıl güvenip gidip bide evlerinde kalacak anlamadım heleki bu zamanda söylüyoruz siz karismayin diyor
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 688 göst.
22 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 371 göst.

Kategoriler

1,492,235 soru

24,382,448 cevap

348,832 kullanıcı

...